Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
madutza_bra spune:
lalely, pe prima doza nu mai stiu cat am dat, dar pe ultima am dat 360 RON
, deci tu il iei ffff bine. Daca stiam din timp...
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinuca05 Ce scumpa e Catalina de Madutza! Felicitari pt statul in fundulet! Eu sunt fan Catalina Mai ales cand are tot felul de bentite in capusor!Rezistent patutul Graco! Ii tine pe amandoi! Si noi avem patut la fel, dar pe rosu ![]() Mami fericita de Daria (8.04.2011) |

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
catank spune:
| citat din mesajul lui AllyLaur Acum sa ”ma laud ” si eu cu ultima achizitie )...si el tipaaa de mama focului si radea apoi. Fetelor nu exagerez deloc...tipa fffffffffffffffoarte tare si nu se mai apreste...il amuza foarte tare treaba asta. Aseara cand l-am pus in patut la culcare pana a adormit a tipat cat l-au tinut plamanii .Merg sa mananc o felie de tarta cu mure si o cola cu gheata ![]() ![]() Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)![]() |
Nuuuuuuu fara cola si cafea!!!!!!!!!!! Vrei sa o iau pe urmele lui roxy

Am gasit pe net o reteta trasnet!!!
lalely tare rau imi pare! Nu stiu ce sa zic...pe mine ma sperie parerile mai multor medici... chiar nu stiu ce sa zic...
Poate fetele cu experienta sa-ti raspunda......
Multa, multa sanatate!!!
AllyLaur spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Am gasit-o de-a lungita, latita patutului dar nu in decubit ventral Ma bucur ca esti ok. Sa-ti mai spun si eu ca bb Edy e un scump? Daca iti sare inima din piept de tot ![]() Miki ai o nepotica....sa va traiasca!!! Doamne ajuta! ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |

Vad ca te-ai riscat nu gluma
! Multumim mult...la fel si Ioana ta
!Ally ,
Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
AllyLaur spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Nuuuuuuu fara cola si cafea!!!!!!!!!!! Vrei sa o iau pe urmele lui roxy ![]() ![]() Am gasit pe net o reteta trasnet!!! lalely tare rau imi pare! Nu stiu ce sa zic...pe mine ma sperie parerile mai multor medici... chiar nu stiu ce sa zic... Poate fetele cu experienta sa-ti raspunda...... Multa, multa sanatate!!! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
...vreau si eu sa fac daca nu iese fff dulce
...Deci, unde intru pt reteta???
Ally ,
Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
irinuca05 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui AllyLaur
...vreau si eu sa fac daca nu iese fff dulce ...Deci, unde intru pt reteta???![]() Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)![]() |
si eu vreau!!!!
catank spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui irinuca05
si eu vreau!!!! Mami fericita de Daria (8.04.2011) |
Aici:
http://www.retetecalamama.ro/2009/10/ciocolata-de-casa-batonul-copilariei.html
Merita!!! Pofta buna!!! ...si tie Ally
millie spune:
Madutza felicitari pt.reusita
a mea micuta tot incearca sa se intoarca pe burtica ,inca nu ia reusit.Timea la varsta ei se rostgolea,tin minte ca la 3 luni jumate era cat pe ce sa cada din pat noroc ca am prins-o la timpAlly si Andrada tipa dar de ceva vreme ,prima oara cand am auzit-o am crezut ca are ceva sau vrea ceva dar se pare ca nu, cand se plictiseste de gangurit se pune sa tipe si are un tipat asa subtire
irinuca05 spune:
Mai e cineva pe receptie?
In legatura cu ochisorul Dariei: i-am pus o picatura de Tobrex, dar cam 1 data/ora se aduna secretie la ochi. Sa o sterg cu ser sau sa o las asa?
Sa nu fac mai rau daca umblu atat de des la ochisorul ei! 
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 Mai e cineva pe receptie? In legatura cu ochisorul Dariei: i-am pus o picatura de Tobrex, dar cam 1 data/ora se aduna secretie la ochi. Sa o sterg cu ser sau sa o las asa? Sa nu fac mai rau daca umblu atat de des la ochisorul ei! ![]() Mami fericita de Daria (8.04.2011) |
irinuca, si noi am folosit tobrex cand era mititica..si ophtamesone-N ..sunt bune, nu-ti fa griji ca o sa treaca..
eu as sterge cu ser, dupa o ora eu zic ca a intrat deja solutia, nu e risc sa se ia pe tifon..

.
IOANA