Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***
Raspunsuri - Pagina 17
chatonel spune:
hihihi :) chiar ca te gindesti numai la intilniri :)
Ma prinzi, da, eu plec inapoi pe 13/09, insa o sa fie cam dificil de gasit o modalitate de intilnire; apar in buc pe 11 seara, pe 12 o duc pe mama la Ana Aslan si ramine o ocazie pe 12 seara, daca vii tu in Berceni, ce zici, te incumeti (si te descurci cu transporturile)?
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Sunt pe fuga, dar vin cu o incurajare pentru Ina. Eu am facut un master mai ciudat sa zicem preponderenta economica, dar tinand de TIC(tehnologia informatiilor si comunicare). Cred ca eram singura cu studii economice "la baza"...Din ce imi aduc aminte, am avut colegi cu diplome in: chimie, medicina, chestii militare, filozofie, fizica, jurnalism,energetica, informatica, litere, unul cu doctorat in istorie Si eu sunt posesoare de Mirena si mi se pare ok. Parca-s doar mai migrenoasa, dar nu pot baga mana in foc ca de la el mi se trage ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
exact asta spuneam si eu cu privire la Mastere; eu am facut ceva la relatii umane dupa o licenta in informatica si BTS electronica
inapreda spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
ci siguranta ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Si io spui la fel: performanta de 3 zile, nu lasa loc d intoarcere. Succes!!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
chatonel spune:
bucurestencelor, e vreun circ care activeaza in bucuresti la sf de august, inceput de septembrie?
Anaan spune:
Salutare!
Nu-i nimeni la vorbitor?!![]()
Eu am fost cu Gulia la plimbare, l-a intalnit pe prietenul lui Robert (Boghet) si s-au jucat tare frumos amandoi.
Iata cu ce ma "indeletnicesc" eu weekendu' asta http://www.transilvaniafest.com/. Daca va tenteaza, va astept cu draga inima!
Floric spune:
Ba da, e cineva...Eu sunt...cineva![]()
Numai ca Rares vrea sa se uite la "oan, ciu" pe you tube si eu trebuie sa cant one, two, ...si nu pot fi activa si aici
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Floric Ba da, e cineva...Eu sunt...cineva Numai ca Rares vrea sa se uite la "oan, ciu" pe you tube si eu trebuie sa cant one, two, ...si nu pot fi activa si aici Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Salutare, cineva!
Pai, trebuie sa te perfectionezi in multitasking: one, two acolo, doua vorbe-aici
Floric spune:
Ceddez nervos de cate ori am pu cantecelul...Am facut si analiza pe text caci ma tot intreaba "aia ce" adica fiecare miscare pe ecran trebuie justificata...Cunosc si cati pixeli am pe ecran...Ca in seara asta n=a fost nici una...Probabil e prima dintr/un lung sir de explicatii...ca tot eram la capitolul De ce
Va las si voua...poate se ia http://www.youtube.com/watch?v=uxPfPyYp84E&feature=related
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Floric Va las si voua...poate se ia http://www.youtube.com/watch?v=uxPfPyYp84E&feature=related Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Ba merci
. Si la noi intrebarea zilei este: "Ci-i aia?"( cu sonoritate moldoveneasca, se putea altfel?!)
Anaan spune:
Azi m-am gandit la Mababei...mi-e dor de ea! Mai hai pe la noi!!!!
Monn, tu in septembrie termini doctoratul?
Felicitari, apriga Adelake, pentru renuntatul la dede!

fericita de