Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!
Raspunsuri - Pagina 11
grigore_tina spune:
Buna seara,
In primul rand bun venit micutei Teodora.Sa fii o fetita cuminte si mami sa fie fericita cu cei 2 pui.
Dana sper sa fie totul ok.
Dymo chiar pot fi utile sfaturile de la doctor.Ma bucur ca le-ai postat.
Acum ceva despre noi:Geo a plans in seara asta vreo 10 minute fara sa il pot calma.Nu vroia sa il iau in brate.Plangea si statea in fund.Cred ca de vina e oboseala si lipsa lui tzitzi.
Am inceput usor,usor intarcarea.Ma gandesc ca ii va fi mai bine asa cand voi incepe munca.Acum nu sta o clipa fara mine si poate,fara tzitzi va fi un pic mai independent.
Cert e ca nu stiu daca fac bine dar ultimele zile m-a lasat fara puteri.Incepuse sa suga la 2 ore ca atunci cand era mic.Manca tot bine.Acum mananca si mai bine,iar cand vrea tzitzi ii dau apa,ii fac lp,ii dau iaurt.
Ieri a fost prima zi fara tzitzi pe timp de zi si la culcare.S-a jucat mai mult,a cerut de cateva ori,i-am spus ca nu mai e.La un moment dat a inceput sa traga de bluza,l-am chemat pe taica'su sa se joace cu el si am depasit momentul.Peste noapte i-am dat.Asta si pentru ca sanii mei deja dor si au nodule.Sper sa fie ok.
Acum deja doarme.Azi s-a trezit la 07.00 iar somnul de peste zi la facut la 10.00.A adormit in leagan dupa ce a baut vreo 100 ml de lp.
Licurici dureri dupa cezariana am avut si eu din cauza rahiei si vreo saptamana nu m-au lasat.Eu luam supradyn(sper ca zic bine.E ceva cu cafeina) si 2 paracetamol de 2 ori pe zi dar erau apa de ploaie.
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy!
haide Smara cu fetita,dar la termen!
laurairina13 spune:
Tina, stiu ca si mie mi-au recomandat la iesirea din spital pastile pe baza de cafeina. Chiar si in spital era o bunica care venise la fiica operata cu coniac cu cafea, cica e si asta un remediu pt a evita durerile de cap de dupa. Am mai gasit asta cu cognac si cafea si pe net ca metoda. Mie mi se pare super super ciudat , cum naiba alcool, chiar si in cantitate ft mica, cum naiba cafeina cand incerci sa alaptezi..
Dar in acelasi timp stiu ca nu am fost om 4 zile cat m-au tinut durerile. Nu eram in stare sa ma ridic de la orizontala, si cand ma duceam la alaptat ma tineam cu mana de cap pe culoare si cu ochii inchisi ca nu suportam lumina, asa de rau imi era. Era cat pe ce sa lesin prima tura de iesit din camera, noroc de niste infirmiere care m-au prins la timp sa nu cad pe acolo. E clar ca in starea asta de spirit nu poti sa te ingrijesti de copil, nu poti sa alaptezi..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+
Firefly's shop
BLOGUL MEU
monis5 spune:
Dana, sigur se descurca David super-super bine cu tati, ai sa vezi; grijile astea sunt numai in mintea noastra de mame. Tu ai grija de voi, sper sa iesiti rpd din spital .
Dymo ce vesti bune, eram precisa ca nu e cazul de terapie. Pupam Danutul energetic.
Gabitza ai cele mai bune recomandari de la Dozz. Eu am incercat doar Jianu si mi-a placut f f tare. Cred ca o consultatie la ortoped trebuie facuta, insa in locul tau nu m-as stresa suplimentar si m-as gandi deja la kineto numai ca cineva si-a dat cu parerea pe un hol.... Sportul national in RO, dat cu parerea . Nici nu ai idee cat de multi copii par a avea platfus (majoritatea) si cati au de fapt (parca e ceva de genul 1%), iar din astia majoritatea nu sunt afectati in viata de zi cu zi.
Noi suntem in Ardeal azi, eu incerc sa culc un copil overtired de cat s-a putut juca azi (suntem in vizita la prietenii norvegieni).
Nb all.
