Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***
Raspunsuri - Pagina 21
simonapro spune:
Seara buna,fetele!
Am vazut ca sunt bolnaviori mici si mari, insanatosire grabnica 
Lucian are o tuse cu secretii de vreo saptamana si l-am dus la doctor si ia dat Eurespal, Aerius si Erdomed(care nu i l-am dat inca), mai astept pana maine sa vad cum se prezinta, ca pe Sebi l-a cam durut stomacul de la el.
Eu ma simt mai bine, am fost si mi-am facut si analizele, dar de joi incep munca si probabil ca o sa o iau de la capat cu stres in continuu, am vorbit cu o colega si e din ce in ce mai rau. Simt ca trebuie sa fac urgent schimbari, pana nu ma imbolnavesc de tot 
Voi ce parere aveti, m-am gandit zilele astea,sa ma apuc de o mica afacere cu hainute de copii, soacra-mea e croitoreasa si face lucruri foarte frumoase, ma gandeam prima data cu vanzari on line, credeti ca ar merge asa ceva? Si la cine as putea sa apelez sa ma indrume la inceput?
Am vazut poze cu gemanutii si familia de Gaze, mi-au placut mult, foarte frumosi 

Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Am uitat sa va zic, ca si Lucian e la fel, riscam sa-l pierdem foarte repede, nu are nici o treaba ca nu mai e cu noi, gaseste el sa se imprieteneasca cu cineva, spre disperarea noastra
Nu stiu nici eu ce metoda sa mai adopt.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Bianca2503 spune:
Pai Simona cred ca ai putea sa iti faci prima data un blog, o paginade FB si sa spread the word cum se zice (Astea sunt gratis si nu te costa). Apoi, daca ai comenzi din ce in ce mai multe, poti sa iti iei domeniu de www si de aici mai urmeaza alte metode de promovare online.
Kea spune:
Salutare fete dragi!
Nu-am putut sa citesc decat ultimele 2 pagini, dar am inteles din postarea Simonei ca sunt mai multi copilasi bolnaviori! Sanatate multa!
Vroiam sa va intreb daca a luat cineva amoxicilina in sarcina. Am pielonefrita si asta am primit de la dr pana primeste rezultatul de la laborator cu ce ar fi cel mai potrivit sa iau. Rezultatul crede ca va veni luni, asa ca nu ma putea lasa asa pana atunci. Din prospect pare ok sa iau, dar totusi va intreb daca a fost cineva nevoita sa ia.
Si Keutu fuge de rupe si eu dupa el, asa burtoasa cum sunt.
Am niste dureri cumplite de mijloc, plus dusul la wc de n ori in 5 minute. Nu pot scrie mai mult, ca nu exista pozitie comoda.
Floric spune:
Neatza tufete...
Las o cafea si o napolitana. Mi-e pofta de dulce.
Keuta, multa sanatate. Nu cunosc ce raspuns sa iti dau.
Tufetele din Bucuresti...Tema pt acasa...Fata nasei mele are nevoie de gazda in Bucuresti. Daca cunoasteti pe cineva serios va rog sa ma contactati. O intereasa atat varianta cu gazda in casa (preferabil doar femeie) cat si garsoniera, sa se cupleze cu cineva. Ca zona, evident una buna, dar spre Dr Taberei. sau orice alta zona linistita. A luat la Fac de Medicina, deci cat de cat sa fie aproape.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Fetele in sfarsit l-am determinat pe Rares sa spuna cum il cheama...Scumpa parola...pt un desht de cafea...a spus in sfarsit...Iaie Gabighel (a evoluat de la Abighel) Cabu
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
Neata !!!
Kea, ma bucur ca ai aparut chiar si scurt pe aici, nu stiu cum e cu amoxacilina dar iti doresc sanatate multa !!! si te asteptam la povesti cand ai vreme 

Simonapro, eu zic ca trebuie sa va faceti in prima faza niste calcule de pret ca sa vedeti cat de rentabil este, eu de ex am hotarat ca nu mai imi fac nimic la croitoreasa pt ca la final cand fac totalul iasa destul de scump
La copii nu stiu sincer daca se renteaza sa faci haine la croitorie, ei cresc repede si acum piata e plina de tot felul de hainute, de la cele chinezesti ieftine pana la cele de marca super calitative dar si scumpute, plus ca trebuie sa fie de bumbac in principiu, nu stiu ce sa zic, studiaza piata poate la inceput printre cunostinte voastre cu copii
Succes oricum 
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Fetele in sfarsit l-am determinat pe Rares sa spuna cum il cheama...Scumpa parola...pt un desht de cafea...a spus in sfarsit...Iaie Gabighel (a evoluat de la Abighel) Cabu Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
adica v-ati baut cafeaua impreuna

inapreda spune:
Hola de dimineata!
Vin si eu la cafea; din nou sint lenesa si ma doare capul rau; dar e soare si musai vreau sa-l vedem la fata; azi nu fac decit niste gratare cu piuree, asa ca o sa ne petrecem intreaga dimineata afara!
Simona, si eu zic ca nu prea merge "croitoria" pentru copii; adica, na, eu nu i-as face nimic lui Ian la croitor pentru ca nu-mi fac nici mie
Gasesti prin magazine si ce nu visezi. Nu stiu daca te ajuta dar la Bistrita merg de rup "second-hand"-urile si "outlet"-urile.
Kea ce ma bucur ca te-am strigat! Din pacate, nu stiu ce sa raspund la intrebarea ta. Multa sanatate. 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
novus spune:
Daaa si la noi se deschid mai nou doar second-uri si outlet-uri, ultimele merg chiar bine, avem unul langa sediul nostru si din ce zice proprietara merge ff bine