Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}
Raspunsuri - Pagina 10
busymummy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Mai Busy mai ...ia lamureste-ma si pe mine...cat de normal e ca eu seara sa fiu atat de obosita, ca nu ma mai pot ocupa de absolut nimic? aseara aveam o durere de cap cumplita, oricat am incercat sa stau treaza sa am grija de Fla nu am reusit...adorm foarte repede...aproape stand in fund ![]() ... e normala oboseala asta cronica??????![]() Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri ..................................................................................................................... "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." |
Camy - eu de cand l-am nascut pe Vlad sunt "pastila de ras" a prietenilor... la 9.00 fix, dupa ce ii culc, rup perna

Ce ma ajuta pe mine este (pe langa cate un RedBull in diminetile ff critice

vias spune:
| citat din mesajul lui pishko Si am pus poze recente pe picasa... pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
vazut..

..si placut..

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
mai...la bunici nu se pune nici macar problema sa-l las peste noapte...am incercat o singura data...si ne-au sunat disperati sa mergem sa-l luam...ca plangea de se invinetise..cum am ajuns acolo si m-a vazut, l-am luat in brate s-a mai linistuit, dar cum am intrat la noi in casa..a adormit ![]()
grele tata...grele...
...nu stiu daca ma credeti, dar am ajuns ca atunci cand vad o gravida...sa o compatimesc...ma gandesc numai la ce o asteapta...la oboseala...

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
busymummy spune:
Iubita... noi l-am lasat prima oara pe Andi la bunici la 2 ani 1/2
... iar pe Vlad deloc inca
Tocmai asta ziceam... oboseala pana pe la 3-4 ani...
vias spune:
ma gandesc la cele care au 2 copilasi de varste diferite....si sincer ma ia groaza...sper sa faca fata..FRUMOS situatiei 

Pishko...hai ca m-ai facut sa ma gandesc serios la tine...
vias spune:
| citat din mesajul lui busymummy Iubita... noi l-am lasat prima oara pe Andi la bunici la 2 ani 1/2 ... iar pe Vlad deloc inca![]() Tocmai asta ziceam... oboseala pana pe la 3-4 ani... de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
si eu care ma gandeam ca ma apropii de finalul perioadei asteia atat de ...agitate..

..si aflu ca de fapt sunt APROAPE de jumatate 

pishko spune:
| citat din mesajul lui sunshine2009 Pishko, intru scurt inainte de a pleca la lucru. Uita-te te rog la al doilea link al meu de la semnatura, o sa gasesti acolo cateva info. Micuta ta e in plina preioada de crestere, de aceea ai problemele cu alaptatul acuma. Jr meu locuia la san in perioadele alea, de crescut in greutate nici vorba. Cum treceau crizele, cum stia si mai multe lucruri. Revin mai pe seara! Lady, va citesc ! ![]() ![]() |
Sa stii ca ai dreptate... se incadreaza in perioada de crestere... ce ma ingrijoreaza pe mine e ca nu mai mananca la fel de mult, ca eu, de nebuna ce sunt, o cantaresc si inainte si dupa fiecare masa sa stiu domn`le cat mananca... si in ultima vreme mananca ff putin pt ca se termina laptele... ea ar mai suge dar n-are ce... si pe cantar se vede... pe de alta parte doarme toata noaptea, nu se trezeste si-si respecta programul de supt la 3 ore... aseara dupa ce am incercat in zadar sa-i dau laptele cu biberonul sau cu lingurita, l-am lasat vreo ora si s-a facut smantana... deci e consistent... poate de-aia se satura cu mai putin...
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
pishko spune:
| citat din mesajul lui busymummy Schimba tetina... mie Andi mi-a baut numai cu Nuk de silicon, Vlad numai cu Avent, tot silicon... Sau poti deja sa incerci cu cioc de silicon... poate i se pare mai "trendy" |
O sa incerc si asta

pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
pishko spune:
| citat din mesajul lui camy_pus ma gandesc la cele care au 2 copilasi de varste diferite....si sincer ma ia groaza...sper sa faca fata..FRUMOS situatiei ![]() ![]() Pishko...hai ca m-ai facut sa ma gandesc serios la tine... ![]() |
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
vias spune:
pishko, esti o norocoasa...

11.11.2009 si