Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}
Raspunsuri - Pagina 4
busymummy spune:
Katy - si eu am scolar anul acesta.... nu imi vine sa cred... mai avem un pic si ne apucam de uniforme, rechizite...![]()
pishko spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Miha..ma bucur sa te citesc! ![]() ![]() *Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit![]()
|

pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
pishko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Miha eu cred ca strumful tau nu vb din cauza ca voi vb si romana si va aude si engleza siguuuuuuuur si mai aude si olandeza,,,eu cred ca este pur si simplu bulversat. |
Mai nu stiu ce sa zic... nu stiu cat de bulversat e ci mai degraba ambitios... face numai ce are el chef... in parte cred ca se datoreaza si varstei, poate e si chestie de zodie dar nici n-are cu cine semana altfel
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
pishko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana pishko ma bucur tare ca sunteti bine, ca piciurica ii cuminte, Mihai o sa-si dea drumu la vorbit o sa vezi ![]() |
Sper sa se intample asta cat mai repede sa nu se mai faca ca nu intelege si sa fie clara situatia ca stim sa comunicam
Si noi am avut surpriza sa vedem ca stie pur si simplu sa bea cu paiul...a venit al meu intr-o zi perplex cu el din oras ca fusesera baietii la terasa cat au asteptat sa se faca papica comandata, si i-a adus si lui o sticla de apa si un pai in ea... si a luat baiatul sticla si atras pur si simplu din pai... nu l-a invatat nimeni astiut pur si simplu ce sa faca... acum dimineata l amicul dejun bea laptic singur din cana... ii pun putin lapte si-si tine sigur cana la gura si nu varsa decat fff rar. E tare dulce omuletul meu...
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
vias spune:
buna si de la mine....
vin de la interviu...gata...serios ca nu mai am cu cine da interviuri in firma aia 

acum stau cumintica si astept
...raspunsul, evident ![]()
cu Fla, azi am fost la medic, nu a zis nimic de laringita, nu are nici rosu in gat, mi-a zis sa-i dau panadol, mi-a dat sa-iu fac analize, a zis ca ei i se pare ok, are 84 cm si 11kg fix. ce nu-i place, a zis ca e cam palid, asta da...asa ca o reluam cu analize, medicamente si nu mai stiu ce...
am venit la servici sa trimit ceva pe amil si acum acasa cu mine, vreau sa dorm, sunt rupta..
asaaaaaaa..si Lady fiumeu cand nu doarme, n u se joaca singur, vrea neaparat cu mine, e miorlait, ii trebuies multe si nimic, se tranteste pe jos...
..asa ca il las, dar nervii mei 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Katyuscha21 spune:
pai fetelor sa stiti ca fac sport in fiecare zi de aia nici nu ma ingras si eu un pik ca umblu ca o nebuna ziua nu stau lokului o klipa urca si kobor scarile de vreo 20 ori pe zi si mai merg si pe jos in jur de 7 km pe zi deci .....

![]()
vias spune:
...sunt lesinata...iar mi-au trebuit 3 re sa-l adorm pe Fla 
nu mai stiu ce sa mai fac, incotro9 sa o apuc...imi vine sa-l las peste noapte la soacra...ba chiar ma bate gandul sa-l duc si in C de Arges la ai mei, ca eu nu mai pot 

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
..nu-mi vine sa cred ca acum e mai greu decat atunci cand era un bebelus ...cum naiba????

mai pateste cineva asa ceva...sau macar asa...putin asemanator???
pishko spune:
daaa... am patit si eu la fel dar nu l-am bagat in seama... eu il pun in pat pur si simplu si il las sa se culce singur... si a avut o perioada naspa cand nu ne mai intelegeam deloc cu el si plangea tare tare... in prima faza m-am dus la el si am incercat sa-l consolez, se potolea cat il tineam in brate si cand il puneam in pat incepea iar sa planga si efectiv n-am avut incotro pentru ca o aveam si pe cea mica de spalat, hranit, etc si l-am lasat sa planga... au fost cateva zile grele pentru toata lumea, dar am avut noroc si s-a potoliyt singur pana la urma si si-a reintrat in normal... este doar o faza... totul este sa-l ignori...
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)

12+si lipistocul meu iubit