l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Legenda urbana, poveste sau nu, cu asemenea nevasta suspicioasa si geloasa, ma mir sincer ca barbatului respectiv i-ar fi dat prin cap sa-i duca amantei gunoiul, fie si in miez de noapte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaida spune:

Va multumesc tuturor.
Nu am mai postat nimic pentru ca abia am citit acum.
Legal poate indrazni sa ma acuze de calomnie. Sa indrazneasca.
Nu am cerut nimanui sa dea cu pietre. Am dat eu si-mi asum fapta.
Despre ei, am banuit de dinainte de a se intampla. Dovezi clare am doar de o luna.
Si da, am fost ocupata timp de 3 ani, sa pierd o sarcina, sa fiu langa un sot bolnav de cancer si sa tin o alta sarcina doar la pat. Asta doar pentru ca doriti amanunte. (Deja suna a telenovela incredibila).
Nu cer compasiune de la cine nu e dispus sa o ofere. Doar sfaturi pe bune. Despre situatie.
Si da, mi-as fi dorit acum 4 ani sa citesc ceva asemanator.
Despre sot nu accept ca gandeste cu pantalonii. Accept ca este sotul meu pe care il iubesc cu toate astea. Nu sunt naiva ca il iert, nici nu am spus ca il iert. Doar ca suntem impreuna cat timp va trebui.
Despre parerile lui in ceea ce o priveste, nu inseamna ca le impartasesc. Eu nici macar nu consider ca ar merge o tura si nici celelalte.
Inca o data va multumesc tuturor. Chiar si celor ce nu m-au crezut. Cateodata ca sa poti curata puroiul dintr-o rana e nevoie sa tai si din carne.

Am invatat ca atunci cand te consideri implinit, da-ti o palma. Am invatat ca trebuie sa am incredere in ce simt. Am invatat ca oamenii pot minti fara sa aiba un motiv vizibil.
Am invatat cate ceva din toate mesajele si pentru asta va multumesc inca o data.

Adaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Starlet spune:

Adaida bine ai revenit
Viata este plina de surprize neplacute uneori dar este bine ca ai puterea sa treci cu bine peste greutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mda, si eu stiam de sotzul care merge la amanta pe aceeasi scara cu sotia. Doar ca, gunoiul in duce seara tirziu IN PIJAMA si, din inertie, apare la usa nevestii care-l credea in delegatie!!

Adaida

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

adaida, am citit subiectul si m-am amuzat/enervat...de multe dintre postari!
Draga de ea amanta.

Dar am totusi o remarca
3 ani ai fost ocupata cu " un sot bolnav de cancer "???
E o greseala sau sotul bolnav te insela cu madam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

trebuie sa recunosc ca incep sa-l admir pe sot daca bolnav de cancer in stadiul in care are nevoie de ingrijiri, cu o sotie care este insarcinata mai are energie sa fericeasca si prietena.
ce sa zic multa sanatate si intelepciune!

Mergi la inceput

ligia13: E acelasi sot, ai citit bine si nu m-am ocupat timp de 3 ani de cancerul lui ci de problemele ce s-au nascut de aici. Sotul merge acum la verificari periodice doar.

Mergi la inceput

irinabobe: nu stii de ce fel de ingrijiri necesita un bolnav de cancer. cand auziti (auzeam) de cancer va ganditi/ma gandeam inainte doar la moarte/chimioterapie/radioterapie, etc. lucrurile sunt ceva mai nuantate si nu atat de categorice. depinde de stadiul in care este descoperit si de localizarea/tipul cancerului. dar psihic e.....
nici eu nu stiu ce e in sufletul unui bolnav/fost bolnav (daca asta se poate afirma cu certitudine) de cancer. desi am trait/traiesc cu unul in casa.

daca vreti va aduc si dovezile medicale ca sotul a fost bolnav de cancer, eventual ca am stat la pat toata sarcina, poate asa se vor opri mesajele la misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Adaida, stiu ca e greu, dar incearca sa ignori mesajele lipsite de empatie si la misto... mie personal imi fac greata, nu reusesc sa ma resemnez ca societatea in care traim s-a degradat atat de mult incat o sotie inselata vine sa isi planga oful si lumea o ia la misto sau, mai rau, ii da cu pietre si ii cauta scuze amantei...

Iti doresc sa ai putere si sa nu mai ai parte de alte incercari grele...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

adaida,poate tocmai de aia fetele intreaba.Ca au si ele o vaga idee despre cum e sa ingrijesti un bolnav de cancer sau sa fii suspect de aceasta crunta boala.
Acum socul cel mai mare e ca,desi bolnav,desi necesita ingrijiri,desi cu moralul la pamant...avea timp de amante!
Incredibil!

Nu iti pun la indoiala spusele,ci ma mir de cit de "mici" sunt unii oameni!In timp ce tu il ingrijeai si il sprijineai,el iti "multumea" ,fer*****-o pe prietena ta.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput