Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***335***
Raspunsuri - Pagina 16
aris26 spune:
hai ca am avut noroc cu voi azi. am avut o zi atat de ....
am facut numai plati de azi dimineata, o groaza de datorii mai vechi care au navalit toate toate azi, indiferent cum si cat calculam nu imi dadea cu plus, pe la 12 imi venea sa imi iau geanta sa ma duc sa ma culc ca sa nu mai aud de nimeni
m-am distrat chiar si cu coliva voastra![]()
+
aris26 spune:
chiar asa, ca uiasem sa iti raspund. stii ca nici la noi luca nu a venit chiar usor dar uite ca acum am ramas pe ne pusa masa, asa a fost sa fie si desi sarcina asta am tinut-o cu injectii de venit a venit super usor desi toate problemele mele de fertilitate erau bine merci la locul lor ba chiar am si un fibrom in plus
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
![]() ![]() Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
+
novus spune:
Aris, tre' sa dai de baut ca te-au avansat aici, ti-au albastrit stelutele , esti memebru de baza acum 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 m-am distrat chiar si cu coliva voastra |
distractia ca distractia... da` eu de unde iau acum coliva? mi-e poftaaaaaa
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
aris26 spune:

eh, chiar mai bine, macar marcheaza cumva diferenta
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anamariame
![]() Asa si Eva. Eu ii spun: "iubita mea!", ea" iubita mea mami"; eu "tu gaza mica", ea: "tu gaza mica mami!" Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
+
novus spune:
Am vorbit cu Pisik-ii azi, sunt in Bucovina impreuna cu fam. Adelake, super relaxati si bine dispusi, asteptam pozele
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui aris26 chiar asa, ca uiasem sa iti raspund. stii ca nici la noi luca nu a venit chiar usor dar uite ca acum am ramas pe ne pusa masa, asa a fost sa fie si desi sarcina asta am tinut-o cu injectii de venit a venit super usor desi toate problemele mele de fertilitate erau bine merci la locul lor ba chiar am si un fibrom in plus ![]() |
cand ai anuntat de bb2 m-am gandit ca si tu ai trecut prin probleme cu luca, imi vine peste mana sa ii zic asa, si uite ca se poate, eu inca mai sper. ..
aris26 spune:
novus - ah nici nu am vazut!
nu mai am stele comuniste 
dau dau...ce vor fetele? in primul rand va fac un frappe grecesc ca la mama lui si apoi mai vedem![]()
adi - aha..asa deci, pare f plauzibil, eu de multe ori simt ca mor doar uitandu-ma la el![]()
+
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui novus Am vorbit cu Pisik-ii azi, sunt in Bucovina impreuna cu fam. Adelake, super relaxati si bine dispusi, asteptam pozele !! |
sunt pe FB de ieri dimi
aris26 spune:
am auzit ca la noi ar exista cofetarii care fac pe comanda. ca la mine a venit o clienta si m-a intrebat daca ii putem face prescurile si doua colive
daca nu iti explicam imediat cum se face, ii dai si tu alta forma nu cu cruci si chestii din astea si gata desertul![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
distractia ca distractia... da` eu de unde iau acum coliva? mi-e poftaaaaaa Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
+