Prichindei nazdravani 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana...ar fi bine sa fie asa cum zici tu, adica eu comand eu exec...dar din pacate...40 comanda si eu exec
Adica sunt ca in Ali Baba si cei 40 de hoti
...si ma simt ca un negru pe plantatie ...ca nu-i dovedesc pe hoti

Alina, e clar...tb sa va luati talpasitza cat mai repede. De ce mergi cu Delia la pneumolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita pe Delia o duc la pneumoolog deoarece e suspecta de astm bronsic de cand era mica(cand avea 1 luna si 3 saptamani prima ei doctora pediatra ne-a spus ca are pneumonie acuta si sa stam cu ea acasa am fost la Grigore Alexandrescu si acolo doctoriui mi-au spus ca numai au ce sa yi mai facapana la urma au salvato dar a ramas cu uramri a luat i-am dat singulair la fel la recomandarea primei ei pediatre 1 an si ceva)acum trebuie iarasi sa vedem edaca mai are nevoie si trebuie sa ma duc la pneumoolog deoarece pediatra ei mi-a spus ca atunci cand va intra iin colectivitate sa nu faca bronsiolite urate cu internari in spital sau asa .
Si acum sa vedem cat ma vor costa si asteasa treec cu bine peste toate astea.

Va las un fresh de portocale si un capuccino

k am o groaza de treaba de copt vinete de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimi ...

Mariana sarumana pt coffe

Doinita sorry de pataniile Teodorei... apropo sa-ti traiasca cu numele piscotica. Misto faza cu 'GRUPUL'... vorba Marianei : tu centrezi, tu dai cu capul.

Alina sanatate multa si Doamne ajuta sa reusiti sa plecati din casa aia cat mai repede.

Tatiana ce faci maica? Tot calare?...

Eu am dus copiii la impartasit sambata si in rest nu am facut nimic deosebit... plimbari prin parc, duminica am fost la ai mei sa mancam si cam atat. Azi am luat-o de la capat cu serviciul. Ce sa-i facem, asta-i viata.
Poate ati vazut la tv la stiri... un mare afacerist de la noi din oras... a construit un imperiu, peste 1000 de angajati (oameni din oras care au un loc de munca de pe urma lui), milionar in euro, masini, case peste case, plimbat prin toata lumea.... ieri a murit intr-un accident pe apa. Se plimba cu nevasta-sa cu o salupa de mare viteza. Si am ramas toti asa fara cuvinte pt ca multi dintre noi discutam despre ce avere are si ca ce bine e sa ai bani, sa nu duci grija zilei de munca samd.... si uite ca intr-o secunda se termina tot. Si uite ce fericiti suntem noi ca asa cum ne descurcam, avem copiii sanatosi, ne bucuram de viata asa cum este ea. Restul sunt trecatoare, toate...

Scuze de off topic dar chiar am primit o lectie de viata cu ocazia asta. Alergam ca nebunii si ne suparam din toate prostiile si uitam sa ne bucuram de adevaratele lucruri importante in viata.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana am inceput sa caut cat de cat deoarece nu stiuy cum se va obisnui Delia la gradi.
Dioinita in legatura cu partea financiara al meu frate luna asta a dat 210Ron plus 8 bonuri in valore de 9Ron fiecare asta este tot ce da aal meu frate pe luna,restu de mancare dam noi,internet noi platim,si ce mai este acum sa vedem cum ma voi descurca cu banii maii ales k la sfarsitul lunii trebuie sa merg cu Delia la pneumolog,sa yi fac analize ptr gradinita,haine rechizite si etc. si astea toate noi trebuie sa ne descurcam ca pe ceilalti nu yi deranjeaza

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina sanatate multa si Deliei.

Nu-ti mai face probleme cu acomodarea la gradi. Trebuie sa fie bine. Majoritatea copiilor sunt un pic reticienti la inceput, dar dupa 2 sapt deja se duc cu drag. Fi mai optimista in privinta asta. Ea are nevoie sa fie intre copii, sa socializeze, sa invete lucruri noi. Cu ajutorul tau va reusi.

