l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Doamnelor, nu va mai certati. Plecati de la ipoteza gresita ca acum laura se tavaleste pe jos de ciuda ca adaida a deschis acest subiect. Eu cred ca o doare-n cot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Pana la urma, indiferent daca adaida a procedat sau nu elegant punandu-si poalele-n cap, amanta isi merita "publicitatea" negativa. Adica daca nu-ti tii desuurile in dormitorul conjugal risti sa le vezi pe toate gardurile. Ea si-a asumat riscul si suporta consecintele, drept pentru care nu mi se rupe sufletul de grija ei.

Ceea ce ma revolta de fiecare data e cat de ieftin scapa hipopotamii de consecintele faptelor lor. "Il iubesc si raman cu el ca asa e barbatii, gandeste cu prohabul". Si in felul asta omul are tot dreptul sa-si continuie nestingherit plimbarile prin asternuturi vecine. Pentru ca, nu-i asa, nevasta il iubeste, se gandeste la copii, n-o sa-si strice casa cu una cu doua si de fapt doar c..va aia e de vina. Mentalitate tipic balcanica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Pai desigur ca intotdeauna amanta e ispita iar barbatul, o biata victima...

Vorba Corei, daca tot a pus-o pe amanta la panoul rusinii cu nick, nume, prenume, varsta, biografie si stare civila, trebuia sa procedeze la fel si cu jumatatea din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Cum ar fi oare daca amanta ar deschide acum subiect separat in care sa dezvaluie intimitati, picanterii si alte asemenea din familia adaidei?

Cum sa fie? Interesant!
Ar fi o consecinta, de data asta a faptei adaidei de a o da in gat.
Plus ca mi s-ar parea constructiv sa aud ce gandeste o femeie care se culca cu un barbat insurat timp de trei ani si ii vede nevasta zilnic.
Si nu fac nici un misto.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

De ce vi se pare asa urat ca a dat arama pe fata ,doamnelor???
Nu vi se pare normal sa stie lumea? Mie ,da ,mi se pare normal. Mai ales ca a venit in casa ei si a stat la masa ei,s-a prefacut a fi prietena ei. E josnic.
Cum spun unele dintre noi.."vai ce urat sa iti speli rufele in public!!". Poate ca asa este,dar cine stie ce e in sufletul ei??? Fiecare reactionam diferit. Daca ea asa a simtit,asta este. Mie nu mi se pare nimic deplasat.
Legat de sotul ei,nu discut pentru ca e strict problema lor. Daca ea a ales sa fie incontinuare cu el,este iar alegerea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

oare ma insel eu sau a mai fost un caz asemanator pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Cum ar fi oare daca amanta ar deschide acum subiect separat in care sa dezvaluie intimitati, picanterii si alte asemenea din familia adaidei?

Cum sa fie? Interesant!
Ar fi o consecinta, de data asta a faptei adaidei de a o da in gat.
Plus ca mi s-ar parea constructiv sa aud ce gandeste o femeie care se culca cu un barbat insurat timp de trei ani si ii vede nevasta zilnic.
Si nu fac nici un misto.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu personal n-am nicio curiozitate de genul asta. Poate pentru ca in ultimii ani am auzit atatea povesti socante si telenovelistice in propria-mi familie si in anturajul parintilor mei (vorbesc de oameni care au acum aprox. 70 de ani, cu care am crescut si care-mi erau modele). Ba chiar ceva asemanator cu povestea de fata, diferenta fiind ca nevasta inselata n-a aflat niciodata.

Cred ca ai fi dezamagit sa afli ca nu s-a gandit la nimic deosebit in toti anii astia si ca pur si simplu exista femei egoiste / cinice / amorale / superficiale / nesatisfacute / cu lipsa acuta de romantz si adrenalina (nu ma hazardez sa-mi dau cu presupusul in cazul de fata), asa cum exista si barbati de acest gen. Asta-i toata filozofia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

da, a mai fost, cel putin unul de care stiu eu si despre care vorbeam in primul meu mesaj ... de asta imi pare ca sunteti mult prea dure, femeia e in stare de soc si a reactionat cum a putut, va trece prin nenumarate faze de tristete, revolta, capitulare ... nu cred ca ii iarta usor sotului, dar de el o leaga probabil iubirea ei si copilul, de prietena o leaga o cu totul altfel de relatie si cred ca tradarea prietenei o doare al naibii de tare. Lasati femeia in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

sotul are o vina mult mai mare decat "prietena". ea e doar o individa care si-a bagat coada, dar el... el este de neiertat. el si-a riscat familia, el si-a distrus casnicia. nu cred ca mai poate spune cineva ca va mai fi incredere in familia lor. eu, una, n-as putea sa mai dorm noaptea linistita stiind ca sotul isi poate face mendrele prin toate prietenele/vecinele/alte apropiate ale mele.

ooo, deci "doamna" l* are si alte apucaturi. pe mine m-a inselat cu bani. nu o suma mare, dar nu are importanta.
fac cumparaturi pe net si dansa facea reclama la ceva ce-mi trebuia... asa ca am pus banii in cont si am asteptat mult si bine...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adaida

P.S. Despre sotul meu am inteles si stiu ce trebuia sa stiu. Stiu si de ce a facut-o. Si stiu si ce ar merita. Dar il iubesc. Suntem in continuare impreuna si vom fi cat timp va trebui.

Va pup si astept parerile si sfaturile voastre

Adaida cu drag catre voi

pai vad ca te-ai rezolvat problema, ce pareri si ce sfaturi mai vrei?

Mergi la inceput