Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!
Raspunsuri - Pagina 14
miremia spune:
Neatza fete si multumesc de sfaturi !
Noaptea trecuta a fost una normala.
Am incercat sa-i dau ieri un bibe cu LP afara, a luat o gura si n-a mai fost chip sa o fac sa tina bibe dupa aia. I-am dat Lactana, care e dulce.
Cereale am incercat vreo 3-4 feluri (si cu bibe si cu lingurita), nu vrea sa puna gura pe ele. LV mananca cu orez si cu cereale, inainte ii mai faceam chiar milkshake, dar niciodata in biberon.
Dece nu vreau sa o intarc, vreau sa-i dau supliment de lapte.
Imi pare rau de indigestie.
Noi ne-am trezit tarziu, abia luam micul dejun. Va pupam si sa aveti o duminica minunata!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ana_g spune:
buna!
ne-am intors de la mare unde...hm...nu a fost chiar cum ma asteptam, stefan nu a fost f entuziasmat de apa, nu stia cum sa iasa mai repede, a si plans...din astea......m-a enervat si plaja PLINA ochi de sezlonguri, nu aveai loc nici de un ac.....ma rog, a fost placut, ne-am dat si cu telegondola, nu i-a displacut, dar nici f entuziasmat nu a fost![]()
eu tocmai recuperez din capitolul din urma si tocmai am citit povestea lui BF.....ma face sa ma gandesc de 2 ori daca vreau in septembrie sa merg la mama, la botosani, acelasi drum de 7 ore....sotul oricum isi face planuri si pt polu nord, mai putin pt moldova....dar asa vreau sa ajung si la tara, undeva in jud sv, sa-si vada bunica stranepotu...chestie emotionanta.....nepotu lui tata, tata care a murit...asa tuns mi se pare ca seamana cu el...

a, miremia, da, eu-s tipa tanara si cu cracii lungi din visul tau!![]()
am vazut poze.....ce mare a crescut BObitza!!!! si asa frumoasa!!!!!
si ariana
....ma duc sa ma mai uit
cam atat....revin mai incolo
_
mama lui Stefan, pui scump
simplicity spune:
Mirela imi pare rau ca nu accepta Mara altfel de lapte , cunosc prin ce treci, mie Ariana nu imi accepta decat la mancare dar nu ca si bautura,adica e si normal daca ne gandim din punctul lor de vedere " de ce sa beau alt laptic cand il am pe cel mai bun de la mami? " , iti va accepta probabil dupa ce o sa o intarci, atunci cand considerati voi ca e momentul potrivit pt voi

Dece imi pare rau de indigestie, rau moment si-a ales....auzi sa strice o noapte romantica
Ana WB....nici Ariana nu a fost incantata de apa de la mare(desi ma asteptam sa fie, tinand cont de faptul ca merg cu ea aproape saptamanal la piscina, de cand avea 5 luni)
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
nyny spune:
Hello..
Dece nasoala treaba cu indigestia aia. Sper ca deja esti mai bine. Sa aveti drum bun spre casa
.
Ana bine ati revenit. Una peste alta n-a fost super bine dar nici foarte rau. Las ca-i bine si asa. Bine ca ati reusit sa ajungeti la mare. La anul cu siguranta o sa fie mai bine![]()

