Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

mia scapat Jade suntem cu gindul la tine, si ne rugam ca tu si bebe sa fiti bine

dureri in reg buricului si eu am , si cam mi se intateste burtica cind i parte cind alta nu inteleg ce se intimpla

fetelor cum mai dormiti voi pe ce parti ca eu numai pot, stau in fund deja daca stau pe parti mi se intareste burtica, si daca stau pe spate ma lase 10-15 minute dupa care gata imi da semne sa ma scol

Cea mai fericita mami 34 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Marryan... de stau pe stanga ctr la greu, probabil din cauza ca piticii nu ii place ca misca in continuu, pe spate nu am ctr asa dese insa nu mai pot respira, singura parte e dreapta pe care nu stau din cauza ca stiu ca nu e bine

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

IOIIIIIIIIII

cica in BM o tanti a nascut o fetita de 6500 gr......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, crezi ca o fi/ va fi sanatoasa cu greutatea aia...saracu copil...

eu cunosc mamica care fierbe toate hainele la bb. si apoi le calca.

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Sei, crezi ca o fi/ va fi sanatoasa cu greutatea aia...saracu copil...

eu cunosc mamica care fierbe toate hainele la bb. si apoi le calca.

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mai nu stiu ce sa zic daca va fi sanatos... dar cred ca ceva e bizar..

cu fiertu.. cinste ei... eu nu vreau sa duc lucrurile la extreme totusi...asta sunt eu, voi faceti cum credeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Despre sterilizaul hainutelor de bebe. Eu le-am spalat cu detergent de bebe la temperatura de pe eticheta cu clatire suplimentara. Le-am calcat apoi temeinic cu fierul cu aburi( probabil am si exagerat ca ce intre in contact cu pielea calcam pe ambele fete.)
Atat, nu le-am fiert, nu le-am spalat la 90grade ca sa nu le stric.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare fetelor,

azi am fost o lenesa, azi-noapte am dormit in reprize, ziua de azi nici nus tiu cum a trecut..

Mi-a luat ceva vreme sa ma pun la curent cu discutiile pe ordinea de zi :)

Kora, ieri seara am baut de-adevaratelea minunatul frapee dat de tine ;)

KORA, am vazut in supermarket camasi de alaptat, cele mai ok mi s-au parut scumpe avand in vedere ca in spital se fac vraiste si nici nu vreau sa vin cu ele inapoi acasa ( ma gandesc sa le las direct la tomberon) . Cred ca o sa iau camasa pe care mi-o dau ei la internare, parca prima oara asa am facut si a fost ok.

Ma gandeam si eu ieri in ce sa imi iau lucrurile la spital, tot troler-ul imi venise in minte, acum m-ati pus pe ganduri. O sa incerc sa imi iau cat mai putine la mine.

Seidana, te tot aud de tot felul de dureri si senzatii :(. Pote ca e normal fiind si varsta sarcinii maricica. De dormit nici eu nu prea pot, pe stanga imi face pitica revolutie in burta, pe spate mai mult de 5 min nu pot sta si imediat am contractii, oricum, cand imi schimb pozitia in pat - gata si contractia.
Tot numar zilele, imi tot fac curaj sa ajung la 36 macar...offfff. Uneori nu se pare ca nu am nicio sansa, alteori sunt mai optimista .

Eu ma gandeam, daca trebuie sa dam bibe, cu ce apa facem lapticul? apa fiarta si racita am foloisit la Indra, apoi am auzit ca unele mamici au fol apa plata direct, fara fierbere. E mai comod asa, dar oare o fi sigur?

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

31 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Despre sterilizaul hainutelor de bebe. Eu le-am spalat cu detergent de bebe la temperatura de pe eticheta cu clatire suplimentara. Le-am calcat apoi temeinic cu fierul cu aburi( probabil am si exagerat ca ce intre in contact cu pielea calcam pe ambele fete.)
Atat, nu le-am fiert, nu le-am spalat la 90grade ca sa nu le stric.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu

ionela si eu am facut exat la fel, le am splat la gradele indicate pe eticheta si le am calcat pe ambele fete cred ca e deajuns nici nu vreau sa exagerezi prea tare ca eu la cit sunt de paranoica cu dezinfectarea nu vreau sa se rasfringa asupra copilului prea mult....eu imi aduc aminte cum am crescut noi.....

Cea mai fericita mami 34 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Am tot cautat pagina in care s-a scris de Jade, dar nu am gasit. Ce a patit? este bine???

31 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Ionela idem si eu desi poate uneori in loc de 40 grade am spalat la 60, calcat dublu cu aburi, pus in dulap acoperite de celofan
Imi propun sa imi consum energia pt alaptat, dormit , iubit calcatul il voi lasa mamei, prosoapele ei si scutecele le spal la temp maxima, in rest Doamne da-ne sanatate...

Nanna ... jade e inca in spital cu perfuzii, ca nu au lasat-o durerile...

unele ape plate , sunt ape de robinet imbuteliate , si stiu de unele firme "rezonante"

Mergi la inceput

Da Sei, ai dreptate, mai sigur este cu fierberea apei!

Doamne ajuta sa fie bine si Jade si bebe!

31 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput