Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
Asa..acum eu astept vesti bune si de la Smaranditza, poate o externeaza si vine acasa cu printesa!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+
Firefly's shop
BLOGUL MEU
douradoudou spune:
felicitari smara si bine ai venit,teo
felicitari si danei pt vestile bune
bub u all
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
dankutza spune:
In sfarsit am incarcat si eu filmuletele astea 2. Aici e Pinky pe balconul de la hotel, in care canta si danseaza...
dankutza spune:
Ura! Ura! De 3 ori ura pt Dana si rezultatul ei!
Happy birthday, daddy de Anabelle model!
dymomo77 spune:
Laura eu sincer am miscat capul si in timpul operatiei(ca ma tot zgaiam sa vad puiul mic) si dupa si nu am avut absolute deloc dureri de cap. Care o fi explicatia sau mitul habar nu am.
Monis si eu m-am bucurat cand a zis psihiatrul ca nu e nevoie de terapie sau medicatie pt ca cel mai tare imi era frica sa nu aiba o boala(ceilalti fini ai nasilor mei de cununie au fetita de trei ani jumate suspecta de autism si sincer e horor pt parinti). Dupa concediu mergem la psiholog unde sigur va fi nevoie sa facem macar cateva sedinte(cum face si Gabitza cu Dragos –chiar Gabitza mai zine ceva despre terapie, cum merge, daca esti multumita). Pediatrul lui mi-a recomandat sa mai aman inceperea serviciului(si dupa 2 ani) pt ca va avea nevoie de mine. Acum astept concediul, ne relaxam si ne intoarcem cu forte proaspete.
Lumi sa va traiasca Daddy sa fie sanatos si „La multi ani!”.
Dana ma bucur mult ca ai primit vesi bune. Imi dau seama ce cosmar au fost ultimele doua saptamani pentru tine. Feliciari lui David care s-a comportat ca un adevarat barbat cat a lipsit mami.
gabitza35 spune:
Terapia nu am inceput-o,tot intr-o faza de acomodare suntem. Sedintele acum constau in activitati de genul :Lego,incastre,sortatoare forme, imitatie gesturi, cercuri, cuburi,etc. Nu mai are nicio problema in a sta si lucra pe scaun la masuta( nu era chip sa-l faca sa stea pe scaun) dar in continuare avem problema cu atentia.... se plictiseste extrem de repede de oriceactivitate pe care o desfasoara si imediat lasa totul balta si pleca spre un alt obiect care i-a sarit in ochi.... aici mai e de lucrat,in special eu acasa trebuie sa nu-i mai pun la dispozitie toate jucariile ci doar una (cand lucram), celelalte sa nu fie in raza lui vizuala
De pe 12 plecam la mare,probabil cand ne intoarcem incepe scoala ..niste logopedie poate,...vedem.
Partea nasoala este ca a inceput sa muste ( mi s-a spus ca e felul lui de a protesta la terapie) si sa tranteasca jucarii,lingurite , biberon... ce are el chef
Si eu ma gandescsa imi mai iau un an fara plata, sau o alta varianta sa mai stau un an acasa.... sau poate imi caut un job care sa-mi permita sa lucrez de acasa...
poze
monica_80 spune:
Dana felicitari din suflet!!!!Asteptam cu nerabdare vesti de la tine. M-a emotionat intalnirea cu David, e baiat mare, are el grija de tati
Smara asteptam sa te intorci acasa cu printesa si sa ne spui si noua doua vorbe cand vei putea
Strumfyceva vesti de la dr?
Mami fericita de Mariuta
dymomo77 spune:
Gabitza un job la care sa lucrez acasa mi-ar conveni si mie su un job de 4 ore dar cum nu gasesc unul standard de 8 ore care sa imi convina ca program asta e. La mine la serviciu cu restructurarile astea s-au redus din posturi iar eu lucrez acum in ture. N-ar fi bai daca turele nu ar fi de 12-14 ore iar daca eu plec dimineata la 6 si ajung seara la 10 cine se ocupa de Danut? Dupa tura de noapte trebuie sa dorm pana spre seara ca sa fiu coerenta si deci imi ramane o singura zi libera( a doua dupa tura de noapte) asta in caz ca nu sunt chemata la serviciu pt pregatire si evaluare(care au loc lunar). Ma bucur ca Dragos progreseaza si sper sa gasesc si eu la Iasi un psiholog bun pt Danut. Unde plecati in concediu?
Lumi_Richard spune:
Va multumesc din tot sufletul pt urarile de ziua lui Daddy
Dana,nici ca se putea o veste mai buna
Ma bucur din tot sufletul,cu toate ca simteam ca va fi de bine
Sanatate multa si sarcina usoara! Am fost atat de emotionata citind despre reactia lui David
Dankutza,e o dulce trestioara ta dansand
Dymomo dupa cum ti-am spus cand ne-am intalnit,eu am obs de cum ati venit ca Danut reactioneaza. Oricum,il mai vazusem cand iesea cu bunica,si nu mi s-a parut niciodata a fi ceva in neregula,dar tu,ca si mama, te ingrijorezi, este normal.
Oricum,ma bucur ca te-au linistit doctorii. Chiar daca e super Duracell si obosesti alergand dupa el,macar e sanatos(gandeste-te ce rau ar fi sa nu poata alerga,sa stea in pat,bolnavior...)
De Shtefy nu mai stie nimeni nimic? Sper ca sunt bine puiutii
Cory_B spune:
HelloooMa bucur nespus de vestile de la DanaRaportez noapte calma, cu somnel si doar 2 treziri f scurte Azi este ziua nr.5 fara laptic...Am baiat mare Pun o poza-doua pe contul comun cu bubu, mai multe nu am pe PC ul asta