Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Acum am vazut ca ascris si Abramburika.. David s- a comportat destul de bine fata de cum ma asteptam eu... Nu a vrut sa faca nani fara mama...daca i se zicea nani sau se stingea lumina incepea sa ma strige. ASA ca s-au jucat cu carticelele lui preferate pana a adormit in fund. Pe la 4 dimineata a avut o repriza de plâns si ma cauta... a reusit cumnata sa îl adoarma in brate. Astazi au fost la mine in vizita...doamne, daca l-ati fi vazut cum alerga spre mine...plâng când va scriu... Ce emotii...nimic nu este mai frumos pe lumea asta decât sa î#539;i tii puiul sanatos in brate. De abia astept sa fuga amândoi Cavalerii spre mine...

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Dana ce vesti bune! Uraaaa!!!!!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Acum ma smiorcai de tare ce m-a emotionat reintalnirea cu david. Tare e frumos

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Acum am vazut ca ascris si Abramburika.. David s- a comportat destul de bine fata de cum ma asteptam eu... Nu a vrut sa faca nani fara mama...daca i se zicea nani sau se stingea lumina incepea sa ma strige. ASA ca s-au jucat cu carticelele lui preferate pana a adormit in fund. Pe la 4 dimineata a avut o repriza de plâns si ma cauta... a reusit cumnata sa îl adoarma in brate. Astazi au fost la mine in vizita...doamne, daca l-ati fi vazut cum alerga spre mine...plâng când va scriu... Ce emotii...nimic nu este mai frumos pe lumea asta decât sa î#539;i tii puiul sanatos in brate. De abia astept sa fuga amândoi Cavalerii spre mine...

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 23+ cu

Sa iti dea Dumnezeu sanatate, tie si puilor tai, sa iti vezi visul implinit! O sa fie bine si astea vr fi doar amintiri indepartate.

De aia mi-e si mie greu cu nasterile astea si cu statul in spital, ca ramane S. singurica pe-acasa. Bine, ea e mai mare, intelege mai bine, da' pt. mine tot mica e si tot are nevoie de mine .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte piů forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte cosě?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare tuturor!!!

In primul rand : Bine ai venit,Teo!!! Sa fii sanatoasa si mancacioasa!!!Mami de 2 pui mici,sa ai refacere rapida si laptic dn plin!!!

Dana bine ca totul e k cu samburelul !!! Sanatate multa si tie si lui David!!!

Dymomo ma bucur ca nu aveti nevoie de terapie; personal gasesc foarte utile informatiile postate de tine...asa ca..da-i inainte ca nu plictisesti!!!

gabitza succese in continuare!!! vizavi de platfus,ortopedul consultat de noi s-a exprimat in felul urmator:"nu putem vorbi de platfus la varsta asta...mai incolo,in jur de 4"

Dienutze multa sanatate nataliei!!!

tati de Annabelle !!! Sa fii sanatos si fericit alaturi de printesele tale!!!!

cam atat...va si va doresc un w-e minunat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

am mai gugalit si eu intre timp,am vazut ca pana la 2 ani este vorba de un platfus fiziologic,de la 4-5 ani se poate pune diagnostic. Am facu programare la jianu,taman pe 13 sept ca e in CO, sa il vada macar cum calca
Dana,bine ca e bebe ok,te externezi imediat si tu.... sa vezi frumosul de David ce fericit o sa fie...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Acum ma smiorcai de tare ce m-a emotionat reintalnirea cu david. Tare e frumos

si eu.. ma vad in situatia ei cat o sa stau la spital..cum o sa rezist eu fara Amalia si ea fara mine

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ca tot se vorbea de comportamentul copiilor..(Ionela si dankutza parca ziceau)...si david are niste reactii cam bizare (ptr.mine)mai nou...el,de obicei nu reactioneaza cand alti copii ii iau jucariile din mana,nu-i place..dar nu face nimik...in schimb,acum daca e bruscat sau cineva ii invadeaza 'spatiul intim' reactioneaza violent,adica da sa loveasca...pana acum se limita la a se feri sau a se uita urat la cel in cauza...ieri a sarit sa-l loveasca chiar pe prietenul lui,pe care il pomeneste mereu cand nu vine afara si pe care il conduce acasa dupa joaca...

si vorba Ionelei...e abia inceputul!!!daca pana acu era nevoie de rabdare..ma gandesc ,doamne,de cata rabdare vom avea nevoie de acu inainte...si cat tact si diplomatie ptr.a dezamorsa situatiile penibile (normale,oarecum)!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dana Nu am cuvinte sa spun cat ma bucur. N-am putut sa dorm de griji pana acum si asa m-am linistit, imi imaginez cat v-ati linistit voi. Nici macar nu-mi gasesc cuvintele de bucurie, asa ca ma limitez sa te pup mult, pup toate fetele, de fapt, week end frumos! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Dana ma bucur nespus. sanatate multa!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput