Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Voi ce parere aveti, m-am gandit zilele astea,sa ma apuc de o mica afacere cu hainute de copii, soacra-mea e croitoreasa si face lucruri foarte frumoase, ma gandeam prima data cu vanzari on line, credeti ca ar merge asa ceva? Si la cine as putea sa apelez sa ma indrume la inceput?

eu nu vreau sa te descurajez, dar eu una nu i-as face haine copilului la croitoreasa, pana caut materialul, pana il duc sa ii ia masuri apoi la proba si sigur nu sta la masurat si modificari, mai bine prefer ma uit la produs imi dau seama daca ii vine sau nu, il cump si gata, cel de la croitoreasa mai dureaza ceva timp, trece vremea si trendul, creste sau nu mai e de actualitate.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

Gianina o sa incerc si eu testul asta pt platfus, am si eu niste pitici vis-a-vis de Bogdan.
Am vazut 2 gaze frumoase foc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Ina, soare???!! vreau sa-l cunosc si eu!

vino la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am o intrebare: ghioceii vostri cam cate kg mai au? Andrei stationeaza la 13.200 de luni bune.

Daaa, am vazut si eu gemenutii si gazele - frumosi toti!( Sper sa ajung sa-i vad pe toti live la Moeciu!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna dimineata

kea - de amoxicilina nici eu nu stiu ce sa zic. in prospect ce zice? stiu ca sunt antibiotice care merg in sarcina dar mai depinde si de trimestru...etc. eu la prima a trebuit sa iau augmentin si a fost ok. daca ginecologul zice ca e ok la varsta ta de sarcina atunci poti lua, mai ales ca orice infectie la mama este periculoasa si trebuie tratata rapid.

simona - cum ziceau si fetele cu hainele s-ar putea sa nu fie f rentabil pt ca nici tesaturile nu sunt chiar ieftine si acum gasesti la reduceri o groaza de haine la preturi buna. poate ar fi mai bine sa te gandesti la niste produse de nisa in domeniu gen sling-uri sau wrap-uri. hainele de gravida iar merg bine si sunt f scumpe. gasesti si o serigrafie sa aplici niste desena haioase pe un tricou gen baby-doll si gata bluza de gravida de un milion bucata. mai tzi minte tricoul meu cu "cu-cu" era un banala bluza neagra cu un cap de bebe imprimat pe burta si a costat 170 de lei. ce zici?

vad ca toti ghioceii fug de langa parinti. ideea e ce ne facem. trebuie sa ma mai documentez nu se poate sa nu gasesc vreo solutie. nu ati gasit nimic in dolto, brazelton samd..?

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anaan:noi raportam 13 kg de jumatate de an
de aratat arata bine micsunica (oricum in poze aratam mai "grasute" decat in realitate cu vre-o 1.5 kg estimez eu)pentru ca fac toate artificiile posibile si imposibile sa manance; nu stiu cum va fi fara

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Am o intrebare: ghioceii vostri cam cate kg mai au? Andrei stationeaza la 13.200 de luni bune.

si noi abia am ajuns la 12 kg si cam stationam acolo

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Apropos de fugitul de parinti, ieri am fost in Real si dupa ce am platit la casa, Bogdan a fugit inapoi in magazin pe la o casa care era inchisa. Agentul de paza l-a vazut si s-a dus dupa el.

Mergi la inceput

Citat:

al meu e la 12.500 de luni bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

undeva intre 12 si 13 de nu mai tin minte cand, dar din cate am vazut e un copil micutz pt varsta lui. dar nu ma impacientez, prea masiv nu are cu cine semana si oricum eu am fost printre cele mai mici din clasa pana in clasa a 8 a cand am trecut direct in fata plutonului. sora-mea care are fix cat mine acum a fost mereu cu doua capete mai inalta ca orice copil din clasa...uneori chiar si din scoala. mai tarziu o sa-l dau si la un sport gen bascket sau inot ca sa fiu eu sigura ca se dezvolta frumos si gata..problema rezolvata

+

Mergi la inceput