Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Daaa, si Adei i se pare fun sa fuga de mine, mai ales in magazinele mari si sa se ascunda printre haine 
De aceea nici nu prea ma duc cu ea la shopping serios pt ca trebuie sa fiu atenta si sa lerg dupa ea, sambata eram la Takko cu e sepcuta pt ea in mana, a zbughit-o din magazin, eu dupa ea si alarma dupa mine
, merg cu ea doar la vizionari
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 si noi tot varianta mini laptop am ales-o, il folsim si acasa si la hoteluri pe unde am umblat si era disponibil si pt masina dar nu a fost cazul...se pare ca ii place sa calatoreasca ca si noua. daca gasesc si un adaptor pt 12v ar fi grozav. auziti, voi aveti probleme cu astia mici prin magazine sau mall-uri, mai precis sa fuga de langa voi. pe mine ma cam scoate din minti chestia asta si nu stiu cum sa ma descurc, fara sa urlu la copil si sa fac o scena de rahat. sa il las sa se "piarda" un pic nu tzine pt ca imi e prea frica sa nu se piarda de-a bine-lea si sa-i cauzez cine stie ce trauma. astept sfaturi pt ca zau ma streseaza subiectul +![]() |
si noi mai avem episoade in care eu zic "hais" si el e "cea".
atunci procedez cam ca la catei, il las sa se duca unde vrea, ii zic ca eu o iau in partea cealalta si ii fac "pa". El pleaca si se uita dupa mine sa vada ce fac. Eu ma fac ca nu il vad si eventual ies din aria lui vizuala dar fara sa il scap pe el din ochi. Cand vede ca nu mai sunt, se sperie si o ia inapoi. Ne intalnim si plecam unde avem treaba.
novus spune:
La Alexandra faza cu plecatul meu in alta parte e apa de ploaie, am experimentat la mare unde era celebrul tunel catre plaja, fugea cu gasca ei si nu aveau nicio treaba cu noi, la inceput o lasam tocmai in ideea ca nu ne mai vede si se intoarce, dar nu era asa ![]()
novus spune:
Ne auzim maine ca plec acasa !!! cred ca iar vine ploaia la noi , m-am saturat de vremea asta
!!!
aris26 spune:
noi obligat fortat mergem in auchan ca nu am unde altundeva sa imi fac cumparaturile(mini-marketurile din zona nu prezinta incredere)pana sa intram in magazin efectiv trecem prin toata galeria comerciala, in general merge cuminte ppe langa mine, mai intram si in alte magazine unde vrea el, problema e ca imi face din cand in cand figura si fuge intentionat, de obicei se alege cu toate cumparaturile pe care le facuse el lasate la loc pe raft...nu ii convine dar nu prea protesteaza. ideea e ca vreau sa nu o mai faca. sambata am fost in baneasa si a fugit direct in usile rotative, am crezut ca imi inghit limba. de obicei ii las spatiu si il urmaresc din privi, dar asta nu merge in orice spatiu.
scuzati, am inceput mesajul acum o ora aproape, dar a murit bateria si intre timp a venit un nene sa imi monteze poarta la scara sus sa scap de stresul asta...asa macar il oblig sa vina sa ma trezeasca cand se da jos din pat
+
aris26 spune:
la arad ploua rau mai devreme si cica 20 de grade. deci vine si la voi. la noi s-a lasat toata zapuseala
| citat din mesajul lui novus Ne auzim maine ca plec acasa !!! cred ca iar vine ploaia la noi , m-am saturat de vremea asta !!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
+
inapreda spune:
| citat din mesajul lui novus La Alexandra faza cu plecatul meu in alta parte e apa de ploaie, am experimentat la mare unde era celebrul tunel catre plaja, fugea cu gasca ei si nu aveau nicio treaba cu noi, la inceput o lasam tocmai in ideea ca nu ne mai vede si se intoarce, dar nu era asa www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nici la noi nu functioneaza; din contra: daca ma fac / ca plec, ride si o ia la sanatoasa in directia opusa.
Io nu pot merge nici la "vizionari"; dar nu din cauza lui Ian, ci a mea: pur si simplu, ma oftic la max sa vad si sa nu pot cumpara
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
La noi, toarna cu galeata de 10 minute si Ian vrea "afaia a poaia"
Sa ma convinga, imi tot repeta "ai du iu" = i love you ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
andiaroro spune:
Atentie maxima la dorul de duca....Fix la varsta asta l-am pierdut noi pe Alex la Disney si nu vreau sa-mi mai amintesc ce simteam cand l-am declarat lipsa si-l descriam la giseul de "copii pierduti".
Eu nu sunt pentru varilrix, fiindca are imunitate de scurta durata si risca copilul sa faca varicela la adolescenta sau maturitate ca sigur o sa uite atunci ca trebuie sa se vaccineze iarasi.
Superge Gazulinele noatre...
Ana-Maria tinem pumnii pentru luna viitoare.
Monn-nu te-am uitat cu pozele, dar am ceva pb tehnice(o sa-ti explic cand se rezolva, care-i faza)