Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (433)
Raspunsuri - Pagina 14
mandarinutza spune:
Luy, votez si eu pt 1 octombrie, petrcere frumoasa la mare.
Alinkav, petrecere frumoasa!
Erina spune:
Luiza vreme frumoasa si petrecere minunata la mare.
Mandarinutza sa aveti sejur frumos in Bulgaria. Ce vara minunata au frumosii tai!
Alina, sa va distrati maxim la munte. Olivia e norocoasa cu asa petrecere prelungita la pensiune.
Cristina asteptam cu nerabdare vestea cea mare.
Eu sunt OK cu oricare dintre date, voi cauta sa imi aranjez sa fiu in Bucuresti.
Noi suntem bine, maine revenim. In rest am stat mai mult pe la tara. Daria s-a bucurat de compania lui Matei iar David de joaca in aer liber. Ii ies maselele si e cam irascibil si plingacios, afara se ia cu joaca in casa rascoleste tot.
Yaia ce vesti frumoase despre copii. Si David spune cit mai multe. Azi incerca cu secces sa zica bui, adica tatal meu si intr-o zi cind mi-am pus pantofii i-a adus pe ai lui si a zis aide pucii. In rest activ si obositor...noroc ca are o fata absolut adorabila...
...despre imbrincituri si tipete si la noi la fel vin pe neastepate si se potolesc rapid. De frustrare intr-o zi se tragea David pe el de par...
Roxali spune:
Bine v-am gasit fete dragi!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
Erina
mai intarziat
Am sosit ieri din vacanta, am ramas impresionata de combinatia mare-munte Feniglia-M.Argentario...ne-am bucur enorm de soare, apa, parcul natural...am combinat mereu utilul cu placutul...ne.am bucurat nespus de o mini crocera (vizitat ins Giglio si Giannutri)Toscana e minunata si merita sa fie vazuta!
Sonia cand nu e buni cu ea pare mult mai matura, juniorul in schimb a intrat in perioada "provocarilor"(hormanii batei vina)
In alta ordine de idei, luni imi vine zugravul
, si la incepul lui sept incepe mama tratamentul la terme...cred ca mi-ar mai trebui o vacanta dupa
sau poate dupa august soseste iunie
Bine te-am gasit PAPANASH!
numai bine tuturor si sanantate bolnaviorilor
adimercedes spune:
Ali, uite ca mi-am amintit ca intrebai de Carnitina. Ce iau eu se numeste Acetyl L-Carnitine si o capsula are 500mg. Eu iau 2 dimineata. Pe cutie scrie ca se iau 2 de 1-2 ori pe zi.
Sa va fie de bine concediu si revenire usoara la rutina.
adimercedes spune:
Crishtina, nastere usoara cand va fi sa fie! Frumos nume ati ales! Sa il poarte cu placere si noroc!!! 
Roxali spune:
ADI nu te-am mai sacait, dar tu esti o dulce si ti-ai adus aminte
...am sa i-au si eu
Cristhina nastere usoara!
Revenind acasa am dat de niste calduri
, dar tot nu m-am lasat si am facut un gem de prune , copt vinete si suc de rosii(daca am o vecinica cu pamant
)
am strans tot prin casa si de prin vitrine in asteptarea zugravului, sper sa vine maine
numai bine tuturor
Erina spune:

La multi ani Olivia printesa minunata!!!

[size=2][purple]
Alina
sa va traisca fetita frumoasa sa fie santoasa si norocoasa toata viata!!!
Asteptam poze si povestiri din week-endul la munte!!!
Erina spune:
M-a lasat David in pace, am timp de un mic raspuns.
Roxali, sa va fie de bine vacanta. Toscana suna minunat. Creau sa ajung si eu cindva... Esti o super gospodina!
Spor la zugravit si celelate treburi si multumesc pentru urare.
Noi suntem bine, Daria la gradinita, dimineata mega-scandal ca vrea rochie desi ii pregatisem un top si colanti...David are o perioada fff grea cu durerile de gingii. In rest treaba si iar treaba.
Au inceput aniversarile copilasilor nostri, wowww ce emotii...
Daria vrea rochie de Tinkerbell si petrecere la locul de joaca si Rapunzel si sa ma constumez si eu si David.
Erina spune:
Acum, via Piciulika am aflat despre Nicole
...e jumate romanca, jumate italianca, are 15 ani si e superba - si a intrat in finala de la Elite Model Look Elvetia!
Revista SI Style propune un vot mediatic pentru a
clasifica prima aleasa printre primele 5 fete in finala.
Va rog sa o votati pe Nicole pe
linkul de mai jos, si eventual sa dati mai departe prietenilor vostri sa voteze.
http://www.sistyle-blog.ch/post/2011/08/17/Elite-Model-Look-Switzerland-2011-Das-Voting.aspx
Haideti sa o votam pe Nicole e un copil bun, cuminte, ascultator, frumos, face handbal.
carpatina spune:
La multi ani Olivia Ioana de mami Alinkav! 
La multi ani Cristian Nicolae de mami Afibebe! 
La multi ani Miruna Ioana de mami Lia_B! 
Sa aveti o viata lunga si plina de impliniri, sa fiti sanatosi si norocosi! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)