l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Andacos bine, te las sa ai o parere diferita dar doar ca e vineri si vine week-end-ul ok?

Eu am prietena cea mai buna din clasa 1. E sora mea, e mai mult decat atat. Am trecut prin atat de multe cu ea. O iubesc din tot sufletul. Pe ea o sun cand vad ceva sau cand mi se intampla ceva. Acum s-a mutat din tara si ma doare ca nu e langa mine acum ca sunt insarcinata. Mi-a dat Doamne Doamne un cadou minunat in prietenia ei.

Daca as afla ceva de genul( sunt 100% ca nu se va intampla niciodata) dar daca ar fi ceva de genul, cred ca as muri de inima rea. Nu stiu cum as reactiona, as fi absolut innebunita de durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Normal ca se supara pe prietena, pentru ca aceasta este de cealalta parte a simtului de proprietate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Sigur ca prietena a gresit fundamanetal si a tradat cu nerusinare. Insa ea, sotia inselata, nu a observat ca prietena se uita "altfel" la sotul ei? De trei ani sa aibe o relatie sub nasul ei si sotia sa isi dea seama atat de tarziu? Nu stiu, nu am trecut prin asa ceva, dar eu ma gandesc ca una care iti frecventeaza des casa si barbatul iti sare cumva in ochi in atata timp. Sau sa fie vorba de o incredere oarba la mijloc din partea celei inselate? Daca e asa, nu mi se pare ok sa crezi atat de mult intr-o straina si sa nu mai tii ochii larg deschisi. Eu personal sunt foarte atenta cu cine ma imprietenesc si nici nu imi plac vizitele dese si intimitatile intre familii. Mai rarut, ca-i mai dragut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da' de ce e asa naspa ca a dat-o in gat pe amanta?
Adica e in buda, sotul mult-iubit a inselat-o, cine stie ce se va alege din casnicia asta, prietena n-a avut nici o apasare, nici fata de adaida, nici fata de propria familie (sot, copii)...iar ea nu-i doamna daca arata cu degetul? Credeti ca chiar ii pasa acum cat ii de doamna?
Eu nu arunc cu piatra in amanta (pe principiul ca nu eu trebuie sa judec si nici nu-s cel mai nimerit), dar ea si-a asumat niste riscuri, niste consecinte ulterioare. Iar aratatul explicit cu degetul este unul dintre ele.

adaida, prietena ta este egoista si putin ii pasa de tine. Asa ca nu trebuie sa cauti motivatia faptelor ei: nu exista. A avut un scop, si l-a atins, nu-i pasa. Nu cred ca avrut sa te raneasca...pur si simplu nu cred ca i-a pasat de tine. E clar ca nu tu i-ai fost prietena, ci sotul tau.
Sotul tau...un alt tip care-si inseala sotia. Daca te gandesti bine, care-i diferenta intre prietena, vecina, verisoara, colega, tipa de pe strada? Nici una.
Te-as intreba de ce a facut-o, ca zici ca stii. Dar asta e alta poveste.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Daca subiectul e pe bune asteptam si confirmarea amantei ca se stie foarte bine cine este dupa ce numele ei a stat ieri toata ziua in titlul subiectului nemoderat.

Pentru autoarea subiectului : eu zic sa pui un afis in centrul orasului ca sa stie toata lumea nu numai forumistii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

