Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, in perioada 12-21 o sa fim si noi nordici, doar ca am si sleahta dupa mine (a se citi: sotz, copil + mama, tata si bunica), asa ca mi-e greu sa plec din Humor. Poate gasim o dupa-amiaza de cafea?

PS. Marius nu monticizeaza. Nici nu ma sustine.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

INA, in perioada 12-21 o sa fim si noi nordici, doar ca am si sleahta dupa mine (a se citi: sotz, copil + mama, tata si bunica), asa ca mi-e greu sa plec din Humor. Poate gasim o dupa-amiaza de cafea?

PS. Marius nu monticizeaza. Nici nu ma sustine.

CRISTIAN (7.03.2009)

Ar fi faint atre sa ne vedem!
Cit de nordici? Eu nu conduc, deci depind de Jambo dar, daca e suficient de aproape, putem trage o fuga cind termina el cu "trebile".

Cu conserva de rosii fac ochiuri, nu omleta.
Gatesti tu si pentru Marius sau se auto-bucatareshte? Daca e prima varianta, esti...nici nu stiu ce cuvint sa folosesc...magica!!!
Sie eu am substituit piinea cu mozarella.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Monn, 35 kg am pus in sarcina dar am inceput Monti cind Ian avea 10 luni; nu stiu exact cite kg aveam atunci

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda, am salvat tot ce mi-ai scris
Arat si la sot, ca el e cel care gateste in casa asta, ca sa fiu sincera. Chiar acum, eu stau si butonez laptopul (cica ii dau fetei laptele inainte de culcare....) iar el face cina.

Asa este, saptamina 21-26 e libera la noi. In weekendul dinainte mergem la Humor sa ne intilnim cu injinerul si cu familia lui. Daca stiam la timp ca denisamada si Pisik sint in Bucovina, dadeam o fuga sa ne intilnim si cu ele, dar daca au mers "low profile"....asta este. Deci de luni (cred) 22 (parca) pina pe 26 cind tre sa fim la Moeciu, sintem liberi.
Acum depinde cum va hotariti si voi, si Ilinca, si Novus si cine mai e amator de intilneala, sa vedem cum si unde ne intilnim. Mi-ar parea rau sa ratam si vara asta, mai ales ca noi iarna nu cred sa mai fim la fel de mobili. Ma rog, de fapt iarna trecuta nu prea a fost o iarna normala, avind in vedere "aventurile" Pisilincai....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Multumesc fetelor pt urari!

Nu am mai apucat sa intru. De miercuri Iulia e cu febra, a trecut febra am facut alergie la augumentin. Acum suntem pline cu bubite, luam ceclor, sper sa ii rezolve rosul din gat.
Dupa ce ne trece intru sa va povestesc aventura noastra de azi de la spitale, cum ne-au tot plimbat
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, vom fi in Humor. Gura Humorului.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Hola!

E luni
Sint prima, haideti la cafea!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
mi-am dus plodul la gradi, si am recuperat viteza ce ati scris.
Dyana - imi pare rauvezi ca s-ar putea sa nu fie pojar cica a aparut un virus nou, tot cu bubite si cu febra mare inainte.

kea- of, bine ca a iesit antibiograma. hai ca mai ai putin pana la termen. parca vad ca scapi de asta si o sa ajungi la 40

la discutiile "mancare" nu ma bag ca imi iau rosii ca de obicei, in plus eu sunt haotica rau si in general nu mananc nimic si atunci cand o fac mananc doar ce imi place si in cantitati infime

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata! venii si io la cafea, merci Ina!

aci ploo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata! venii si io la cafea, merci Ina!

aci ploo

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Si la noi va ploua de miine si anuntau Ashtia mai prin primavara ca vom avea o vara extrem de calduroasa!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput