Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
roxy_s spune:
strumphitza aici sunt, aici sunt![]()
doarme dusa , gata cu chiuiala noaptea. aseara insa pana sa adoarma atata a mai tipa si a chiuit

ieri numai cu piciorusele in gura a stat![]()
, am filmat-o dar cand ma vedea cu camera, le scotea, iar le baga, iar o filmam , iar le scotea. lasa ca o pandesc si va arat sa vedeti ce copmica este cum le suge![]()
![]()
madutza ce frumos sta Catalina in fundulet
super ca deja sta singurica. si eu o mai tin dar nu foarte mult. ar trebui s-o tin zilnic in fundulet cate putin? si s-o las sprijinita in perna? ca eu o sprijin de mine sau o tin eu.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Nuuuuuuu fara cola si cafea!!!!!!!!!!! Vrei sa o iau pe urmele lui roxy ![]() ![]() Am gasit pe net o reteta trasnet!!! lalely tare rau imi pare! Nu stiu ce sa zic...pe mine ma sperie parerile mai multor medici... chiar nu stiu ce sa zic... Poate fetele cu experienta sa-ti raspunda...... Multa, multa sanatate!!! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
cum s-o iei pe urmele mele?

glumesc sa stii. dar cola chiar nu beau si cafea gata, nu mai beau. decat foarte rar daca chiar mi-e pofta si aia cu lapte mult.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
irinuca05 spune:
Ca sa-i facem pe plac Strumfitei:
Madutza cred ca in maxim 1 saptamana se regleaza lapticul. La mine cam 6 zile a durat pana am produs mai mult laptic. Presupun ca invers dureaza tot atat. Din dimineata asta am revenit la trezirea la ora 5.30. 
Ti-am urmat sfatul si ochisorul l-am sters cu apa plata fiarta si tampoane demachiante. Compresele o iritau.
Miki la acel lapte pasteurizat care rezista, cum zicea si Madutza, la 30 de grade in rafturi. In acela nu am incredere.
Ally facem ciocolata de casa?
Totusi cred ca o las pe maine ca azi am ceva dulce. Am facut aseara macaroane cu branza dulce.
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s strumphitza aici sunt, aici sunt ![]() ![]() ieri numai cu piciorusele in gura a stat madutza ce frumos sta Catalina in fundulet ![]() super ca deja sta singurica. si eu o mai tin dar nu foarte mult. ar trebui s-o tin zilnic in fundulet cate putin? si s-o las sprijinita in perna? ca eu o sprijin de mine sau o tin eu.![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Ma bag sa fac cap nou
yasmi, asteptam poza cu dintisor
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bb_yasmi spune:
woww deci juniorul meu ma sperie.....
azi a papat peste 200 gr piure de legume
nu e prea mult??? nu avea rabdare nici sa ajunga lingurita de la bolut la gurita ![]()
![]()
am reusit sa fac o pozica cu dintisorul..nu e ff clara , dar doar atat am reusit...cum vede aparatul foto/telefonul...se agita sa il prinda ![]()
mada asa am patit si noi la inceputul diversificarii. apoi am introdus para care nu trece 2 zile fara o combinatie cu para. si pruna i-am dat cu cereale.aaaa si foarte, dar foarte bine i a prins uleiul de masline adaugat in piureul de legume. noi nu am avut pb niciodata cu kk decat la inceputul diversif. acum face iarasi de 2 ori/zi uneori chiar 3 depinde cat papa ![]()
merg sa pun pozica...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
madutza_bra spune:
cap nou
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

.
Mami fericita de bebe