Iul-Aug 2011-Hai Adra,Corry&Alexia!Bv Burtocik(80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Bun venit pe lume ..... CASIAN-OCTAV....felicitari mami ireth!!!!!!
Bun venit pe lume .....ALEXANDER-MATEI....felicitari mami!!!!!
Bun venit pe lume ....IARINA-MARIA....felicitari mami!!!!!!!!!
Bun venit pe lume...MIRUNA...felicitari mami burtocika!!!

Hai CORRY
HAI ANDRA

FELICIA REZISTA!!! HAI FELICIA!!!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

hello mamici si burtici
felicit proaspetele mamici si tin pumnii pt urmatoarele!!!

Am absentat ca am fost plecate la socrii mei in fiecare zi la curte si acolo nu prea merge bine netu :(

Noi suntem bine...mai putin faptul ca am cantarit-o la 2 saptamani si luase doar 300 gr. in total de cand s-a nascut si m-a speriat dr. ca a zis ca ar trebui sa-i dau completare de LP si eu nu vreau pt ca copilul doarme (3-4 ore), e linistita, nu plange, e cuminte. Cei drept are scaune cantitative dupa fiecare masa si mi-a dat dr. probiotics sa luam zilnic 2 picaturi dar nu mi se pare ca ar avea vreun efect :) oricum o sa o mai cantaresc peste 2 sap cand face o luna si vedem atunci ce si cum...am fost f suparata dar m-am linistit singura cand mi-am dat seama ca laptele e bun si hranitor ca altfel nu ar dormi si nu ar fi linistita? nu-i asa???? :)

Apropo de copii care papa titi din ora in ora...mie dr. mi-a spus ca nu ar trebui sa-i dau titi mai des de 2 ore...poate d-aia sunt usor agitati ca mereu au laptic prospat peste cel digerat...zic si eu...
De azi bubulina a inceput sa se cam foiasca si cred ca are iste crampe ...sper sa nu apara colicii...cei drept ieri nu am baut ceai deloc dar recuperez azi :)

maine e ziua baietilor...Corry iti tin pumnii...abia astept sa-i vad pe strumfi!!
Va pup pe toate

desi sunt cu alex in brate tre' sa zic ... nu da LP!!!!!!!!!!!!!300gr in 2 sapt e super ok, alex avea abia greutatea de la nastere la 2 sapt. e normal sa faca kk, chiar si la fiecare alaptat. lasa mititica in pace ca stie ea mai bine, mai ales ca doarme 3-4h. pleaseeeeeeeeeeeee.
ps. mai cauta o alta pediatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:

hello mamici si burtici

Apropo de copii care papa titi din ora in ora...mie dr. mi-a spus ca nu ar trebui sa-i dau titi mai des de 2 ore...poate d-aia sunt usor agitati ca mereu au laptic prospat peste cel digerat...zic si eu...

Nu exista chestia asta cu lapte proaspat peste lapte digerat, este doar un alt bau-bau de-al pediatrilor de scoala veche.
In rest sunt de acord cu Laura

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

anaemi, scuza-ma dar imi vine sa rad.:)))) soacra ta si tatal tau chiar fac o echipa buna, nu?

mamuzt, hai ca m=am destins cu bancurile.:)

pufi
, eu pe iustin il tin in body cu manaca scurta si uneori ii pun doua sosetele subtiri, ca il gas cu picioarele ghiata. doarme neinvelit. doar dc e frig seara ii pun pun body cu maneca lunga. rar paturica doar pe picioare, pt ca se rasuceste in toate felurile si da din picioarele de si scoate si sosetele din picioare.

eu am facut=o de oaie. ieri am amestecat in burta mea un compot de visine facut in casa si apoi am baut niste lapte de tara. am facut diaree si am avut niste crampe oribile, eu ca eu, dar saracul iustin a innebunit de ieri de la 12 a urlat continuu, s-a scremut, s-a contorsionat, pana acum 2 ore cand in sf s-a mai lin.
i-am dat infacol, baby calm ceai, l am tinut pe burta mea, i-am pus scutecele calde pe burta, nimic..s-a chinuit saracutul in ultm hal. ore in sir a plans. nici mancare nu i-a trebuit. sunt naucita de cap....

acum m-am trecut eu la dieta (pediatra mea spunea ca eu pot manca orice, dar m-am lamurit eu), in plus m-am apucat si de baut ceai de anason si chimen, de unde ziceam ca NU voi mai face niciun sacrificiu asupra mea, dupa cele 2 luni de morfina....dar dc asta il ajuta sa nu se mai chinuie asa, o sa beau si porcaria asta de ceai...:( mi s a rupt sufletul de mila lui cand l-am vazut cum se chinuie....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:

hello mamici si burtici
felicit proaspetele mamici si tin pumnii pt urmatoarele!!!

Am absentat ca am fost plecate la socrii mei in fiecare zi la curte si acolo nu prea merge bine netu :(

Noi suntem bine...mai putin faptul ca am cantarit-o la 2 saptamani si luase doar 300 gr. in total de cand s-a nascut si m-a speriat dr. ca a zis ca ar trebui sa-i dau completare de LP si eu nu vreau pt ca copilul doarme (3-4 ore), e linistita, nu plange, e cuminte. Cei drept are scaune cantitative dupa fiecare masa si mi-a dat dr. probiotics sa luam zilnic 2 picaturi dar nu mi se pare ca ar avea vreun efect :) oricum o sa o mai cantaresc peste 2 sap cand face o luna si vedem atunci ce si cum...am fost f suparata dar m-am linistit singura cand mi-am dat seama ca laptele e bun si hranitor ca altfel nu ar dormi si nu ar fi linistita? nu-i asa???? :)

De azi bubulina a inceput sa se cam foiasca si cred ca are iste crampe ...sper sa nu apara colicii...cei drept ieri nu am baut ceai deloc dar recuperez azi :)

maine e ziua baietilor...Corry iti tin pumnii...abia astept sa-i vad pe strumfi!!
Va pup pe toate

desi sunt cu alex in brate tre' sa zic ... nu da LP!!!!!!!!!!!!!300gr in 2 sapt e super ok, alex avea abia greutatea de la nastere la 2 sapt. e normal sa faca kk, chiar si la fiecare alaptat. lasa mititica in pace ca stie ea mai bine, mai ales ca doarme 3-4h. pleaseeeeeeeeeeeee.
ps. mai cauta o alta pediatra

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

total de acord cu laura.
mie pediatra mi-a zis ca la 10 zile de la nastere ar trb sa aiba greutatea de la nastere, apoi cat 180 g pe saptamana.
bebe al meu in 2 sapt nu a luat deloc.

si faptul ca ti doarme 3-4 ore si mai face si kk mult eu zic doar ca e totul de bun augur.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

bun gasit fetelor
maine dimineata cred ca dau o ultima cafea ptr urmatoarea perioada , am avut contractii de dimineata pana spre pranz si am sunat-o pe dr...imediat am mers la spital unde mi-a facut control si eco . domnisoara are undeva pe la 3200, darrrr colul este la fel, si lichidul in cantitate foarte mica, adica cum il am eu ar trebui sa fie pe la 39-40saptamani , uterul intins la maxim si concluzia ii este mai bine afara decat acolo . tinand cont de toate astea maine la ora 9 de diminata o sun sa imi spuna daca are sala libera ptr maine dupa amiaza sau cel tarziu joi de dimineata( oricum vineri nu ma apuca formula 2 in 1)
asa ca tot la cezariana am ajuns ....
ma pun pe recuperat si eu ca nu am apucat sa citesc nimic pe ziua de azi

36+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Si tu Brutus? Alexia tinem pumnii sa fie bine, oricand o fi

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

scoatem si noi majoretele pentru fete

Hai Anca , Andra , Corry !!!
IRETH bine ai revenit acasa recuperare usoara si laptic cat mai mult

37+ Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Si tu Brutus? Alexia tinem pumnii sa fie bine, oricand o fi

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

si noi Crisspy , ce sa facem , daca este mai bine asa...oricum de lichid stiam mai demult ( de cel putin 1 luna) dar sa vedem acum cand se intampla maine sau joi . As vrea maine ca poate pana vineri , sambata ne da drumul din spital ...

37+ Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Alexia, parca am presimtit ceva....
Te grabesti, nu?Vrei sa mi-o iei inainte?
Se pare ca majoretele nu sunt ptr cine se pregateste, ci ptr cine se nimereste
Ce mi-ar place sa nasti in aceeasi zi cu mine

37+cu "Mugurel" si "Strugurel"

AMR 1 ZILE

Mergi la inceput