Iul-Aug 2011-Bv Squirrel,Alexia,dulcica, Adra!(81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

PT BUBITE eu am folosit la STEFI (care avea o piele ff sensibila cand a fost bebe) A-DERMA de la VICHY, este o crema pe baza de ape termale si in brasov se gaseste in reteaua de farmacii SENSIBLU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

buna seara mamici
eu astazi nu m-am simtit prea bine si abia acum am deschis calculatorul
cred ca azi am avut mici contractii si cand ma gandeam sa sun dr s-au oprit si nu am mai sunat
felicia te inteleg perfect asa ma simt si eu incep sa visez tot felul de ciudatenii, ultima data acum doua zile cand eram si singura cu fetele peste noapte(sotul face si ture de noapte)am crezut ca mi se rupe apa si nu stiam pe cine sa sun prima data dar nu a fost nimic, doar imaginatia mea
eu mai am trei zile de steptat si daca tot nu vrea sa iasa dr a zis ca imi provoaca nasterea(sper sa fie naturala desi mi-e fff frica)
FELICITARI MAMICILOR DE ASTAZI

ANCA de IUSTINA(6ANI), STEFANIA(4ANI) SI 41 SAPT

Esti fericita ca macar ia o decizie...eu merg sambata, insa merg doar pentru monitorizari si cam atat...nu stiu daca se ia o decizie atunci, nu stiu nimic...deci daca nu se declanseaza nimic pana sambata, probabil ca vom incerca ceva undeva la sambata viitoare..nu stiu, simt ca deja nu mai am absolut nimic de pierdut, decat nervii mei.
Sper ca la tine sa fie mai bine

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

PT FELICIA :
MULTA RABDARE SI PUTERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Krissy, bine ai revenit. Se simtea lipsa mesajelor tale kilometrice
Felicia, stai si tu pe aproape, ne face bine sa te citim, macar asa stim in ce ape te scalzi. Uite, o si pentru tine. Sambata poate vii cu vesti!

Eu m-am vazut azi cu medicul. Sunt in 37+4zile. Am DPN 20 august si maternitatea se deschide pe 15 aug (se tot lungeste asa de la 1 iunie). Mi-a facut turul, totul este super nou si frumos, aproape ca m-as oftica sa nu nasc aici. Daca totusi ma apuca, ma recomanda unui medic - inca nu stiu la ce spital.

Am facut TNS si o mica eco de control. Toate ok, bebe nu este angajat, doar ca a zis ca am intrat pe ultima 100 metri, ca se poate intampla de azi pe maine. Razvan a avut o revelatie. Abia acum cred ca a realizat cat de aproape suntem. Mi-a repetat obsesiv de cateva ori ca 'se poate intampla de azi pe maine'

Asa, in concluzie, vreau ca bebe sa mai stea sa pot naste la Malaxa. Sa stea cuminte pana pe 15 - trebuie sa avem o discutie serioasa cu el.

Va pup fetelor, gravide sau mamici. Sa avem toate o noapte usoara si fara vise frustrante!
_
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Krissy vad ca ai actualizat pagina dar n-ai anuntat.
azi a venit pe lume inca un american, de squirrel. Filip, 3.900kg, apg9, cezariana. Amandoi sunt bine. Te asteptam Flavia cu povestea.
Bun venit pe lume FILIP

Krissy, doar tu ai mai ramas dintre noi, cea din urma va fi cea dintai. Hai Krissy

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Mare veste-poveste: s-a nascut cel de-al 50-lea bebe al odiseii -Filip de Squirrel!
Deci joi, 4 august a venit pe lume Filip, 3.900g, 54 cm, Apgar 9, prin cezariana de urgenta. Nu stiu detalii cum s-a ajuns la urgenta, stiu doar ca Flavia pierduse miercuri dopul, iar joi era programata la doctor... Oricum, mama si bebe sunt bine. Poate aflam maine mai multe detalii.

Asadar, felicitari FLAVIA! Bun venit pe lume FILIP! Mamei recuperare usoara, iar pt Filip o viata frumoasa inainte! Si sa-ti traiasca toti 3 feciorii mami, o sa fii soacra cu trei nurori!

Late edit: Betty, merci ca ai anuntat, numa' dupa ce am postat am vazut ca ai scris si tu, mi-a luat ceva pana am scris in mai multe etape ca eram la masa.
Merci si de majorete, cred ca e pe aproape si la mine, m-au cam apucat dureri mai serioasa in seara asta, asa ca nu se stie, poate vine si ultimul american/mohican curand.
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 38+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

buna dimi mamici burtici si bebici...va invit la mare cana depoate asa va treziti si va faceti prezenta

Bun venit pe lume bebe Filip recuperare grabnica iti dorescFlavia

38+super fericita cu un
AMR 5 zilepana o sa mi tin in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Squirell felicitari! bine ai venit bb Filip!

Hai Krissy!

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Felicitari Squirell, bine a venit pe lume bebe Filip! Sa fii sanatos, norocos si sa ii faci pe parinti fericiti!

Wow, aici este liniste rau pe masura ce gravidutele se fac mamici!
Buna dimineata fetelor! Curaj nascatoarelor si odihna mamicilor.

De Rammy stie cineva ceva? Babyblue, tu cum te simti? Oare ce fac minunile lui Corry?
_
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Felicitari Flavia!!! Bine ai venit bebe Filip !!!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput