Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!
Raspunsuri - Pagina 19
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca [quote]citat din mesajul lui larisel tomaca Sunt curioasa care e pretzul la gradinitza aleasa de tine pt Tudor? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
În 2011, cuantumul este:
• Înscrierea anuala (nerambursabil;) 300 RON
• Pentru sponsorizarea anuala;, puteti opta pentru una din urmatoarele variante de plata:
A. lunar / B. trimestrial – se acorda o reducere de 5% / C. anual – se acorda o reducere de 10%
Tip Program Interval orar Tarif /luna
(11 luni)
Program foarte lung 07:30 – 18:30 1.480
Program mediu (cu masa) 07:30 – 13:00 1.280
Program scurt 07:30 – 12:00 980
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

miremia spune:
Larisel ii dau nurofen pt ca e mai bun decat panadolul in cazul eruptiilor dentare. Dar si panadolul tot obligata il ia....
Simply multumim mult de aprecieri, esti mereu draguta.

Multumim tuturor pt comment-uri, ma delectez si eu cu pufii nostri zilnic.
Aseara am avut o discutie cu tati de Mara cu privire la alaptat. De fapt mai mult el a facut lobby pt ea, cand si-a dat seama ca eu imi propusesem sa o intarc in toamna. Cica sa o las sa suga pana cand se intarca singura, ca o dor maselele si ea noaptea se alina cu tzitzi, ca e mica si amarata, etc.......

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
| citat din mesajul lui simplicity Fetele spuneati la un moment dat de un produs f bun pt vanatai, cucuie, puteti sa mai imi spuneti inca o data denumirea? va roooog Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Arnigel de la Boiron.
L-am testat si eu azi, dupa ce m-a lovit Mara azi cu telecomanda de la AC peste ochi.
Multumim Ruxita de pont, l-am recomandat tuturor.
_
Mirela si
larisel spune:
| citat din mesajul lui simplicity Fetele spuneati la un moment dat de un produs f bun pt vanatai, cucuie, puteti sa mai imi spuneti inca o data denumirea? va roooog Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
E un gel homeopat descoperit de ruxita: ARNIGEL. Sper ca nu aveti nevoie si il vrei doar preventiv
.
simplicity spune:
Mirela, Larisel , Ruxita 

La faza cu alaptatul tati de Mara e cu intentii bune, dragutz din partea lui...normal nu el se trezeste noaptea![]()
Am nevoie preventiv...trebuie sa caut aici sa vad daca gasesc daca nu sa imi aduca soacra....v-am spus ca vine incoace pt o saptamana, nu?

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
miremia spune:
| citat din mesajul lui simplicity Mirela, Larisel , Ruxita ![]() ![]() ![]() La faza cu alaptatul tati de Mara e cu intentii bune, dragutz din partea lui...normal nu el se trezeste noaptea Am nevoie preventiv...trebuie sa caut aici sa vad daca gasesc daca nu sa imi aduca soacra....v-am spus ca vine incoace pt o saptamana, nu? ![]() ![]() ![]() Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Nu, nu....nu ne spusesei.
Daca tot vine poate profiti sa o lasi pe Ariana cu ea si sa iesiti in 2. Sau nu prea o cunoaste micuta?
_
Mirela si
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Nu, nu....nu ne spusesei. Daca tot vine poate profiti sa o lasi pe Ariana cu ea si sa iesiti in 2. Sau nu prea o cunoaste micuta? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
Mirela imi pare rau de lovitura...s-a lasat cu urme?
Eu incep sa constat la Ariana puterea cuvintelor, a vorbirii calme...e f greu cateodata sa te abtii sa nu te enervezi
;dar vad ca functioneaza, cel putin momentan e ok
Trebuie sa cumpar olita, ca deh vine soacra si nu am chef de discutii prea elaborate, m-am gandit la www.ebay.co.uk/itm/New-Seat-Kid-Toddler-Child-Toilet-Trainer-Potty-Step-/360368955029?pt=UK_Baby_Potty_Training&hash=item53e7a9de95" target="_blank">asta
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
miremia spune:
| citat din mesajul lui simplicity Mirela imi pare rau de lovitura...s-a lasat cu urme? Eu incep sa constat la Ariana puterea cuvintelor, a vorbirii calme...e f greu cateodata sa te abtii sa nu te enervezi ;dar vad ca functioneaza, cel putin momentan e okTrebuie sa cumpar olita, ca deh vine soacra si nu am chef de discutii prea elaborate, m-am gandit la www.ebay.co.uk/itm/New-Seat-Kid-Toddler-Child-Toilet-Trainer-Potty-Step-/360368955029?pt=UK_Baby_Potty_Training&hash=item53e7a9de95" target="_blank">asta Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Uite noi o avem pe www.ebay.co.uk/itm/Pourty-Potty-Potty-Pours-Toilet-Training-PINK-/290591630872?pt=UK_Baby_Potty_Training&hash=item43a89c6618" target="_blank">asta
A descoperit-o Alex si ne-a recomandat-o. Mie imi place tare mult de ea, este solida si cred ca ne va prinde bine sistemul de scurgere, cand o sa si avem ce scurge din ea.
Cat despre lovitura...ea n-a vrut sa ma loveasca, i-a parut si rau, mi-a parut si mie rau ca apucasem sa o cert.
Cred ca v-am mai zis, Mara cand e suparata (nu cand e nervoasa) se intinde pe jos pe burta si scanceste. Cand o vad asa mi se rupe sufletul, cred ca o sa ma santajeze maxim mai incolo cu faze similare.

_
Mirela si