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
many_bani spune:
Dana
Gabitza, citeam ieri acasa, o revita medicala de a tatalui meu, in care se spunea ca un platfus real nu se depisteaza inainte de 4 ani. Acum nu stiu ce sa zic, sper numai sa treceti cu bine peste toate.
Noi azi am fost in oras ptr. cumparaturi de vacanta si de fapt i-am cumparat lui Vlad hainute de gradi. Am ales si ghiozdanelul, dar asteptam provincia, adica bunicii , ca este cam scumputz si sa simta si bunicii ca au nepot gradinar.
Gata fug la baie
gashca
gabitza35 spune:
Multu tare mult fetele pentru raspunsuri....
Voi incerca o programare la ortoped,probabil onsultatia va fi undeva dupa 15 august pt ca se pare ca vom pleca totusi la mare saptamana viitoare(doar noi 4).
Lyly,destinatia noastra s-a cam schimbat,nu cred ca mai venim in mamaia, mergem in Saturn... aproape de Licu. Nu e sigur 100%....
Acum cu platfsul asta nu stiu ce sa zic, ce e drept e ca are un stil cam ciudat de a alerga si daca il studiez si mie imi pare ca nu calca pet alpa drept ci putin cash.... vom vedea
Dana,insanatosire grabnica...
Danku,in functie de ce zice ortopedul te contactez pt vizita la kineto...mersi de oferta
poze
dankutza spune:
Dana Daome ajuta sa treci cu bine si peste incercarea asta. Sunt convinsa ca tratamentul dat te va ajuta sa vii acasa repede la David cel frumos si cuminte. Intre timp va sosii si rezultatul cu vesti bune.
laurairina13 spune:
Neata!
Vin si eu cheauna de somn, si obosita, desi de dormit am dormit vreo 7 ore asta noapte. Vad ca am o groaza de contractii in ultima vreme, unele din ele parca dureroase, parca a coborat si burta, sau am eu halucinatii..Mai am putin si implinesc 36 sapt, deci inca nu e timpul.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu Amalia, vrea doar in brate in ultima perioada. Cat e ta'su acasa il calareste pe el, cat sunt numai eu cu ea e jale. O mai pacalesc cum pot, dar nu tot timpul, de spalat la fund la baie nu merge decat in brate, de spalat pe maini la fel trebuie sa o car in brate, ca altfel fuge toata casa de mine. Si stiu ca dupa cezariana nu o sa o pot ridica deloc si sa te tii atunci plansete si urlete..
A inceput si la noi perioada de maraiala si plansete- sper sa fie de la ceva dinti/molari care trebuie sa iasa
Nu mai zice nimeni nimic? Eu tot dau F5 poate, poate scrie ceva Dana.
Ancutza?? Vino cu raportul, ati fost la munte?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+
Firefly's shop
BLOGUL MEU
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Smara, , felicitari si bun venit Teodora (!
Lyly multumesc de cafea, sa treaca repede ziua de azi, si sa aveti un concediu placut.
La noi azi e ultima zi de concediu. Suntem la bunica mea,la tara unde am si net.
RamonaC, si eu ma plangeam la un moment dat ca Andrei inverseza silabele. Acum a trecut.
Lumi, si pe Andrei il chema la un moment dat Dodo, desi inainte isi zicea Dei. A tinut cam doua-trei saptamani. Fixatie a avut la inceput pe cifra trei. Acum suntem la doi.
Dana un pentru tine, si unul pentru funduletul iritat al lui David (sper sa-i fi trecut deja acuma cand scriu, iar tu sa fii acasa).
Tina, si eu am sperat ca in acest concediu al sotului sa reusesc sa-l fac pe Andrei sa adoarma , macar la amiaza, fara tzitzi.
Nici macar n-am incercat. Si suntem si noi intr-o perioada de treziri nopatea la max 2 ore.
L-am trimis pe Andrei afara numai in sosetute. Deja o aud pe bunica cat e de agitata: cum, copilul n-are papuci? n-are caciula?. cum asta e pijama, ca-i prea faina. Iar il schimba? ( e tare uimita de cat de des il schimb cu alte haine pijama/pant lungi/ scurti/alte haine cand plecam de acasa etc Bunica are 76 ani si tare scumpa. Acuma il obliga sa stea pe o pernuta si nu pe jos intre jucarii.
Va pup!!!!!!!
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE