Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hihihi :) chiar ca te gindesti numai la intilniri :)
Ma prinzi, da, eu plec inapoi pe 13/09, insa o sa fie cam dificil de gasit o modalitate de intilnire; apar in buc pe 11 seara, pe 12 o duc pe mama la Ana Aslan si ramine o ocazie pe 12 seara, daca vii tu in Berceni, ce zici, te incumeti (si te descurci cu transporturile)?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Sunt pe fuga, dar vin cu o incurajare pentru Ina. Eu am facut un master mai ciudat sa zicem preponderenta economica, dar tinand de TIC(tehnologia informatiilor si comunicare). Cred ca eram singura cu studii economice "la baza"...Din ce imi aduc aminte, am avut colegi cu diplome in: chimie, medicina, chestii militare, filozofie, fizica, jurnalism,energetica, informatica, litere, unul cu doctorat in istorie, drept si ma opresc aici ca i-am mai uitat. In alte parti ..se poarta. Acum depinde si de programa. Ca nu ma poti trimite pe mine acum la un master in fizica cuantica, cand eu nu mai stiu bine nici legile de baza. La noi era contau cultura generala, logica, limbile straine, flexibiliatea, etc. Daca vrei sa ne dam cu parerea, spune ce oferte de mastere ai gasit, dar eu nu vad cum sa nu faci fata la unul in marketin, de ex

Si eu sunt posesoare de Mirena si mi se pare ok. Parca-s doar mai migrenoasa, dar nu pot baga mana in foc ca de la el mi se trage

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

exact asta spuneam si eu cu privire la Mastere; eu am facut ceva la relatii umane dupa o licenta in informatica si BTS electronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Denisamada, felicitari pt dezvatarea de Dede !!

So... tu zici sa zic "hop"? O fi sarit gardul!?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

ci siguranta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Si io spui la fel: performanta de 3 zile, nu lasa loc d intoarcere. Succes!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

bucurestencelor, e vreun circ care activeaza in bucuresti la sf de august, inceput de septembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Nu-i nimeni la vorbitor?!

Eu am fost cu Gulia la plimbare, l-a intalnit pe prietenul lui Robert (Boghet) si s-au jucat tare frumos amandoi.

Iata cu ce ma "indeletnicesc" eu weekendu' asta http://www.transilvaniafest.com/. Daca va tenteaza, va astept cu draga inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ba da, e cineva...Eu sunt...cineva

Numai ca Rares vrea sa se uite la "oan, ciu" pe you tube si eu trebuie sa cant one, two, ...si nu pot fi activa si aici

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ba da, e cineva...Eu sunt...cineva

Numai ca Rares vrea sa se uite la "oan, ciu" pe you tube si eu trebuie sa cant one, two, ...si nu pot fi activa si aici

Poze Raru
Poze noi

Salutare, cineva!

Pai, trebuie sa te perfectionezi in multitasking: one, two acolo, doua vorbe-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ceddez nervos de cate ori am pu cantecelul...Am facut si analiza pe text caci ma tot intreaba "aia ce" adica fiecare miscare pe ecran trebuie justificata...Cunosc si cati pixeli am pe ecran...Ca in seara asta n=a fost nici una...Probabil e prima dintr/un lung sir de explicatii...ca tot eram la capitolul De ce

Va las si voua...poate se ia http://www.youtube.com/watch?v=uxPfPyYp84E&feature=related

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Va las si voua...poate se ia http://www.youtube.com/watch?v=uxPfPyYp84E&feature=related

Poze Raru
Poze noi

Ba merci, ca am s-asa destule de explicat. Si la noi intrebarea zilei este: "Ci-i aia?"( cu sonoritate moldoveneasca, se putea altfel?!)

Mergi la inceput

Azi m-am gandit la Mababei...mi-e dor de ea! Mai hai pe la noi!!!!

Monn, tu in septembrie termini doctoratul?

Felicitari, apriga Adelake, pentru renuntatul la dede!

Mergi la inceput