Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata

Pishko, sincer nu stiu ce sa spun, pur si simplu simt ca ma lasa nervii, nu mai am rabdare...dupa o ora, doua imi vine sa ies afara pe usa...
el nu sta fara mine, urla si cu mine, dar fara mine e de speriat...

acum sunt rupta de oboseala...iar nu sunt in stare de nimic si sunt cu el singura toata ziua...oricum, nu ma ajuta cu nimic faptul ca diseara vine sotul, lui ii da ignore iar pe mine ma termina

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

dar si de laudat putin... a mancat azi putin lapte, 2 linguri de cereale si 1/3 din tr-un ou ...e ceva pt el!

i-am taiat si o nectarina, sa vad daca reusesc sa-l pacalesc sa manance macar putin din ea...

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Camy - incearca sa-i schimbi ora de somn... ce program are el? Poate il pui prea devreme in pat... Eu asa am procedat cand am vazut ca ne intindem prea tare cu culcatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

si eu pe pitika mea tot asa o puns ingura in patuc ii dau lapticul paturica si face nani singura.
ea fara paturica nu poate dormi.
nu trebuie sa ii bagi in seama chiar daca plag doar verificatii ca totul sa fie bine dar nu va duceti la ei.asa am avut si eu o perioada cu elisa cand plangea nu numa si la fel am ignorat-o pana si-a revenit inapoi si acum este bine......

Mergi la inceput

mai, la mine nu merge cum trebuie ignore asta, asa...2 minute da, dar altfel?????
Azi dupa ce s-a trezit am mers la papa, eram asa de fericita ca a mancat bine, in timpul mesei ii tot ziceam ca mergem apoi afara la copii...cand sa-l imbrac..urlete, tipete, tavaleli, tranteli...mai...m-am speriat! JUR!! nu mai stiam pe cine sa sun...pe cuvant, am zis ca e posedat, Doamne iarta-ma ca e copilul meu, dar facea in toate felurile maine dimineata il duc la popa sa-i citeasca, ca m-a bagat in sperieti, mi-e frica sa mai stau cu el... bineinteles ca nu am mai iesit deloc afara......

In seara asta ne-am jucat toti trei, am mancat, ne-am uitat la tv, apoi am mers la som...nu prea a vrut el sa doarma, dar l-am dus la geam, am zis ca uite, toata lumnea doarme, e intuneric, doarme si pis-pis si ham-ham si tup-tup...i-am zis sa le faca "pa-pa" cu manuta si sa mergem la somn...a mai zis el una, alta, dar a dormit relativ repede...

sunt speriata pentru ca nu stiu de ce face scene deastea, eu ma blochez, nu mai stiu ce sa mai fac, ma ingrozesc toata

maine ne-am propus sa mergem la piscina, abia astept, sunt curioasa daca vrea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LA MULTI, ROXALY!!!

...sa ai o zi frumoasa ca tine si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

*Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
hm ce-mi place titlul ,fulgusorii ne vorbesc'

roxy LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

la multi ani Roxyaly, sanatate multa iti doresc si tot ce e mai frumos pe lumea asta!

noi nu cred ca mai ajungem la piscina, este ora 13:40 si Fla nu a dormit azi..deci..cel mai probabil se va juca cu nervii nostrii pana la 16:00 - 17:00 cand o sa doarma vreo 3 ore pana pe la ora 20:00 apoi cand noi vom fii rupti de oboseala..el va fii bine odihnit ...innebunesc!!! nu mai stiu ce naiba sa mai fac!!! de cand cu concediula sta, l-am dat foarte tare peste cap ca si program...nu am cu cine sa ma inteleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Camy,nu stu ce program de somn are Fla,dar la mine nici nu se pune problema sa fie o tragedie daca nu dorm la 13.40
Somnul de pranz la noi e de la 14/14.30-18 (cel mai mult) iar seara la 22 sunt in pat cu bibe in gura.... la 23 cand ma duc sa le sting muzica si sa recuperez sticlele goale sunt adormiti....trezirea e la 7.30-8.30

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Nici la noi nu se pune problema sa doarma mai devreme de 2,30, chiar 3 dupaamiaza pana la 5 30, 6 cel tarziu si apoi la 10 noaptea facem baita si apoi lapticul si gata... a doua zi se trezeste pe la 9, 9 jumate si mai sta acolo se joaca pana la 10 si ma striga sa-l scot... chestia e ca nu trebuie sa te sperie scenele astea horror pentru ca ei le fac cu buna stiinta sa te sperie si sa vada pana unde merge coarda... nau au nici cea mai mica problema... stiu ca si eu m-am speriat cand au inceput si am reactionat la fel ca tine, adica am intrat in panica si m-am pirdut ca nu stiam ce se intampla cu el, apoi m-am documentat pe net si am vazut ca asta e varsta si a coincis exact momentul cu cel descris peste tot... apoi la urmatoarea vizita la dr pediatru am intrebat despre asta si mi-a spus ca cel mai bine ignor astfel de comportamente... am mai citit ca cica ori sa-i ignori ori sa razi tare in hohote sa vada ca nu-i iei in serios cand fac scene de-astea... la noi acum se manifesta varsta asta prin faptul ca nu vrea sa stea in scaunul de masina si face ca toate visele pana il prindem in scaun, tipa, da din picioare, ne loveste, se incordeaza... e nevoie de 2 persoane sa-l bagam in masina... tot asa face si cand il punem in bicicleta... asta e varsta si va continua situatia asta pana la 3 ani cand li se mai aseaza si lor niste chestii acolo in creieras... ideea e sa nu te sperii si sa nu dai prea multa importanta iesirilor de genul asta... stiu ca te fac sa te simti super aiurea mai ales in public... eu am patit o data cand facea istericale de-astea eram in fata blocului pe alee si vroia neaparat sa se tavalerasca la radacina unui pom unde erau multe furnici... si pentru ca nu l-am lasat a inceput sa urle de a iesit o vecina sa ma intrebe daca e totul in regula si daca am patit ceva... iti dai seama cum m-am simtit... asa ca nu-ti face asa multe probleme... toti fac la fel

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput