Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (433)
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Neatza! Inca nu am nascut daca asta va intrebati dar ma bucur ca am ajuns pana aici. Ma astept oricand sa plec...dupa simptome mai am f putin. Speram sa fie toate bune. Copii sunt bine, vacanta e frumoasa pt toata lumea. Va pup cu drag si o sa va mai anunt de mine ![]() Crishtina cu Robert , Nicole & 38+ Carlotta ![]() |
Uau, ce nume superb !!!!
Ce faceti, tot 2 intr-unul ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 La multi ani, Sabina! Am ajuns si noi din concediu, unde Cris s-a distrat etraordinar, avan companie o fetita minunata de 3 ani. Acum insa nu ne scaldam in ape prea limpezi. Am avut unele discutii cu sotul meu si am decis sa ne separam. E tare greu si Cris nu suporta f bine hotararea LUI. Nu stiu cum o sa ies din asta..... Va pup. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Sper ca esti bine !
multe

si imbratisari !............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
isabeluta spune:
Buna seara!
Tare liniste aici...cand m-am mobilizat si eu in sfarsit...
La multi ani Mario!!!! Sa cresti mare si sanatos!
Vad ca se apropie toamna...avem deja cativa cu gripa. Sanatate multa!!!!
Si incepe gradi si cu pleiada ei de gripe, viroze si altele asemenea!
luy spune:
Buna seara !
Yaia, isabeluta, vad ca fetele fac reclama aici pt FB
dar nu va imaginati ca acolo se inghesuie lumea sa scrie foarte mult. E adevarat insa ca e mai usor de pus poze. Casa noastra tot aici ramane 
isabeluta, bravo pt mobilizare
. Sa o tii tot asa, da ?
L-am admirat pe Vladutz si zambetul lui minunat
si mi-a placut si camera
. Poate anul acesta reusiti sa ajungeti si voi la party, ce ziceti ? ![]()
Ca tot veni vorba de party : am intrebat azi, sala este libera si pe 24 sept si pe 1 oct. Dupa ce m-am gandit mai bine, personal as prefera sa facem petrecerea pe 1 oct, pt ca pe 21 sept e ziua Irinei si pe 24 as vrea s-o aniversam si noi cu familia. Asa ca va intreb daca are cineva ceva impotriva datei de 1 octombrie. Va rog sa va exprimati optiunile, ca sa stiu ce sa fac si luni sa sun sa rezerv sala. O sa o rog pe Teo sa-mi spuna cum s-a votat, eu duminica plec la mare si nu mai am acces la net pana ne intoarcem ( probabil miercuri ).
In rest... suntem relativ bine, eu mi-am revenit, iar Irina inca mai are putini muci, azi am mers cu ea la dr, a spus ca e doar putin rosie in gat si probabil in cateva zile ii trece. Ne-a dat unda verde pt mare, asa ca... maine iar fac bagaje ![]()
Aniast, Mada28, poate reusim sa ne intalnim la inceputul saptamanii 
papanash, bine ai revenit !
Asteptam vesti-povesti despre voi...
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Yaia, sanatate multa pentru toti 4 ! 
Pupam delfinasul-soricit
si pisicuta delicioasa !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
crishtina spune:
Da
Tot 2 intr-unul... Maine fac 40 sapt...daca nu vine pana luni vad ce decide doctorul...insa tare as vrea sa nu imi induca nasterea. Mai asteptam deocamdata. Multumim ca va ganditi la noi 
Crishtina cu Robert , Nicole &
38+ Carlotta 
alinkav spune:
| citat din mesajul lui luy Casa noastra tot aici ramane ![]() |
..in 2 luni ne mutam si de aici
alinkav spune:
Si ca veni vorba de petreceri, azi plecam la munte s-o sarbatorim pe Olivia. Sper sa iasa totul ok!
Luni mai sarbatorim inca o data acasa. Am facut comanda de 2 torturi, unul de la Agapitos-biscottino
si am descoperit o cofetarie noua Armand-un tort papusa.
Ca in fiecare an, ma minunez ce fata mare am deja!Asa ca am emotii, si astept cu nerabdare ziua ei!
Va pup, si un we minunat!