Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Pai hai sa le umplem (paginile)...

Deci ati facut noapte alba iar acum dormiti cu totii ca sa va refaceti. Are ea mititica ceva de se tot agita ... cel mai probabil o sacaie gingiile. Dam sa se mai linisteasca Marutza ce frumoasa.

Cu laptele nu stiu ce sfat sa-ti dau pt ca nu m-am lovit de problema asta... la noi a fost primul gustat, acceptat fara probleme (la aman2) , dar ma tin de ceva timp sa-ti zic ca-mi place stilul ei de a adulmeca toate mirosurile la nebunie. Poate bagi si un filmulet.

Mamica fericita de Mara si de David

Poate reusesc sa o filmez cand se intinde pe jos si plange teatral, ba mai trage si cu coada ochiului sa vada daca are spectatori.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Mire laptele tau cred ca nu ma este destul e consistent si de aceea vrea incontinuu, la fel am patit si eu ; prima data cand i-am dat LP, a fost cand eram intr-o plimbare prin parc, si era cam obosita si insetata, aveam emotii ca ii luasem o cutie de lactana si ma gandeam ca totusi nu meritam sa-mi fac cioco din lapte de 60ron, in caz ca-l refuza; i-a placut, a baut atunci vreo 300ml, e mai dulceag decat LV; bine ca la inceput bea cam 100, 150 ml, acum bea peste 200 odata; nu-i mai da tt intai inainte de somn , spune-i ca nu mai e si baga-i biberonul in fatza, chiar daca la inceput refuza, mai las-o apoi iar incearca ...la noi asa a mers;
eu ii mai dau tt doar pt a adormi, la pranz si seara, dupa ce isi bea lapticul din biberon; in rest daca se trezeste si maraie- asta noaptea-, ori ii dau bibe ori daca nu vrea o iau un pic in brate si se mai linisteste dar nu-i mai dau tt; si sa stii ca nu se mai trezeste asa de des, doar pe la 5, 6 sau chiar 7 cand bea bibele si adoarme la loc; eram si eu ca tine, ma termina cu tt, imi venea s-o smulg de la ele, nu mai suportam;
mi-a placut faza cum arata ea ca face kk
Lorex m-a dat gata Bobitza!!!
Larisel ma gandeam la voi cat de greu trebuie sa va fie, mai ales acum cand alearga pe unde vor, fara sa ia seama de nimic...parca ai spus ca iesiti la plimbare amandoi cu fetele si ma gandeam daca v-ati separat vreodata, adica tu sa mergi doar cu Naty si tati doar cu Alena , nu stiu daca e bine, dar zic si eu , sa vedeti cum reactioneaza cand se reintalnesc, ca o mica schimbare pentru ele si voi,
Simply pentru cuvintele de incurajare de zilele trecute; esti o persoana tare dragutza citesc cu mare placere postarile tale; e buna faza cu zgomotul de la capace, pt ca stii ce face in tmpul ala fara s-o supraveghezi
Haircut , ma bucur mult ca sunteti bine, si va doresc sa treceti cu bine "perioada de proba", sa poata M. papa tot ce e bunutz fara nici o grija ; pupam fetele frumoase

Noi suntem in deplasare, am mers ieri cam 120 km, de la Is la Bt, doar noi doua in masina, si a fost f cuminte, a mai si dormit o parte din drum
Va doresc o zi frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Hello,

Nimeni, nimeni nu doreste o portie de tiramisu?sau macar un ceai englezesc?

Dece ma bucur ca sunteti in Delta si va relaxati

Larisel ce imi place de voi ca mergeti la plaja, bravo mami

Dana bravo Anastasia pt cumintenie

Mirela cum mai sunteti?

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

si eu pe-aici... Simply n-am cum sa refuz o portie de tiramisu . Sarumana

Danasor 120 de km singure? Da ai avut curaj. Ce bine ca A. sta cumintica in masina si o lasa pe mami sa conduca.

Am inceput si eu de ieri sa citesc din cartea lui Dolto(am vazut ca si Mire o lectureaza). Foarte interesanta. Multumesc fetelor care s-au ocupat sa o trimita pe mail (Simply, Tomaca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Deci nu bantui singura pe aici (Nyny ), acum servesc o grefa si apoi cred ca ma pun sa dorm

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Si eu ma duc la nani ca sunt rupta. Am ras inainte o felie de pepene, ca sa nu ma roada stomacul de foame in somn.

Noapte buna dragelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Simply ma bag si eu la o portie
Nyny suntem la al doilea drum, primul a fost inainte de pasti si fiindca a fost ok atunci, am prins curaj; plec cam in jur de ora 2 dupa ce mananca si cand ar trebui sa doarma, nu mai zici nimic de frumosii tai, sunt asa de cuminti?, cum stati cu olita?

In seara asta am iesit in oras cu niste prietene- tare bine mi-a fost , si A. a ramas cu mama acasa, speram s-o adoarma, dar mandra nici gand, a stat si m-a asteptat pana la 12 cand am venit eu, si chiar era fresh, cu tot LP baut nici o urma de somn, dar dupa doua guri de tt a adormit tun, ma bag si eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

O cafelutza dis-de-dimi?

Ieri ... plaja nr 10... deja se plictisesc pe plaja daca nu schimbam ceva in program. A inceput sa fie seara (dupa 18) frigutz pe plaja si evit balaceala dupa ora aia, iar pana la 19-19.30 cat vream sa stam trebuie entertainment la greu doar prin nisip ... Idei?

nyny 14 era targetul. Il atingeam mult mai repede daca reusheam si o tura dimineatza dar este exclus... deocamdata cel putzin.

dana E o idee la care nu ne-am gandit sa ieshim separat cu fetele. Dar nu cred ca ne avantajeaza pt ca tot ieshim amandoi si de regula trebuie sa ne deplasam cu mashina undeva, nu avem nimic (parc, padure) aproape de casa.
Super go out-ul tau ...

PS. Cartea lu' Dolto era demult pe mailul comun, nu mai shtiu cine o trimisese prima data... alexutza, tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

de cafea, Larisel! Sa va fie de bine plaja! Idei pentru tinut mandrele afara din apa...uhhh, cam greu....

Simply......Asa e, este o perioada tare frumoasa....Super ideea cu capacele

Nyny... pupam micul cantaretz!

Haircut...e tare bine ca o ai pe mama ta la tine, si ca te poate suplini, sa poti respira!

Dece....ma bucur ca ati reusit sa plecati, si ca Jiji este mai bine! si w-e de vis, sa aveti!

Danasor...sa va fie de bine iesirile, si la cat mai multe! fetele frumoase!

Mire...sorry de noaptea trecuta cam bigudoasa...Sper ca noaptea asta sa fi fost mai buna. Cu trecerea de la LM la altceva...nu prea stiu ce sa te sfatuiesc....la noi n-a fost cazul....doar ca iris a facut mari figuri la lapte totdeauna, si ca am incercat cam toate formulele disponibile pe piata din Ro, pana am gasit unul pe care sa-l bea cat de cat. Lv am mai incercat, cu orez, cu biscuiti, sau simplu, din canitza, dar si iris il scuipa.
Ma gandeam la ceva, totusi......poate sunt pe campii..Mara nu papa cereale? Ca eu, daca ar fi sa-i schimb acum laptele mandrei, as incerca cu un lapte de la Milupa, pt ca papa f bine cerealele de la ei, cele cu lapte inclus... (ea papa formula hipp la bibe, dar cerealele lor nu mi le-a acceptat...). Sau...nu stiu...poate ii poti pune cate o masura de formula peste orezul cu lapte, pe care am retinut ca-l papa cu placere, pentru a se familiariza nitzel cu gustul......zic si eu, nu da cu roshii...

Pup, si o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili, ma bag si eu la coffe,dar numai virtual...desi tare as mai bea 2 guri...

ce sa zic...seara noastra romantik de ieri s-a transformat intr-una....di vis...

vineri cred ca am exagerat cu mancarea si mai ales pe la 10 am mancat niste papanasi..fierbinti(k nu n mi-i aduceau) si repede ca era frig...etc...asa incat am fc indigestie...care pe parcursul zilei de ieri a fost controlabila...in sensul ca am vomat si diaree urata de nspe ori...dar nu mi-a fost rau ...ehe..la cina deja l-am lasat pe JM sa termine singur...m-am trantit pe pat sia acolo am ramas..simteam ca nici ochii nu-i puteam deschide...
am lincezit asa ore in sir...iar noaptea nu puteamadormi..m-am invartit pe toate partile tot patul...etc..cert ecaam adormitdupa 2 cred...si m-am trezit intepenita de spate...
azi voi sari bunatatile de la micul dejun...si voi cere sa mi se faca niste paine prajita....

trecand peste prb mea a fost ok...ne-am simtit bine...insa...de fiecare data cand sunam acasa si-i auzeam pe jiji....ma lua un dorrrrrrr de-mi venea sa plang...pe de alta parte daca-l luam eram numai dupa fundul lui...cum se intampla de obicei...

mire...n-am recuperat insa vad ca te gandesti asa la o intarcare...nu mai stiu ce aveti voi in meniu...insa ar trebui sa bagi cat mai mult lapte (LV sau LP) ce hotarasti tu...cu diverse..orez, paste, cereale....dupa un timp....sa incerci cand i-e foame sa-i dai bibe...poate peste noapte e mai ametita si accepta mai usor....si asa sa o tineti o perioada...eventual...masa de seara inainte de somn sa fie un bibe...si nu se va mai trezi de foame...si cand vei vedea ca accepta f bine laptele...vei alege tu momentul cand spui...gata...mula bafta...n-o sa fie atat de greu...pt mara...

ma mai duc la recuperat...

sa aveti o duminica placuta

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput