Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***
Raspunsuri - Pagina 24
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 oricum in poze aratam mai "grasute" decat in realitate cu vre-o 1.5 kg estimez eu) |
care poze?unde?
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
adrisimo28 spune:
face-ti cap nou una din voi, sau ma "bag" eu?
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Ilinca_M. spune:
Admirat adolescenta Gaza cu Gazulina, amandoua superbe
Oare Simplyana ce mai face, tot in Ro? O missuiesc.
Cine se pricepe, care e traditia la ortodocsi la 6 saptamani, ce-ar trebui sa se faca?...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
aris26 spune:
baga ca eu una am uitat complet cum se facea...si va fac un capitol de sta matza in coada
+
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Admirat adolescenta Gaza cu Gazulina, amandoua superbe Oare Simplyana ce mai face, tot in Ro? O missuiesc. Cine se pricepe, care e traditia la ortodocsi la 6 saptamani, ce-ar trebui sa se faca?... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Noi am facut parastas la biserica unde am dat colaci si atat
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
noi am facut si farfurii cu ce ii placea lui de mancare, deci farfurie, cana, tacamuri+haine noi, coliva, colacii(stie brutarul ce sa faca de obicei cap+prescura+cruce)o sticla de vin la biserica si cam atat. dar bine e sa intrebi la biserica voastra poate sa difere de la zona la zona, uneori chiar d la biserica la biserica
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Noi am facut parastas la biserica unde am dat colaci si atat www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
+