Prichindei nazdravani 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Hop si eu la o cafea de amiaza...sau ceva fresh! Hai ca m-am distrat cu tunsu gazonului! Si-am vazut si ce minunatii vrea sa achizit Mariana Teo a fost ascultata, verificata ...si cica e super ok...doar ca totusi baga rar cate o tuse si-i aud secretia aia care nu stiu cum s-o elimine Asa ca suge propolis, baga caughend sirop, si alte chestii de astea... I-am luat niste baraka de copii si mi-am facut 1000 de nervi azi dimi ca coplchilu nu inghite bilutza aia mica ...a tinut-o pe limba, a baut ceai pana i s-a topit plasticu si-a scuipat-o![]() Copiii vostri inghit bulinute? Am fost si la banca...avem banii da' pt ca ieri a scazut francu cu 2 bani ...am hotarat sa mai astept vreo 2 zile, sa ne rugam la DD sa mai scada putin ...vedem noi cum o fi![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Nu am de gand mami
, vroiam sa stiu daca ati folosit...Am luat si noi Baraka, Bianca o spargea pur si simplu in dintisori, e ceva uleios si scarbos, cand ma uitam la ea imi venea sa
. Slava Domnului ca n-avem probleme si cu astea.Eu am crezut ca ai schimbat si valuta in care aveai creditul initial
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Femeie maritata.cu copchii, ![]() tatiana |

De ce oare traiam cu impresia ca e pe PRO? Deci sunt varza

...Mamica fericita de Mara si de David
Gherman_in spune:
Asa de greu mi se pare ca trece timpul,nu se mai face vinerea viitoare odata sa plecam....Altadata zbura mai repede.Sau o fi doru de mama,ca nu am mai vazut-o din Martie?
MarianaPop spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
![]() ![]() De ce oare traiam cu impresia ca e pe PRO? Deci sunt varza ![]() ![]() ...Mamica fericita de Mara si de David |
Uite ca mai are si tv-ul national cate un serial bun
!Pacat ca e asa de tarziu...

. Ajung zombi la munci 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Pai la cate vezi in filmu ala,e si normal sa-l dea asa tarziu.Ai vazut episodul de alaltaseara cred,cand o stagiara ii dadea 3 gauri in cap cu burghiul normal?
Super faza.
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Asa de greu mi se pare ca trece timpul,nu se mai face vinerea viitoare odata sa plecam....Altadata zbura mai repede.Sau o fi doru de mama,ca nu am mai vazut-o din Martie? tatiana |
Doru de mami este
! Inchide ochii si va fi langa tine
!
Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Mariana, am schimbat valuta, normal...e lei acu
doar ca pandim si noi un curs olecutza mai mic
...
Oare ce senzori o avea copchilu meu pe limba de nu vrea sa inghita nimic...
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Pai la cate vezi in filmu ala,e si normal sa-l dea asa tarziu.Ai vazut episodul de alaltaseara cred,cand o stagiara ii dadea 3 gauri in cap cu burghiul normal? Super faza.tatiana |
Da' de fazele cand sectioneaza cate o artera, ceva...si mai sare si blood-ul peste toti ce zici
Mariana, mamica de
nyny spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Pai la cate vezi in filmu ala,e si normal sa-l dea asa tarziu.Ai vazut episodul de alaltaseara cred,cand o stagiara ii dadea 3 gauri in cap cu burghiul normal? Super faza.tatiana |
...CE FACEAAAAA???!??
... nu sunt sigura ca vreau sa ma mai uit.Mamica fericita de Mara si de David

>>