Regasiri(56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

La multi ani , Riana, sa cresti mare , sanatoasa!

La multi ani ptr toti cei cu numele de Gabriel, Gabriela, Mihai, Mihaela.

Daca nu ma inseala memoria, Antonia e si Gabriela, deci sa-ti traiasca fata, Bambo!

Astazi si eu fac cinste : ptr ca in buletin primul nume e Gabriela, chiar daca nu raspund deloc la el

Ptr maine mi-am luat o zi din concediu ca sa ma pot duce la gradi cu tortul si dupa amiaza la Mc donalds.

Fug, revin maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Mihail si Gavril !!!

multumim de urari...da Antonia e si Gabriela dar nu ii zicem deloc Gabriela

va servim si noi cu o prajitura cu mere si suc de porocale

Roxana-la multi ani Gabriela !!!

Ank-pt mine nu e greu de facut tortul...mai greu e la ornat...dar poti lua glazura de la Dr.Oetker si imbraci tortul in ciocolata doar o incalzesti si o torni deasuprea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani Mihaela (Dastefa) si Gabriela (Roxana). sa fiti fericite si sanatoase.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

La multi ani, Riana!
La multi ani, Antonia!
La multi ani, Gabriela Roxana C.!

Roxana, sa ne spui si noua daca la voi se da tort la toata gradinita, asa cum am facut eu la Iulia.
Ank, ziceai de cadouri. Pai Iulia a primit asa: jucarii (o papusa, gargarita Daisy, proiector dupa care desenezi apoi colorezi, un joc cu margele, un joc de-a cantaritul, o chitara), o carte de engleza pentru copii, doua seturi de frumusete (perie de par, sapun, gel de dus si spray pentru descurcat parul), o pereche de adidasi cu luminite, haine (doua perechi de sosoni, doua plovere, doua bluze, bolero, helanca, sarafan, jeaca, fular si caciula), o iconita, dulciuri (ciocolata, turta dulce, susan si alvitza ), 4 inele pentru copii si flori. Cam atat imi aduc acum aminte. Oricum au fost foarte multe.
Multe din voi ati vazut deja restul de poze de la ziua Iuliei.
Partea a 2-a a aceste zile o puteti citi aici. Toate pozele de la ziua Iuliei sunt aici

Noi sambata am fost la mama la tara. Pe drum ne-am oprit la o padure de stejari si ne-am plimbat un pic, am facut poze. A fost foarte frumos. Apoi la mama la tara Iulia a alergat, a topait, afara frig, asa ca a facut un pic de mucisori. Asadar ieri si azi am tinut-o acasa si i-am facut aerosoli. Maine insa cred ca o voi duce la gradinita.
Eu in schimb sunt racita coapta. Daca am mancat tort rece...
Diseara trebuie sa fac gem de gutui

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Aaaa, si am uitat un lucru foarte important:

La multi ani, Miro! Sa traiesti 100 de ani sa ajungi sa-ti cresti si nepoteii

Mergi la inceput

La multi ani Calin! Sa fi sanatos, destept, cuminte si foarte norocos! Roxana sa-ti traiasca baiatul si sa va bucure, sa fioti fericiti cu totii si fara probleme.
Miro la multi ani si de la noi pentru ieri, sa fi sanatoasa si fericita. Va admiram la ziua Karei si imi era tare drag sa vad ce familie frumoasa sunteti.
Angi printesa a fost superba si se pare ca a primit o groaza de cadouri. Ce ii place cel mai mult?
Noi i-am luat Ericai bicicleta, da mai sta cateva saptamani ascunsa.
Multa asnatate amandurora!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Pe fuga, in direct de la servici:

Nu mai mi-am luat concediu ca avea treaba si colega mea, asa ca a plecat ea acum sa-si faca treaba, apoi la 10 plec eu sa mi-o fac pe-a mea si ma intorc

Dimineata cum a facut ochi, primele cuvinte ale lui Calin au fost " hai sa mergem la Mc" L-am calmat spunandu-i ca intai mergem la gradi cu tort si apoi seara la Mc.

Gata, revin mai tarziu cu poze si povesti

Mergi la inceput

Super tare Calin. De cadouri nu a intrebat?
Spor la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

La multi ani Calin
si cu intarziere La multi ani Roxana,Antonia,Dodo
va servesc cu o feliuta de tort ramasa de ieri-foarte incantata am fost de gustul lui.O sa-l fac si pentru dumineca pt petrecerea Dariei
Bambo-noroc de link-ul pus de tine-eu am facut tortul caramel
cu ornatul nu prea le am dar a iesit el cumva pana la urma
noroc ca mi-a iesit asta ca mi-a mai ridicat moralul ca in seara anterioara incercasem reteta de fondat a lui Angi si am dat-o in bara
habar nu am de ce nu a iesit dar nu cred ca ma mai incumet s-a incerc odata

stiti ca am oarece emotii pt dumineca?vor fi multi copilasi-min 12 zic eu
nu mi-a de deranj cat ma intreb daca voi reusi sa-i antrenez cat mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Angi superba Iulia in rochita ei de printesa

nu i-o arat Dariei ca nu mai am pace cu ea.Si ea voia ceva de genul asta dar pana la urma a acceptat si una obisnuita

Mergi la inceput