Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***
Raspunsuri - Pagina 19
inapreda spune:
Anaan, "de poveste" erai si mica!
Foarte tare intimplarile cu "nenea" Rosu. ![]()
Ai mei m-au facut cind aveau 20 si, respectiv, 22 de ani. Ma distrez si acum cind imi amintesc ca mergeam "in vizita" la diversi prieteni de ai lor. Aveau si ei copii. Ne jucam, ce ne jucam si, intr-un final ne culcam (noi copiii). Nu-mi aduc aminte la ce ora mergeam acasa, daca era 23 sau 3 dimineata stiu doar ca era "noapte" cind ma lua tata in brate sa mergem acasa.
Dimineata, maica-mea inainte sa mearga la servici imi facea "compunerea" de exemplu in ciorna si taica-meu trebuia sa mi-o dicteze (eu mergeam la scoala dupa amiaza si tata schimbul 2) si nu-i intelegea never scrisu'. Tata se enerva si sarea pasaje sau inventa el de la el. Maica-mea se enerva cind venea acasa si-si recitea opera trunchiata, adaugita si deturnata de la subiect. O data mi-a facut tema la o lectie pe care ne-o preda doar in trimestrul viitor ![]()
Si ma induiesez cind imi amintesc ca, dupa ce-am mai crescut, mama se trezea dimineata cu mult inainte sa plece la servici ca sa ne faca surpriza: inainte sa mergem la scoala, gaseam pe masa in bucatarie la micul dejun mamaligutza cu brinza sau pizza de casa 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 INA, foarte tare. cred ca acomodarea asta e buna si pentru creierii tai. Eventual sa faci cumva sa ramai si la o masa. Sa stea Ian la masa cu copiii si sa manance toti... La noi a fost necesara chestia asta pentru ca Vladimir nu mananca nimic de la straini fara aprobarea mea: adica sa pun eu mana si sa ii dau. |
saru' mina!Buna si sugestia cu "nemincatu'" de la straini -mie nu mi-a trecut prin cap

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
Si Vladimir merge cu placere la gradi. In weekend si-a strigat toti colegii si pe toate educatoarele. le era dor de ei:)).
dimineata deschide singur poarte si intra si pe mine ma lasa ca pe fraiera:)). e bine, dar parca as vrea sa ma pupe de "la revedere".
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
saru' mina!Buna si sugestia cu "nemincatu'" de la straini -mie nu mi-a trecut prin cap ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
pai le spui ca ai vrea sa stea la masa de fructe macar sau la masa de pranz si le zici de la inceput ca le dai banii pe o ciorba si un felul 2 acolo.
La noi la gradi e 12 ron/zi mancarea restul din bani fiind taxa (locul) asa ca nu ar trebui sa te taxeze mult.
novus spune:
Anaan ,foarte tare intamplarea cu domnu' Rosu
!!
InaPreda, ce ajutoare de nadejde aveai si tu
!!
Faine istorisire voastre 

Sa vad ce-mi amintesc si eu ....
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
N-am discutat deloc aceste aspecte dar IMI IMAGINEZ ca nu o portie de mincare ar sta in calea fericirii copilului meu
cit, mai ales:
-crearea unui precedent
-si/sau faptul ca alti micutzi s-ar simti nedreptatiti ca mamica lor nu e acolo
-sau s-ar gindi la ea si ar plinge
-chestii de genul asta imi imaginez eu.
Dar va tin la curent, ok? 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
Ina, deci unul facea compunerea si unul o strica
...
Taica-meu venea la Cluj cand eram studenta sa ma scoata la cofetarie
sau la restaurant si apoi pleca acasa...facea vreo patru ore pe drum dus-intors, ca sa stea cu mine vreo doua.
Aris, mie imi prind tare bine informatiile despre gradinita, asa ca da-i inainte
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Taica-meu venea la Cluj cand eram studenta sa ma scoata la cofetarie |
Ai avut o familie de nota 10
, sunt convinsa ca erau si ei tare mandri de tine , aveau si de ce sa fie !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Aris si eu vreau in continuare informatii despre gradinita
!!
Poate ni le prezinti totusi prin viu grai, ce zici ![]()

?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Anaan, jos palaria pentru tatal tau 
Nu stiu daca v-am spus dar am fost internata la Recuperare in Cluj de 13 ori cite o luna si, in toata perioada ai, nu am mincat nici macar un mar de la Spital. Mama il timitea pe tata, regulat, sa-mi aduca mincare, In week-end venea si ea. Uneori si bunicutza mea draga sau unchiul meu. 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani