Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata

am venit repede-repede cu o buna si tare aromata...pt cine doreste, desi cred ca sunt cam singura pe aici...vad ca incet, incet...se retrag fetele noaste...

...voi stiti mai bine motivele...si vi le respect!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Camy - eu sunt pe aici, dar nu prea am timp sa intru, stam mult pe afara,Marcel a intrat in concediu, astazi este prima zi , deja am inceput sa ne facem planuri pt concediu si sa ne mai cumparam ce ne trebuie, a inceput numaratoarea inversa abia astept sa plecam.
Pupici multi pt tine , sa treci cu bine peste perioada asta nasoala, stiu ca este greu, dar va veti reveni, tu trebuie sa fii calma si pt Flavius si pt Cristi , sa nu va certati din cauza asta, stiu ca stresul s-a adunat, dar daca incerci sa fii calma va fi mai bine.Si eu am avut o perioada din asta nasoala , stres foarte mult...imi ieseam din fire imediat,rabdare...ioc...dar a trecut.Copii ne simt si cand suntem agitati si ei sunt la fel si de aici probleme...nu ne asculta, noi nu avem rabdare...si iese scantei .
Nu mananca el bine, este adevarat, dar nici infometat nu este, organismul lui probabil s-a obisnuit cu mancare mai putina , lui ii este suficient atat, nu este ok, dar incet-incet va trece.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

ce fain de voi ca plecati in concediu...ce as mai pleca si eu....doar eu...

am mancat, acum ma duc la treaba ...o zi faina tuturor!

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ceau fetele
si eu sunt pe aici, nu va parasesc eu nici vorba
camy sper sa treceti repede peste perioada asta

eu sunt tare ocupata zilele astea...sper sa va dau vesti bune in curand...
va pup pe toate

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

ceau fetele
si eu sunt pe aici, nu va parasesc eu nici vorba
camy sper sa treceti repede peste perioada asta

eu sunt tare ocupata zilele astea...sper sa va dau vesti bune in curand...
va pup pe toate

Adriana, mamica pufarinului David

tinem pumnii...sa veniti cu cel putin o camera in plus, bine??? Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165895

*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

mor cand vad astfel de subiecte....cum naiba se face ca numai in Ro nu e deja inchisa acea gradinita?????? macar pana la finalizarea anchetei
ti-e frica sa mai ai copil in tara asta de crescut...ori te sacrifici si stai tu acasa cu el...si mori de foame...ori...il iei de la crese, gradinite, scoli bolnav, accidentat si chiar mort

..ce m-am enervat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

mor cand vad astfel de subiecte....cum naiba se face ca numai in Ro nu e deja inchisa acea gradinita?????? macar pana la finalizarea anchetei
ti-e frica sa mai ai copil in tara asta de crescut...ori te sacrifici si stai tu acasa cu el...si mori de foame...ori...il iei de la crese, gradinite, scoli bolnav, accidentat si chiar mort

..ce m-am enervat!!!

Asta e Romania.Si cand te gandesti ca eu ca sa platesc taxa la acea gradinita, as fi dat 3/4 din salariu

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Groaznic !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Lady, spune-mi te rog ca politia a intrat pe fir, ca se fac investigatii..spune-mi te rog eu ca va fii inchisa gradinita aia si ca angajatii vor platii...

Mergi la inceput