.
Danasor 
Sa-ti fie de bine ieseala cu prietenele. Da v-ati facut de cap. La ora aia se vine acasa
?
Ai mei... sa zicem ca au fost cumintei zilele astea (multumesc de intrebare
). De cateva zile n-a mai sarit din patut David. Am vrut ieri sa-i filmez tactica de escaladare si n-am reusit. Oare a uitat ca poate
?... nu m-as supara. Cu olita stam cam la fel doar ca nu face decat cand sunt eu acasa. Mama soacra zice ca s-a obisnuit cu mine
... cu ea n-a facut decat o singura data desi zice ca il pune la fel de des ca si mine. In casa nu-mi zice niciodata cand vrea sa faca, doar s-a asezat de vreo 2 ori singur pe olita (cu chilotii pe el) si a si facut. Afara in schimb mai zice "pipi, pipi" si imi place de el ca si face in parc cu conditia sa nu fie nimeni prin preajma care sa-i distraga atentia. Aaaa... si face decat pipi. KK nu vrea deloc la olita... stiu cand face, ii zic ca trebuie sa mergem la baie dar fuge de mine sa il las in pace. La voi cum mai e?
Ma duc sa ma asez langa Mara ca o lalaie cu culcarea de vreo ora. Poate atipesc si eu un pic... daca nu s-o trezi frate-su intre timp
.
Mamica fericita de Mara si de David
ana_g spune:
am reusit sa citesc din urma...
BF......ma alatur si eu fetelor cu urarile mele de multa sanatate lui Dani!!! horror...arcada sparta......
legat de dinti...soacra mea e medic stomatolog si de la ea stiu ca in mod normal primul care iese e molarul cel mai din spate, apoi cel de langa canin. la noi e invers.....caninii sunt aproape iesiti si nu ma dumiresc de ce au iesit atat de usor...fara febra...fara urlete, fara sange, fara nimic....la masele a fost groaznic si deja ma pregatisem sufleteste pt canini......a, si cica e f important sa inceapa sa manance nepasat, alimente mai taricele, sa mestece, ca asa ies si dintii care mai sunt mai usor si li se dezvolta armonios maxilarul/mandibula. ca trebuie sa fie un echilibru intre toate alea pe acolo...
alexutza, nu esti singura care da la copil peste mana
...si eu....pai imaginati-va scena....afara, in curte, stefan ia o frunza uscata si o baga in gura..eu sar ca arsa, nu e voie, nu e voie, kk! stefan incepe sa ranjeasca f smeker si cu viteza luminii mai ia o frunza si o baga in gura, asta pana sa apuc eu sa respir....eu iar, nu e voie, nu e voie, stefan iar ia o frunza, cu aceeasi expresie....si atunci i-am dat peste palma incet....
_
mama lui Stefan, pui scump
decenuela spune:
ne-am intors...am venit in 3 ore juma...drumul e ff bun...la 1 eram acasa..jiji afara...je nu gaseam cheile....
am sperat ca la ora aia doarme...dar nu...si evident ca vazandu-ne s-a dat in spectacol pana la 4...era imbracat cu body cu maneca lunga( erau si cu maneca scurta?) si tricou cu maneci lungi( erau si cu maneca scurta?)....baie n-a servit zilele astea...in casa cam dezastru...jiji diaree...nu reuseam sa-l adorm...facea ca trenu...etc...mi s-a cam pus iar capsa..
am muncit ca idioata joi sa fac tone de mancare...mai nu era atinsa...de ce oare ma dau eu peste cap sa fac lucururile cum trebuie...si sa fie ok...nu stiu...
una peste alta...na, a stat cu el...s-a straduit cum a putut..pt varsta ei...insa concluzia mea e ca mama e mama...si ca mine nimeni n-o sa aia grija de el...niciodata....doar poate shtoarfa..daca o fi de calitate
...
acu doarme...
mire....jiji cat era mai mic...mai ii dadeam seara supliment...cand mi-am propus sa-l intarc..adik de fapt sa incep sa-i dau lapte mai mult pe motiv ca al meu era de fitza...n-a mai acceptat biberonul...nu avent( desi bause apa cu ala si=i placea tetina) pana am revenit la bibe lui de la inceput cu niste tetine ff moi.ca tt...si i-am dat tot timpul din alea pt lichid gros...intai a refuzat vreo 3 feluri de LP si LV apoi...nu mai stiu in ce imprejurari a acceptat LV...
s-a trezit
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
WB gazela! Eu lapte i-am dat cu un TT, cu care obisnuia sa-si bea apa candva. Ma gandesc ca ea nici nu e obisnuita cu bibe, poate de aia refuza, nu neaparat de gust. Trebuie sa aprofundez, sa testez, sa gasim o solutie.
Simply

Ana wb, cand plecati in cealalta vacanta?
Tomaca sper ca ati avut un drum bun si ca veti avea o vacanta frumoasa!
Nyny la piscina ati mai mers? 

_
Mirela si
danasor spune:
Seara buna
Ne-am strans si noi de pe drumuri, am adus-o si pe mama acasa, sper sa intru in normal de maine
; A. a fost super si pe drumul de intoarcere, a dormit aproape tot drumul, era si mama in spate de altfel 
Ana chiar ma gandeam la tine cand eram la Bt., de ce nu vii si tu cu Stefan sa stati cateva zile? mie imi place asa de mult orasul, este plin de verdeata pe bulevard, parcul e frumusel, mai este si esplanada de pe unirii ; sotul meu zice tot timpul ca acolo e ca in statiune, oamenii parca numai se plimba; adevarul e ca vara de obicei vin si studentii acasa si e plin de tineret, e o atmosfera tare frumoasa
Mire mai incearca mai multe feluri de biberoane, a mea de exemplu nu vrea tetina ortodontica, vrea din alea simple, prefera biberoanele ieftine, no names, sau daca nu vrea biberon incearca canitza cu cioc sau cu paiul , cu ce vrea ea
, pupam fetele frumoase
Nyny pupam copilasii cuminti
, noi stateam binisor cu olita, ziua nu-i mai puneam pampers, doar chilotei, si aveam putine accidente
, parca timid incepe sa se ceara, dar trebuie sa fiu atenta si pe faza, de ex. zice pi, sau pune manutza dar daca nu reactionez imediat se produce accidentul, oricum de obicei o pun eu ; problema e ca acum cand am fost plecati nu i-am luat olita cu noi, si am fost prea ocupate sa luam una noua, asa ca am revenit la pampers, la wc nu a vrut sa faca, se temea, am sa vad maine cum mai stam
, 
Larisel nu stiu ce idei sa-ti dau sa nu se mai plictiseasca fetele,...nu aveti prieteni cu vreun catelus sa vina cu voi?

Dece si eu patesc la fel cu mama... ex - intr-o zi m-am agitat sa fac repede mancare sa fie gata la ora cand mananca ea de obicei, si cand o pun pe scaunel, fata sub nici o forma nu voia sa manance, iar mama imi spune sec: normal ca nu mananca doar a mancat un covrig

i-am facut un scandal ... dar ce mai puteam face.. bine ca e langa mine si ma mai salveaza cate o ora, doua pe zi, conteaza enorm
Sorina 
, de voi nimic? te-ai intalnit cu seful
?
Alicredo?????? esti in tara???
miremia spune:

LA MULTI ANI MP!
Sa fii mereu fericita, iubita si inconjuarata de frumoasa ta familie!
Iti urez o aniversare frumoasa, nici nu are cum sa fie altfel cu asa cavaleri langa tine! 

_
Mirela si
danasor spune:

LA MULTI ANI MAMIDEPUIUTI!!!

Sa fii fericita si implinita alaturi de frumoasa ta familie

!