Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Eu maine fac testul de sarcina... Am niste emotii... Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010 povestea stelutei de mare - vestuta |

Cu varicela cum stati?
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
n_a_n_a spune:
Ufff, Rocsy, nasol cu soacrele astea
. Macar spune-i tot ce ai pe suflet, sa te "racoresti"
.
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
cris_09 spune:
Hai ca nu suntem pe aceiasi unda
,eu zic sa vezi 2 liniute si sa nu fi apucat sa contactati varicela
Si Rocsy
sa-i poti spune socrelei ce ai pe suflet asfel incat sa o "jignesti amabil"
Hai linisteste-te,e mai bine sa-ti para rau ca ai tacut decat ca ai spus prea mult
Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
r_ocsy spune:
Nana : trebuie sa ne lamuresti .... maine vrei sa vezi o liniuta sau doua ??? Ca vad ca fiecare a inteles cum a vrut
.
Nana, Cris : stati linistite ca nu scapa , e prea importanta "tema" ca sa o las moale, de principiu nu cedez la nimic mai ales cand vine vorba de ea
. Pe ea nu o intereseaza decat propria ei persoana si fratele mai mic al lui Florin, nu vad de ce nu mi-as aparea eu propriile interese. Abia astept sa o scutur, frumos dar dur de o sa-i treaca cheful de a vorbi aiurea !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
n_a_n_a spune:
Pai eu as vrea o singura liniuta la test, sa fiu impacata si linistita ca nu-i nimic in neregula, dupa tot episodul asta cu varicela... Am niste pititci pe creieras care ma streseaza cu ideea ca nu-i tocmai ok situatia, fiinca la data contactului sexual el era deja infectat (in faza preeruptiva contagioasa)...
Cu varicela eu si Adelina suntem in stand by, iar Florin "sarbatoreste" 24 de ore fara bube noi.
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
R.Cata spune:
Buna fetelor!
Sorana, Ruxy bine ati revenit din concedii. Chiar asa, cd ai timp, Sorana, poate ne povestesti si noua cum sta treaba cu brazilienii. Nu sunt prea multe care ajungem pe acolo.
Rocsy, nu lasa soacra sa scape. Moderat si diplomat, dar apara-ti interesele si familia.
Nana, dc nu vrei....atunci tinem pumnii pt o liniuta. Si peste 3 luni poate mai incercati cu succes.
Cris, nu a mai facut nimic miezosu? Nimic spart, trantit sau sfaramat? Ai recuperat adidasii? Cu bagajele....nu f multe ca sa nu va incarcati prea mult.
Revin....
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Pai eu as vrea o singura liniuta la test, sa fiu impacata si linistita ca nu-i nimic in neregula, dupa tot episodul asta cu varicela... Am niste pititci pe creieras care ma streseaza cu ideea ca nu-i tocmai ok situatia, fiinca la data contactului sexual el era deja infectat (in faza preeruptiva contagioasa)... Cu varicela eu si Adelina suntem in stand by, iar Florin "sarbatoreste" 24 de ore fara bube noi. Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010 povestea stelutei de mare - vestuta |

Cris
NicoletaB spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Buna ! Nico : multumim de cafea ! Sunt un pachet de nervi, ma scoate scarbela din sarite ... e senila rau pe bune, ii spui una, intelege alta si apoi se plange in dreapta si stanga ca e suparata pe noi ( Florin si pe mine ), cum am putut eu sa spun un adevar asa de mare incat sa nu ii cada ei bine ! Ce sa faci, adevarul doare .... dar nu ma intalnesc eu cu ea si o mai scarpin putin, sa nu uite veci ce am sa-i spun. Abia astept, clocotesc , de era acasa ii saream la gat ! Sorana, Bubu : bun venit acasa R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Scutur-o bine! Eu nu am jene d-astea... Spun ce am de spus si gata. Mai bine sa fi luat de-al dracului decat de prost...
Cris- n-ai curaj sa te pui cu soacra?
roxanici spune:
ziua buna.....fara soare arzator azi...
Sanatate multa multa Mariei? mai dar ce a patit? la terapie intensiva si sa aiba nevoie de oxigen?! mi se pare destul de grav
btw am mai intrebat odat, daca e un grup pe facebook despre floricele, adaugati-ma si pe mine, roxana damian imi zice
Nana, sa iasa cate liniute doresti tu maine.....desi daca e in primele zile in care poti face testul nu ar putea iesi fals negativ? zic si io......
dar daca ies doua te rog stai cat de linistita poti, eu zic ca esti protejata daca ai facut. iar pt primele sapt de sarcina exista regula aia....nush daca te incalzeste...."totul sau nimic"....asa ca daca e sa fie si ramane, va fi ok
Cris, e suficient ce ai luat.....io folosesc hidrasec in loc de smecta, are gust dulce, nu de tzarana
Rocsy, calm down, nu fac bine nervii....mai ales nervii de la soacra.....elibereaza-te si nu te mai gandi!
noi suntem pe acasa...azi ploua si e rece=> stam in casa
horia in ultima vreme nush daca a mai progresat.....la fel, poate sa paseasca singur dar nu o face din proprie initiativa.....ii e incredibil de frica si cauta sprijin mereu....e ok si asa....avem rabdare si incercam sa ii cultivam increderea in sine.
l-am observat odata cand era pe jos pe burta ca incearca sa se tarasca....ceea ce nu facea....deci un oarecare pas inainte....
gata de la noi.....
zile senine si sanatate tuturor
aa, io am auzit fe siropelul ala de imunitate....dar peesonal nu l-am dat...am auzit ca il dau mamicile la pitici, nu ca e bun sau rau......cu cat vor creste floricelele veti auzi de toate siropurile de imunitate si scheme si vaccinuri orale.....depinde de fiecare cum reactioneaza la ele si ce efect au......eu la cel mare am dat niste chestii dar nu sunt convinsa ca au functionat.....in primul an de gradi a fost varza.
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NicoletaB
Cris- n-ai curaj sa te pui cu soacra? Mamica unui buburuz |
Cris