Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***335***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am vorbit cu Pisik-ii azi, sunt in Bucovina impreuna cu fam. Adelake, super relaxati si bine dispusi, asteptam pozele !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

sunt poze pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cum de ieri dimineata, ca eu cred ca am o saptamana de cand am vazut poze din concediul comun!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
daca nu iti explicam imediat cum se face, ii dai si tu alta forma nu cu cruci si chestii din astea si gata desertul

stiu cum se face, din nefericire am prestat vreo 2 ani la rand in facutul colivelor la noi se poarta la pomeniri din astea de 40 zile, 6 luni, 1 an etc
insa eu ptr uz casnis doar o fac si nu ii dau nici o forma in castron si gata, fara "ornamente".

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cum sa nu se poata. tu stai linistita ca o sa ai sigur o surpriza placuta atunci cand o sa fie momentul potrivit pana atunci bucura-te de perioada Dragos-copil unic ca nu o sa se mai intoarca.

eu am fost f emotionata cand mi0am dat seama ca asta a fost ultimul lui concediu ca unicul nostru copil, ultima vaara cand ne are pe amandoi doar pt el. nu zic ca o sa fie mai rau pt el, ba din contra dar in mod sigur o sa fie diferit

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui aris26

chiar asa, ca uiasem sa iti raspund. stii ca nici la noi luca nu a venit chiar usor dar uite ca acum am ramas pe ne pusa masa, asa a fost sa fie si desi sarcina asta am tinut-o cu injectii de venit a venit super usor desi toate problemele mele de fertilitate erau bine merci la locul lor ba chiar am si un fibrom in plus

cand ai anuntat de bb2 m-am gandit ca si tu ai trecut prin probleme cu luca, imi vine peste mana sa ii zic asa, si uite ca se poate, eu inca mai sper. ..

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Iar am o intrebare A luat cineva REVALID? Da pofta de mincare?
Eu am luat in iulie 10 zile cite 3 pe zi. De o saptamina maninc de rup si tot ce prind. Nu ma pot abtine, pur si simplu, oricit m-as gindi ca tre' sa mergem in convediu si ar fi nice sa arat a om, nu pot!!!!!!!
Eu pofta de mincare am de felul meu si sint si tare pofticioasa dar, de regula, ma pot abtine, acum...nu!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Cum de ieri dimineata, ca eu cred ca am o saptamana de cand am vazut poze din concediul comun!

ai dreptate, cred ca de luni dimi

Mergi la inceput

eu nu am mai luat de acum vreo 10 ani, dar stiu ca sora-mea zice ca nu ia pt ca ii e frica ca se ingrasa. deci e ceva la mijloc. oricum tu mai ai loc berechet, nu-i bai

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Eu am luat in iulie 10 zile cite 3 pe zi. De o saptamina maninc de rup si tot ce prind. Nu ma pot abtine, pur si simplu, oricit m-as gindi ca tre' sa mergem in convediu si ar fi nice sa arat a om, nu pot!!!!!!!
Eu pofta de mincare am de felul meu si sint si tare pofticioasa dar, de regula, ma pot abtine, acum...nu!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, eu nu am luat niciodata, dar am auzit ca, intr-adevar, da pofta de mancare.Pentru cresterea parului iei?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

adica nu creste parul si creste pofta de mancare?

Mergi la inceput

dispar un pic, poate intru mai tarziu daca mai apuc.
acum ca am si stele albastre pot sa fac un pic de pauza, nu
pai, tocmai eu la logoreea mea sa raman la stele rosii, zau asa

al meu sotz cred ca aplecat deja din austria spre casa, cred ca ajung la noapte. au fost si prin parndorfsunt curioasa ce mi-a luat

+

Mergi la inceput