Credit ipotecar, unde?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Atentie la bancile care dau cu cateva mii de euro mai mult decat altele un coleg de-al meu a avut o astfel de situatie cu o banca, la simulare ii oferea mai mult, si desi evaluarea i-a iesit foarte bine, i s-a aprobat exact cat dadeau si celelalte banci. Explicatia: "da, stim, toate au iesit bine, dar atat s-a aprobat".

asta referitor la ce am spus eu?
la BCR ne da 22 mii, la alpha bank 29 mii, la BRD 31 mii....chiar nu stiu cum de la BCR ne da asa putin
noi nu am facut simulare pe net, am vb direct cu consultantul finaciar, care in urma calculelor asa ne-a spus...sper ca n-a vb prostii

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu sunt inca hotarata daca il vindem sau nu. Depinde de foarte multe lucruri. Pe de-o parte sunt scarbita de vecini, de mizeria din bloc, de faptul ca nu am caldura si pe ei ii doare in fund si as vinde fara regrete. Pe de alta parte daca il tin si-l dau in chirie am asigurata o parte din rata. Dar nu imi ajung cei 70.000 la care ma incadrez sa iau si 4 camere, si in zona in care vreau, si la etajul dorit si parca mai trebuie si avans. Deci inclin sa-l vand chiar daca imi raman ceva bani.

Am intrat pe site-urile puse de bulinutza27 si m-am ingrozit comisioane lunare de 2-3 sute de euro??? 119 euro pentru prime de asigurari in fiecare an??? Vai si amar. Parca imi vine sa investesc intr-o canapea cu saltea relaxa si sa mai stau fro 5 ani asa

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Anca, la un calcul groso-modo v-ar trebui cash cam 2000-3000 euro pt acte. Pare o suma mare, insa daca gasiti apartamentul nou fara agentie numai puneti la socoteala si comisionul agentiei (2% din valoarea apartamentului sau o suma fixa, negociata). PC este tentanta tocmai pt avansul mic (5%), fara acest program noi nu ne incadram la niciun credit imobiliar in viitorii 5 ani. Iar ca timp este chiar relaxant: din momentul preaprobarii creditului de catre banca ai la dispozitie 4 luni sa iti cauti apartamentul fara niciun fel de stres. Noi ne-am agitat cu actele de la sfarsitul lunii iunie, cam o luna ne-am holbat ca chiorii dupa oferte/net/agentii, am gasit cam de 2 saptamani apartamentul, am dat avans la agentie 100 euro, asteptam opinia notariala si intalnirea definitiva de la banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

Noi am vrea apartament de 3 camere, cam greu prin prima casa unde suma maxima este 56000 de euro. Eu nu prea gasesc prin zona titan unde vreau apartament nici cu 65000, d-apai 56... Prima casa am observat eu ca este pentru 2 camere, mai ales in Bucuresti.

Noi nu avem nimic de vandut Doar niste bani pusi de-o parte. In aceste conditii, mie mi-a cazut cu tronc un apartament de 68000

Maine ma duc la BCR sa imi discut si eu variantele, am un depozit la ei de ceva vreme, vedem ce optiuni imi prezinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Blackgirl, ar trebui sa-ti dau comision pentru consiliere
Poate stii sa-mi mai raspunzi la inca 2 intrebari:
1. Ai idee daca pot incepe procedura de pre-aprobare a creditului cu PC chiar daca eu nu am vandut inca imobilul?
2. Ce costuri implica aceasta pre-aprobare?

Noi nu prea avem bani in momentul asta. Asta e problema si de aici zorul cu vanzarea apartamentului in care stam acum. Ne-ar avantaja plata cash, dar slabe sperante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna,

La vanzarea apartamentului mai trebuie luata in calcul si
plata impozitului, care variaza, 2 - 3% din valoarea apartamentului.

Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Da, maadi, stiu. Un alt impozit absolut nejustificat. Peste 1 ora ma duc la BCR sa ma lumineze cu imprumutul si vestea buna e ca am gasit cumparator, tot cu PC si facem precontractul luni.

Mergi la inceput

blackgirl 2000-3000 euro cash pt acte? ...ce sa fie chiar asa mult?
anca ma bucur ca ati gasit cumparator...si noi am gasit

acuma depunem dosarul pt PC si asteptam...ne-am gasit deja si un ap nou f fain si spatios
sper sa decurga totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

blackgirl 2000-3000 euro cash pt acte? ...ce sa fie chiar asa mult?
anca[b] ma bucur ca ati gasit cumparator...si noi am gasim

acuma depunem dosarul pt PC si asteptam...ne-am gasit deja si un ap nou f fain
sper sa decurga totul bine

[b]Adriana, mamica pufarinului David

Adriana asa mult te duce din cauza taxelor notariale. eu in 2006 am dat taxe notariale plus ipoteca cca 1500 euro...asa ca restul comisioanelor bancare, etc, nici nu au mai contat pe langa astia...

Mergi la inceput

la banca ne-a calculat asa: 3 rate de dobanda platite in avans, evaluator, ceva euro pt nu stiu ce...in jur de 500 euro...si intabulatul la notar 2000 lei....sper sa fie asa, ca altfel

Mergi la inceput