Sunt insarcinata dar nu se vede fatul la eco

Sunt insarcinata dar nu se vede fatul la eco | Autor: IORA

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi va rog daca a mai trecut cineva prin asta.....am facut o ecografie transvaginala la care s-a vazut SG 10mm dar nu si fatul....medicul mi-a zis ca sunt aproape 4 saptamani....si sa repet ecografia intr-o luna...exista vreo sansa sa fie totul bine ????
Ecografia am facut-o pe 27.07.2011
Ultimul CM a fost pe 16.06.2011

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Da, exista sanse mari sa fie totul bine. La 4 saptmani nu prea are ce sa se vada la ecograf. Cand am avut sarcina cu gemenii, la 4 saptamani nici la mine nu s-a vazut nimic. Apoi la 7 saptamani s-au auzit si inimioarele si totul a fost in regula. Sarcina usoara si sanatate!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IORA spune:

Super!
....... si eu am un frate geaman(poate or fi gemeni si la mine) offf sper sa fie totul bine .....!
Multumesc din suflet Laura! momentele astea de nesiguranta sunt cumplite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

si la mine a fost la fel.la 4 sapt nu s-a vazut nimic, apoi la 7 sapt i-am auzit inimioara :).
arcina usoara si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IORA

Super!
....... si eu am un frate geaman(poate or fi gemeni si la mine) offf sper sa fie totul bine .....!
Multumesc din suflet Laura! momentele astea de nesiguranta sunt cumplite!

Stiu si te inteleg perfect (inainte de gemeni am pierdut 2 sarcini, oprite in evolutie in primele saptamani. Si stresul e f, mare pana auzi primele batai de inimioara, apoi pana simti fatul miscand prima data). Insa ai grija de tine si lasa gandurile negre deoparte. Va fi bine.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Cred ca genetic e mai mica probabilitatea sa ai gemeni daca esti tu din frati gemeni,stiam(de prin liceu,cand am facut genetica) ca la a doua generatie pot aparea sarcini gemelare.Dar mai stii?...
Sa fie asa cum iti doresti tu,sa ai sarcina usoara si sanatate la bebelus(i)!

Mergi la inceput

Incerc sa fiu optimista.......ideea e ca si eu am mai pierdut o sarcina....7 sapt.analizele mi-au iesit bine...alte probleme se pare ca nu am.
Va multumesc!

Mergi la inceput

Nu imi doresc nimic mai mult decat sa fim bine... unul, doi, fata, baiat mi-e indiferent...numai sa fim bine.
Pana pe 25 august la urmatoarea ecografie ma ag#259;#355; cu optimism de raspunsurile voastre!

Mergi la inceput

exista alte metode sa imi dau seama mai repede daca e o sarcina neembrionata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulym spune:

Buna ziua!
Eram in cautare de probleme asemanatoare cu a mea cand am gasit acest forum.
In cazul meu ultima menstruatie a fost pe 15 iunie, iar luna aceasta trebuia sa fie tot pe 15 - mentionez ca am un CM regulat, la 30 de zile si nu am avut niciodata intarzieri sau dereglari. Am 27 de ani si chiar imi doream un bebe, de vreo 6 luni incercam.
Pe 16 am facut un test (Narcis) care a iesit negativ, pe 22 dimineata am facut alte doua teste (Barza si Sure ceck), tot negative. In aceeasi zi am intrat in panica si am mers la un cabinet ginecologic unde mi-a facut un test, tot negativ si un control. Doctorita mi-a spus ca nu sunt insarcinata, mi-a prescris Duphaston 5 zile, cate doua pastilute pe zi si m-a trimis sa fac o ecografie pelvina.
A doua zi, pe 23 iulie am facut ecografia, totul este in regula, nu am nimic suspect care sa-mi fi cauzat aceasta intarziere, doctorita mi-a facut eco si la glanda tiroida, tot nimic. Mi-a spus sa iau pastilutele si daca dupa cele 5 zile tot nu-mi vine sa revin pentru o noua ecografie ca poate e o sarcina mica care nu se vede inca.
Am inteles ca acele pastile sunt foarte bune in ambele situatii - daca nu sunt insarcinata ma ajuta sa imi vina menstruatia din nou, iar daca sunt insarcinata fixeaza sarcina mai bine.
Pe 26 am facut un nou test de sarcina (Clear Blue) - tot negativ.
Ieri dimineata, 27 iunie am terminat pastilele si tot nu mi-a venit.
Astazi voi mai face un test, dar nici nu mai pot sa sper ca va iesi pozitiv.
As vrea sa mai astept cateva zile pana sa merg la o noua ecografie, poate este totusi o sarcina si sa fie mai marisoara ca sa se poata vedea. Daca as fi insarcinata ar fi a sasea saptamana, daca nu, am o intarziere de aproape doua saptamani ... ce ar putea fi???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Iora, mai mult ca sigur ca totul este bine, la 4 sapt este mult prea devreme sa se vada embrionul la eco, cel mai devreme se poate vedea la 5 sapt dar nu in toate cazutile. Eu in locul atu as mai face o ecografie la 7 sapt, nu as avea rabdare inca 4 sapt Pana atunci poti face BHCG in evolutie, adik la 2 zile diferenta si sa vezi daca valoarea se dubleaza este totul ok. La ultima mea sarcina, la 6 sapt sacul gestational avea 18.2 mm, iar embrionul doar 4.3 mm. Bafta!

gulym, daca la nici o eco nu s-a vazut sarcina si toate testele au iesit negative, sunt putine sanse sa fie sarcina. Cred ca trebuie investigata serios intarzierea ta, mai ales ca iti doresti un bebelus

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput