Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!
Raspunsuri - Pagina 18
simplicity spune:
Hello
BF 

prin ce ati trecut, bine ca isi revine...odihniti-va si voi un pic cand el doarme, bine ca puteti face cu randul( ca e mama ta acolo , sa vezi ce nasol e cand esti singura, mai ales noaptea sotul la servici, copil bolnav si tu singura cu el, nu inchizi un ochi)...sa se faca repede Dani
saracutul
Tomaca e tare fain postul scos la inaintare, mie mereu mi-a placut sa lucrez pe astfel de posturi
Sorina FELICITARI pt nepotica, sa va traiasca 

Eu tot in smotru, parca nu se mai termina si am si una bucata copil fff marait...mai avem 4 maselute si astea ne dau de furca
O zi frumoasa va doresc 
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
larisel spune:
bf Mama da ce de patzanii... si inca nu i-atzi dat de cap... putere tzie si sanatate multa lu' Dani
.
mire De ce nu-i dai tot panadol daca cu ala va impacatzi? Ale mele abia ashteapta doctoriile, le place gustul, ideea, nu shtiu... dar mereu le-au primit bine. Chiar ma mir ca Mara face fitze la nurofen, care e super bun la gust.
alexutzzza spune:
BF 

....no comment....
Sanatate multa! eu cred ca mai bine ii dai AB sa nu mai il chinui atata. Nu e chiar atat de rau cum pare, noi am luat 2 antibiotice diferite cate 12 zile fiecare, ambele in decurs de 1 luna...
de
Yannis
nyny spune:
BF Doamneee... prin ce ati trecut

. Groaznic
.
Sanatate multa lui Dani ,sa-si revina cat mai repede si sa va puteti odihni si voi putin dupa zilele astea de cosmar
. Aveti grija de voi.
Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
Am vauzt pozele gemanutzelor...OMG 

, ce puse pe shotii sunt....INCREDIBIL , ce curajoase sunt....
Am vazut-o si pe Mara finutza , ce frumos comanda ea si mami ei care o super finutza si dragutza 
Nyny ce frumos e cu 2 copii mici, asa-i? ca din poze nu mai asta sesizez
Ce pupacios e David
...e atat de finutz
Burtica lui Bea ce frumos creste
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza BF ![]() ![]() ![]() ![]() ....no comment....Sanatate multa! eu cred ca mai bine ii dai AB sa nu mai il chinui atata. Nu e chiar atat de rau cum pare, noi am luat 2 antibiotice diferite cate 12 zile fiecare, ambele in decurs de 1 luna... de Yannis |
Eu tot ma uit la hemoleucograma aia, care e f f putin modificata, doi doctori mi-au confirmat ca e un virus, care nu se trateaza. Mai mult, nu se trateaza cu AB. Daca era infectie bacteriana, da, la aia dai AB imediat.
Si atunci pt ce sa ii dau AB? Pt nitel rosu in gat si temperatura? AB nu scade temperatura, ci antitermicele.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar a mai avut Dani 3 zile de febra mare si a 4-a zi a erupt, era plin de bubite. Tot un virus a fost. Tot cu antitermice l-am tinut.
Kk negru nu a mai facut. Doar nitel moale, dar e de inteles de la atata febra. Ii dau Nurofen la alternanta cu Panadol la 3-4 ore, Hidrasec, Linex baby, homeopate de gat (Homeogene 9 si Homeovox).
mai nasol e ca ma ia si pe mine o raceala, doar ca el m-am imbuibat cu Tylenol.
Am Tylenol si pt copii. Dar scrie pe el ca de la 2 ani se da. Desi, daca e sa o luam pe ani, supozitoarele cu Novocalmin se dau de la 4 ani. Iar doc ti le recomanda de cand nasti, sa le ai in casa.
Poate ar fi bine sa sun doc sa o intreb de Tylenol. La mine face minuni Tylenolul.
Vom merge martea viitoare sa scoatem firele de la cusatura.
Da, la chirurgie nu e fost prea placut, dar mi-a confirmat inca o data, pe langa ale zeci de alte cazuri, ca trebuia sa ma fac chirurg, atat de mult imi place sa fac asta. Si tare imi pare rau. Nu am simtit ca mi-e rau, nu am simtit lesinuri/emotii, doar ca il tineam strans si mi-era mila de el ca e imobilizat si nu intelege ca e spre binele lui.....dar altceva nu am nimic.
Am mai trecut prin multe situatii, inclusiv eram langa un barbat care a fost taiat de tren, ambele picioare, eu vroiam sa il ajut, sa acord primul ajutor. Ma rog, au fost mai multe situatii, maica-mii i s-a facut o data rau de tot de la inima, cu albastrit de buze si inclestat de maxilar, eu am fost extrem de calma, i-am dat pastilele, i-am zis ca n-are nimic si sa nu se mai prosteasca! am calmat-o si pe ea pana a venit salvarea......am facut ce am putut, orice numai nu plang si nu ma panichez.
Nu cred ca sunt f coerenta, ca mi-e somn de mor.
tomaca spune:
Doamne BF, suna crunt prin ce a trecut Dani. Ma gandeam eu ca e ceva serios pt ca am vazut ca nu prea ai intrat pe mess.
Sanatate multa.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
simplicity spune:
Fetele spuneati la un moment dat de un produs f bun pt vanatai, cucuie, puteti sa mai imi spuneti inca o data denumirea? va roooog
Mami de
ArianaMotto-ul meu: