Regasiri(56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani Iulia !!!

La muli ani Ana !!!

La multi ani Karina !!!

Mamici sa va traiasca printesele sa fie sanatoase si sa va aduca doar bucurii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

La multi ani, Ana!
La multi ani, Karina!
Sa fiti sanatoase si fericite, sa aveti numai noroc in viata, parintii sa se mandreasca cu voi.

Multumi de urari pentru Iulia.
Am avut o zi foarte agitata pana acum. Si mai urmeaza.
Ank, da, ai dreptate cu sucul, insa asa am apucat, faca sa mai fac calculul si la banii pe suc.

Nu mai am timp sa mai scriu ca trebuie sa fug la gradinita sa o iau pe Iulia.
Aici am povestit cum am petrecut pana acum. Tot acolo gasiti si tortul pe care-l pun la bataie

Am fugit.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Angi tare frumos tortul , da de fata nu mai zic nimic. O adevarata printesa. Se vedea ca e fericita si incantata. Astepyt sa ne spui cadourile ca sa mainspir si eu.
Spor la treaba.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Cum au petrecut sarbatoritele?
Ce cadouri au primit si ce le-a incantat cel mai mult?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Fetele parca avea cineva o reteta yummy de tort de ciocolata, ca vreau sa incerc si eu.
Nu am facut niciodata tort, asa ca
Week-end placut

Mergi la inceput

Ank-eu facusem tort de ciocolata dar nu gasesc reteta
iti recomand aceasa prajitura e super...am probat-o...am facut cu mere azi vreau sa fac cu dovleac si scortisoarao poti face si cu branza si stafide...iese yami...yami

Prajitura turnata cu mere

Angi- ce bine arata tortul ai talent Iulia e din ce in ce mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare fetele.....

Am intrat si eu o fuga sa mai vad pulsul.... Uneori mai apuc sa citesc, dar nu si sa scriu..... Insa acum incep aniversarile fulguletilor nostri dragi si m-am gandit sa urez un La multi ani, general, macar.

La multi ani, Iulia!
La multi ani, Ana!
La multi ani, Karina!

Mergi la inceput

Neata fetele si o saptamana frumoasa va doresc.
Lacramioara voi ce mai faceti?
Bambo eu la capitolul prajiturio sunt cea mai incepatoare bucatareasa cu putinta. Ma gandeam la tort de cioco ca ii place Ericai si sa incerc sa-i fac eu cu mana mea ceva pt ziua ei. O sa incerc si praji. Am printat reteta

Mergi la inceput

Salutare

Riana la multi ani !!!

Lorym sa-ti traiasca printesa sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

Ank-tortul asta l-am facut de ziua Antoniei a iesit f bun

Iulia-ce mai face printesa?

Mergi la inceput

Salutare fetele.
Ce faceti?
Bambo multam pt reteta. Se face usor?
La multi ani Antonia! Sa fi sanatolasa si fericita, sa ai parte de multe bucurii si impliniri in viata!
La multi ani cu sanatate si noroc tuturor sarbatoritilor zilei!

Riana la multi ani ! Lorym sa va bucurati de ea si sa aveti parte numai de impliniri!

Mergi la inceput