o palma - motiv de divort?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ba#351;ca, de la ba#351;calie, a lua pe cineva la bascalie-ba#351;ca (un fel de prescurtare)..adica a si bate joc de cineva.

practic nu exista cuvantul ba#351;ca, ci ba#351;calie.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ba#351;ca, de la ba#351;calie, a lua pe cineva la bascalie-ba#351;ca (un fel de prescurtare)..adica a si bate joc de cineva.

practic nu exista cuvantul ba#351;ca, ci ba#351;calie.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Aaaaaa...gata am intzeles!Multzumesc de explicatzieca tare mai eram in ceatza cu...basca asta!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cu peretele te-ai lamurit?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Nu!!!!!

ceva ajutor?????

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci sa nu te caut pe feisbuc?

E vorba de peretele de facebook, asa se numeste pagina fiecarui utilizator, "perete", si pe peretele ala posteaza fiecare ce-i trece prin cap. In cazul nostru citatul ala lacramos cu cat de destoinice sunt femeile. Mai sunt cu luptatorii cu cancerul, cu mama, cu sora si in general cam toate mailurile lacramoase pe care le-ai primit vreodata s-au transformat in mesaje pe care daca iti plac trebuie sa le postezi si tu pe peretele tau.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

aaaa,m-am prins si de data asta!

A fost greu cu "prinsul"pe ziua de azi!

Da' ma duc sa caut "lacrimosu'"la subiectul asta,ca eu am citit doar ineptzia aia cu femeia fericta batuta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Merci Androix !

Andacos,

Fetelor, eu nu zic ca n-o fi adevarat, asa cum spuneti voi lumea e mare, da' prea erau multe adunate ...

Mergi la inceput

Eu nu cred ca e asa la "misto"mesajul!Absolut deloc!

Chiar cred ca nenela crede in tot ce a scris acolo,e chiar ferm convinsa ca ea are cheia fericirii ,iar restul sunt ,vorba Androixului sectante!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Babyblue, te rog sa-mi explici si mie,ca deh, si eu ca si Dana am ceva probleme de intelegere la ora asta sau sper sa le am, ce este in neregula cu homosexualii?

Si inca ceva, aici nu era vorba de BDSM(wooowww ce destrabalata si perversa sunt si ma simt) ci de violenta in familie, in fata copiilor, fapt care este total diferit de primul care se petrece(sau ar trebui sa se petreaca) in dormitorul celor doi, feriti de ochii copiilor). Si este greu de crezut ca in 2011 cand exista atatea metode de ajutor si mai stiu eu ce o femeie sa creada ca este absolut normal sa fie troznita de catre sot(nu des ci asa de 4-6 ori) si ca urletele unia catre celalalt sunt de asemenea normale. Refuz sa cred. Daca as afla ca fiica mea ar fi batuta sau abuzata de orice fel din partea cuiva, prieten, iubit, sot, amant, ce-o fi, inseamna ca eu am gresit in cresterea ei si l-as strange de gat pe individ apoi l-as da pe mana politiei.
Fostul meu sot era ingeras in public, era minunea minunilor, un tata minunat pentru fiica mea naturala si pentru cea adoptata si de aceea mi-a fost jena sa spun cuiva ce simteam si traiam de fapt, pana in momentul a ridicat mana la mine ca l-am deranjat de la calculator(unde juca FIFA) la 2am si asta tot pentru ca, in prostia mea, eram ingrijorata ca nu mancase si nu dormise de 48 de ore, l-am prins de incheietura mainii si l-am anuntat ca data viitoare ca\nd va mai incerca asta isi va semna sentinta la moarte si mi-a busit usa de la baie. I-am dat 2 luni sa-si rezolve frustrarile apoi l-am anuntat prin telefon( am venit aici) ca divortez, asta dupa ce zilnic nu auzeam decat in ce hal sunt, cat sunt de urata, proasta, boamba, ca daca ma lasa el nu ma ia nici dracu, ca nu sunt in stare sa fac nimic desi din ceea ce castigam eu plateam toate facturile casei plus chiria plus bani de tigari si bere pentru el, facea crize de gelozie desi nu ieseam din casa fara copii/copil, in fata altora eram ingeras, iubita, scumpa, in casa numai eu stiam ce-mi auzeam.
I-am spus de 3 ori ca nu-i accept comportamentul deci i-am dat 3 ocazii de a-mi dovedi ca e om, si-a batut joc de ele, acum traieste singur ca un dobitoc ca de cand l-am lasat eu nu are nici prieteni(nu ca ar fi avut inainte), familia nu-i vorbeste, amanta l-a lasat ca era maritata si a prins-o barba-su si ciomagit-o, a ramas fara bani ca din salariul lui nu-si permite nimic.
De ce trebuie sa rabdam? Doar pentru ca suntem femei si mame? NU. Si eu credeam ca daca fie-mea nu ma aude bocind sau nu ne aude certandu-ne nu stie ce se petrece. Aiurea. Stia foarte bine. Si simtea si mai bine.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Laura

Da, o palma = motiv de despartire/divort!! Cum adica sa dea in tine? Pai ce e asta, suntem animale?! Stiu, scuza barbatilor alre isi altioesc sotiile este "pai ea m-a provocat ca a zis/facut nu stiu ce". OK, te-o fi provocat, dar tu (barbatul in cauza) n-ai gura si minte in cap sa poti vorbi civilizat?? Musai bataie, palme, pumni s.a?????

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput