Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Denisamada, felicitari pt dezvatarea de Dede !!

So... tu zici sa zic "hop"? O fi sarit gardul!?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

ci siguranta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Citat:

Denisamada, felicitari pt dezvatarea de Dede !!

So... tu zici sa zic "hop"? O fi sarit gardul!?

da, clar! daca stie ca s-a rupt...doar sa nu ii vina ideea sa mearga la magazin sa ia alta:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
La anu' Ela sa fii pregatita !!
baietii au si facut traseul deja

O sa trebuiasca sa-l modifice un pic, ca sa prevada shoppingul la Salonic, cum am discutat, daaaa????

Mergi la inceput

Ilinca, gata vinetele ?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

O sa trebuiasca sa-l modifice un pic, ca sa prevada shoppingul la Salonic, cum am discutat, daaaa????

Pisi deja e pus in tema si abia asteapta sa dormim o noapte in Salonic asa ca da-i bataie si tu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Pisi deja e pus in tema si abia asteapta sa dormim o noapte in Salonic asa ca da-i bataie si tu !!

Aaaa, pai si io l-am pus in tema pe motan, dar ziceam ca tre sa se reuneasca si a doua camera decizionala, care stabileste traseul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Sunt pe fuga, dar vin cu o incurajare pentru Ina. Eu am facut un master mai ciudat sa zicem preponderenta economica, dar tinand de TIC(tehnologia informatiilor si comunicare). Cred ca eram singura cu studii economice "la baza"...Din ce imi aduc aminte, am avut colegi cu diplome in: chimie, medicina, chestii militare, filozofie, fizica, jurnalism,energetica, informatica, litere, unul cu doctorat in istorie, drept si ma opresc aici ca i-am mai uitat. In alte parti ..se poarta. Acum depinde si de programa. Ca nu ma poti trimite pe mine acum la un master in fizica cuantica, cand eu nu mai stiu bine nici legile de baza. La noi era contau cultura generala, logica, limbile straine, flexibiliatea, etc. Daca vrei sa ne dam cu parerea, spune ce oferte de mastere ai gasit, dar eu nu vad cum sa nu faci fata la unul in marketin, de ex

Si eu sunt posesoare de Mirena si mi se pare ok. Parca-s doar mai migrenoasa, dar nu pot baga mana in foc ca de la el mi se trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Mersi fetelor pt sustinere! Va pup pe toate

Chato, din pacate nu mai pot sa aman cursul. Este ultimul, l-am tot amanat de cand avea Iulia 5 luni, atunci m-au chemat la munca. Si eu in prima faza la asta m-am gandit dar pana la urma tot trebuie sa il fac si din ultimele stiri se pare ca de la anul se fac 6 luni
Bianca, cursul se tine pe Oltenitei, sunt militar si e initiere in cariera, iar base vrea sa ne dea afara pe cei care nu il au. Cei din UE cer ca pana in 2012 sa aiba toata lumea acest curs. Cazarea ne este asigurata, nu platim, iar mancarea din cate am inteles e buna si la un pret ok.
Nu am cum sa o iau pe Iulia cu mine, e unitate militara, iar sa stau in chirie si sa o dau la gradinita este peste puterile mele financiare. Asa ca singura solutie e sa fac naveta Oradea - Bucuresti chiar daca voi fi rupta Lunea, mai trag un pui de somn pe la cursuri
Nu ma mai stresez, azi am acceptat situatia, decat sa raman fara loc de munca.... asta e...
Acum ma agit sa imi fac loc de o cazare mai buna, sa incerc sa vad cu transportul, cu trenul e tare scump, microbuse sau autocare nu circula pana in Oradea decat cu escala la Cluj, ei.... ma descurc eu cumva tot vin acasa in week-end nu vreau sa stau departe de Iulia.
Incerc sa gandesc pozitiv, ieri m-a vazut Iulia plangad, imi pupa lacrimile si imi spunea dor de tine mama, nu pleci scoala, nu mai vreau sa ma vada plangad. Ma gandesc ca asa a fost sa fie, nu stiam cum sa fac sa termin cu alaptatul si uite asta e o ocazie buna, imi doream f mult sa va cunosc si ma gandeam de multe ori ca nu o sa am ocazia niciodata pt ca al meu sot nu e plimbaret iar acum am ocazia si SPER ca in 3 luni sa am ocazia ca macar pe o parte din voi, cele care sunteti in Bucuresti, sa va cunosc. Asta e partea fumoasa a lucrurilor la cea urata nu vreau sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Cami, pentru transport vezi pe timisoara, poate e mai simplu; curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Chato mersi , iti dai seama ca am o luna in care o sa incerc toate variatele posibile. Te prind si pe tine in Bucuresti?
Eu incep cursul din 29 august si stau pana in 25 noiembrie?

Mergi la inceput