Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}
Raspunsuri - Pagina 8
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Lady, spune-mi te rog ca politia a intrat pe fir, ca se fac investigatii..spune-mi te rog eu ca va fii inchisa gradinita aia si ca angajatii vor platii... ![]() ![]() ![]() Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri ..................................................................................................................... "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." |
camy..madalina a depus plangere la parchet..eu i-am sugerat sa depuna si la politie.aia de la parchet tot la politie trimit dosarul dupa ce il rezolutioneaza un procuror.Iar ei sunt in vacanta acum.
Daca depune plangere si la politie..lucratorul caruia ii va fi repartizat dosarul va incepe o ancheta preliminara apoi cercetarea penala.vor fi audieri si se va da o solutie, urmand ca dosarul sa fie trimis Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau cu propunere de trimitere in judecata, ar fi ideal...cauza se va judeca si se va incrimina.Depinde de Justitie si in speta de judecator.Se poate deschide odata cu procesul penal si proces civil pentru daune morale!
Revenind..cand se va trimite plangerea de la Parchet catre politie, lucratorii o vor conexa cu dosarul deja existent la ei,indiferent de etapa in care se afla ancheta!
*Blackmoon Lady
13+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
daca doreste sa anunte si mass-media, o ajut cu foarte mare placere, dar trebuie sa-si dea Mada acordul...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
o poti intreba la subiectuldeschis de mine.nu cred ca va refuza
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
i-am trimis PM...vedem...
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am facut cafeaua , cine vine ? 
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
'neata
eu vin la cafea, ca am maaaaare nevoie...aseara nu am putut sa adorm gandindu-ma la Eva 

...si azi de dimineata ne-am trezit la 6 ca sa il pregatim pe Fla de analize...
Am reusit sa-i facem analizele, luni avem si rezultatele , sper sa fie cat mai bune.
si acum...back to work 

A_driana spune:
camy doamne ajuta sa fie bune analizele si sa te linistesti 
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
Camy...va fi bine!
Am vazut la prietene ca s-a nascut o surioara de fulgusor,prima spuneau ele...dar prima este EMMA lui Pishko..tot surioara de fulgusor este si ea!
"Bine ai venit pe lume, Teodora!!!Felicitari, smaranditza!!!
"
As fi scris acolo...dar mi-e ca risc vreo
!Chiar daca nu ma vede nimeni..am spus din suflet cuvintele!![]()
*Blackmoon Lady
pishko spune:
Lady 
Noi suntem cam naspa ca mi se cam termina laptele si mandra asta a mea refuza categoric laptele praf chiar nu stiu ce sa fac... problema e ca a inceput sa scada in greutate 
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
Daca era sunshine aici,te sfatuia ea, insa nu mai intra
.
Ceai de stimulare a lactatiei ai incercat?
*Blackmoon Lady