Prichindei nazdravani 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Ma duc sa dau de mancare bombelor,ca s-au trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Mariana,da de hitler ce zici?Negresa grasuta,imi scapa numele,am un lapsus de moment

tatiana

Bailey parca-i closca cu pui, e beton tipa! Sefu' merge la agatat vacsit la par !

Sa aveti pofta !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

An-ha... un fel de "spitalul de urgenta". Hai ca m-ati facut curioase. Te pomenesti ca ma prinde si dupa aia intru in depresie ca se retrag actorii sau se termina serialul.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Bai,are buni muschiu brahial tare dezvoltat,a stat calare toata ziua,a rezolvat pb.cu stoicism.Eu nu am mai reusit sa ma duc,da am terminat tonaju de calcat si am mai bagat 2 masini.Amu ma duc,ca-s invitata la o baie cu spumelove in the air,sper sa doarma copchii,ca de nu...Apoi Grey si,mane calaresc la mine in curte-am 56 kg

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor si sa aveti pofta la !

Ieri n-am mai reusit sa intru in casuta ...N-am avut nici un chef...mi-am trimis copilu' la plimbari cu tati si buni, eu am ramas si-am pregatit cina si am lenevit la .
N-am reusit nici aseara sa ma uit la Grey , sper sa nu ratez (ca si data trecuta) episodul in care se ineaca .

Offf ce vremuri erau cand aveam si eu 56 kg . Da acu' nema, ma umflu chiar si de la aerul pe care-l respir .

si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Si eu la cafea, Mariana. Sa inteleg ca esti cu forte proaspete daca aseara ai lenevit...

Nici aseara nu am apucat-o pe Gray desi am bantuit pana pe la 1 si ceva prin casa. Sapt viitoare poate am mai mult chef.

Va .

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Neata!Stati linistite fetelor,nu va faceti probleme de constiinta,nu ati pierdut nimic la Grey,a fost asa,mai usurel de vara,nici o actiune horror,nimic.Doar relatii siropoase:Dr.ginecolog+stagiaru In camera de garda cred.

spor la munci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Neata!Stati linistite fetelor,nu va faceti probleme de constiinta,nu ati pierdut nimic la Grey,a fost asa,mai usurel de vara,nici o actiune horror,nimic.Doar relatii siropoase:Dr.ginecolog+stagiaru In camera de garda cred.
spor la munci

tatiana

Pofticioasa rau madam Shepard ! Karev vesnicul machoman disponibil...

Multumim de spor !

Mergi la inceput

Fetelor, eu ma pregatesc de plecare..... Saptamana asta am avut la servici un program super... Trag o fuga sa fac un turbo shopping pentru we, ma duc la mama sa-i pregatesc terenu' pentru termopane, izolatii si alte chestii...Socrela cica coace vinete, deci cu papa pe ziua de astazi m-am scos.... Sa vedem ce-o mai fi mai spre seara!

mamici, bebice si bebici!

Doinita, Alina, Magdalena !

Mergi la inceput