faptul ca poate a tras un semnal de alarma scriind numele asa zisei prietene, poate si altele de pe forum sunt prietene cu aceasta si cine stie cum aluneca si in patul acestora.Asa mai bine stii cine iti intra in casa si pe cine ajuti...
Pe de alta parte eu stiu una si buna, daca sotul vrea sa te insele te inseala si cu tine de mana, daca asa e el, fara bun simt.Poti tu sa-l legi de pat si el tot o va face.Iar daca e un om cu caracter poate fi la capatul lumii si sa fie om de incredere.
Asa ca vinovatul principal e sotul, altfel putea sa-si ridice rochita cat dorea asa zisa prietena, ca nu avea cine se uita sub ea, daca sotul respectiv i-ar fi dat cu flit si ar fi pus-o la locul meritat.
Degeaba m-as duce eu acasa la prietena mea si as incerca sa fac ceva cu sotul ei, ca inafara sa ma fac de ras nu as reusi...valabil si invers.
Dar daca iti aperi sotul acum ca un nevinovat si neprihanit ce e, ai toate sansele sa ti-o iei cat de curand, ca doar daca nu e asta e alta si tot va face ce stie mai bine...adica sa insele.Si nici tu ca nevasta nu esti respectata cat de putin, de asa zisul sot.
Aici e problema de fapt...iar faptul ca ai facut prietenele lui "l..."
sa fie cu bagare de seama cand au de-a face cu ea , daca nu au incredere in sotul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Razbunare! Ai aflat despre cutareasca amanta sotului tau si ai spus-o si altora. Sper sa te simti mai bine. Oricum, e un gest sanatos ce ai facut tu. Mult mai sanatos decat alte reactii.
Si acum legat de subiect. Aia-i prietena? A fost doar o cunostiinta, colega a sotului tau care a fost la voi in casa.
Esti sigura ca invidia a facut-o sa se culce cu sotul tau? Eu cred ca e un amantlac pur si simplu, ca oricare altul. O femeie nesatisfacuta de ce are acasa, gaseste ceva mai bun in alta parte. Si un barbat casatorit se cupleaza cu o prietena si colega de servici. Nici primii, nici ultimii pe lumea asta. Indiferent ce crezi tu despre ea, ar trebui sa te uiti mai bine la ce ai in casa, adica la sotul tau. Problema e acolo. Ca a fost de data asta colega lui si prietena (amanta) voastra, e mai putin relevant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Bee parerea mea e ca e mai mult decat razbunare.Daca ar fi fost o simpla amanta de care a aflat intamplator, era una, dar asa e mai mult, fiind vorba de cea cea ti-a intrat in casa ani de-a randul nu o zi, doua, s-a jucat cu copii tai, i-ai povestit tot ce nu stia nici mama ta, si apoi afli ca de fapt ea si-a batut joc de tine in cel mai crunt mod posibil.Nu e primul si nici ultimul caz de gen , dar atunci cand esti in situatie vezi altfel decat asa judecand de pe laturi.Ai face orice (parerea mea nefiind in cauza) sa sufere si ea cum suferi tu, nu doar sa rada jucand pe durerea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pai chiar a inselat-o cu ea de mana! Iar faptul ca a fost a mai buna prietena e ceva de domeniul cel mai probabil, in astea cu infidelitatile. Noh, daca iti deschizi casa de asa maniera cam poti sa te astepti la orice. Eu m-as intreba unde am fost cand toate astea s-au petrecut, ca evident nu mi-am ales bine nici barbatul si nici prietena de fuflet.
Si daca gandesti asa, ca barbatul are o scuza, ca gandeste cu alte parti anatomice decat capul...(de parca totul tine de "gandire")...pai poti sa ti-o iei bine merci in continuare si sa nu te mai mire!
Ai incercat sa o pui la coltul rusinii, sper ca te-ai racorit, dc numai asta cautai. Cand m-am inscris pe forum nu ma asteptam sa dau peste oameni neprihaniti, suntem oameni punct. Alte lucruri m-au adus aici, in rest ce face fiecare in afara forumului il poriveste personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Puteti s-o consolati bine-merci pe Adaida si fara a cunoaste identitatea amantei.

Cum ar fi oare daca amanta ar deschide acum subiect separat in care sa dezvaluie intimitati, picanterii si alte asemenea din familia adaidei?

Presupusa amanta **** nu e pericol public, asadar nu trebuie alertat tot forumul sa stie si sa se fereasca de ea. Asa ceva nu se face. Punct.

Mergi la inceput