Mergi la inceput

Nyny eu imi fac probleme din cauza sanatatii sper sa se acomodeze repede si sa nu se imbolnaveasca asa de rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny
Poate ati vazut la tv la stiri... un mare afacerist de la noi din oras... a construit un imperiu, peste 1000 de angajati (oameni din oras care au un loc de munca de pe urma lui), milionar in euro, masini, case peste case, plimbat prin toata lumea.... ieri a murit intr-un accident pe apa. Se plimba cu nevasta-sa cu o salupa de mare viteza. Si am ramas toti asa fara cuvinte pt ca multi dintre noi discutam despre ce avere are si ca ce bine e sa ai bani, sa nu duci grija zilei de munca samd.... si uite ca intr-o secunda se termina tot. Si uite ce fericiti suntem noi ca asa cum ne descurcam, avem copiii sanatosi, ne bucuram de viata asa cum este ea. Restul sunt trecatoare, toate...

Scuze de off topic dar chiar am primit o lectie de viata cu ocazia asta. Alergam ca nebunii si ne suparam din toate prostiile si uitam sa ne bucuram de adevaratele lucruri importante in viata.

Nyny, mare dreptate ai ! Grijile de zi cu zi ne-au acaparat cu totul. Ce sa facem daca traim vremuri in care partea financiara conteaza . O achiti pe aia, o amani pe alta, parca te nemultumeste faptul ca nu reusesti sa o faci pe cealalta si uite asa vremea trece si parca am ajuns sa nu ne mai bucure nimic . Sanatosi sa fim ca restul le rezovam noi!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Nyny eu imi fac probleme din cauza sanatatii sper sa se acomodeze repede si sa nu se imbolnaveasca asa de rau

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, fii optimista . Toti copiii trec prin aceasta perioada de acomodare. Or sa fie si raceli dar totul va trece, principalul este sa nu dezarmezi din prima. Eu, de exemplu, cand am dus-o pe Bianca la cresa la 2 ani, in prima saptamana s-a pricopsit cu pojarel, raceala...si dupa aceea episoadele cu raceli au fost din ce in ce mai rare. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!

Poftiti la ceaiuri si cafele !

Azi sunt dezaxata rau la bila. Bianca mi-a pus creieru' pe moatze pana sa ajungem la cresa. Nu stiu cum sa mai procedez ca sa nu mai fie asa de "gica contra" dimineata , nu vrea sa faca nimic! Off Doamne cand o sa-i treaca ?

Sunt la a doua cafea si nici macar acum nu mi-am revenit . Si am o multime de rezolvat si concentrare ioc .

la munci!

Va doresc o zi frumoasa si racoroasa !

Mergi la inceput

Mariana spor la munci si o zi usoara.
Eu spun prezent la cafea.
Copii asa sunt intotdeauna vor sa fie ca ei,pe mine ma uimesc din ce in ce mai mult.
k am de gatit astazi fac o ciorba de perisoare a la grec si am de calcatam facut ieri.

Mergi la inceput

Neatza fetelor...

Mariana zic si eu sarumana pt cofee. Inteleg ce povestesti despre Bianca. Si la noi sunt destul de dese episoadele astea. Acum am inceput sa citesc dintr-o carte (recomandata de mamicile de pufuleti ) in care o psihanalista da sfaturi parintilor in diverse astfel de situatii... "F_Dolto-Cand apare copilul". Daca nu o aveti si vreti o incarc si pe mail-ul nostru sa-mi spuneti. Eu de obicei nu prea am timp de citit si cand am timp parca nu-mi sta capul acolo, dar mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva in privinta mea in primul rand, pentru ca de multe ori ma enervez si am impresia ca nu procedez cum ar trebui si atunci ma intreb ...nu cumva gresesc eu undeva? ...parca sunt intr-un cerc vicios si nu gasesc drumul spre iesire. Asadar se cer niste cursuri de reeducare cu mine ca nu se mai poate.

Mergi la inceput