Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cris- din cauza ta ramanea cafeaua nebauta!
Ma bucur ca v-ati distrat la mare! Habar n-aveam ca ati intins-o pe meleaguri nisipoase!
Rocsy- vezi ca se adopta legislatia cu mamele surogat, asa ca vezi ce-ti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Cris- din cauza ta ramanea cafeaua nebauta!
Ma bucur ca v-ati distrat la mare! Habar n-aveam ca ati intins-o pe meleaguri nisipoase!
Rocsy- vezi ca se adopta legislatia cu mamele surogat, asa ca vezi ce-ti doresti!

Mamica unui buburuz
Speram sa o apucam si pe meleaguri muntoase dar ne-au stricat planurile preturile nesimtite din Mamaia(40 lei un piept de pui la gratar,20 lei o ciorba)nu am incetat sa urasc Romania nici in vacanta,am vrut sa mancam la ora 17 si ne-au refuzat vreo 3-4 restaurante,ca pranzul se serveste intre 12-14 iar cina intre 18-20,bancomat am cautat de ne-a venit rau....Ce sa mai...nu se merita sa-ti petreci concediul in Romania.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:

Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS]

Cred ca ar trebui sa am peste 200% incredere in alta femeia ca sa o las sa imi "care" puiul . Pana la urma tot eu il voi "cara" .... daca voi mai fi vreodata insarcinata, eu m-as multumi cu unul dar dl. sot .... cica vrea 3 !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

dar la ce cantina de lux ati mancat la preturile astea? In Bamboo? Buna era lada frigorifica, scoteai un salam victoria, un sibiu, o ceapa verde si cu o paine calda sa vezi ce mergea masa luata pe plaja! Si berea la 2 l tot de-acasa era buuunaaaa!

Lasand gluma la o parte, scump, tare scump, parca la bulgari era mai ieftin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:

Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS]

Cred ca ar trebui sa am peste 200% incredere in alta femeia ca sa o las sa imi "care" puiul . Pana la urma tot eu il voi "cara" .... daca voi mai fi vreodata insarcinata, eu m-as multumi cu unul dar dl. sot .... cica vrea 3 !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

O faci si tu lata, precum Nicoleta Luciu! Si i-ai indeplinit dorinta la sot+ bonus unu' mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaantoan spune:

Felicitari gravidutelor!!!! Sa aveti bebei la termen sanatosi si norocosi, iar voi sa aveti cele mai usoare noua luni. Si noi ne gandin la al doilea gandacel, dar abia am avut prima menstruatie de la nastere. cred ca va mai dura pana va aparea micutul sau micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput