Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sper sa nu ajung la 13... nu as suporta stresul monotorizarii tensiunii de 3 ori pe zi pana la nastere.dar pana la urma
..ce nu fac eu pt gogoasha mea

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

rach eu le-am spalat la 60 , vreo 5 cicluri de spalare extra claatire..
Doar bodyurile complet albe si scutecele le-am bagat la 90

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

aaa..
Pe voi cand umblati va "strange buricul" si pe linea negra in jos pana in chiloti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Maria, mie deja mi se par prea mari , sunt intre 0-3 luni.

Le bag la masina la 90 sau 60 de grade?Sau le spal cu mana?

Bebelina mea daca o sa aiba 3, 200 KG este bine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

90 de grade la masina... absolut tot ce atinge de bebe trebuie spalat la temp asta si apoi calcat.. cel putin in primele saptamani de viata :)
atunci e ok.. fetitele sunt putin mai micutze :)

32+ si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

oh bujo cum de mai poti sa lucrezi inca?

maria, kora multumesc de sfat nu am stiu de acest gel am sa lcumpar chiar miine sper sa l gasesc si la noi!

referitor la bagaj nici eu nu am sa mi iau nimik inafara de hainutele de scos din materninate dar miam luat o gentuta asa de frumoasa merge nu pentru asa ceva dar eu am sa iau citeva lucrusoare in ea la spital.

eu hainutele le am spalat la 40 de grade mam uitat la toate la cite grade se recomanda sa le speli si la toate era scris 40 grade nu mai mult, am pus praf de spalat special pu bebe si clatitor chicco...sa inteleg ca eu nu le am dezinfectat de lok? voi spalati la 60-90 de grade???

Cea mai fericita mami 34 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

mia scapat Jade suntem cu gindul la tine, si ne rugam ca tu si bebe sa fiti bine

dureri in reg buricului si eu am , si cam mi se intateste burtica cind i parte cind alta nu inteleg ce se intimpla

fetelor cum mai dormiti voi pe ce parti ca eu numai pot, stau in fund deja daca stau pe parti mi se intareste burtica, si daca stau pe spate ma lase 10-15 minute dupa care gata imi da semne sa ma scol

Cea mai fericita mami 34 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Maryyan, nici eu nu pot sa stau pe spate.Nu mai am aer sa respir.Sia asa ma invart cand pe stanga cand pe dreapta.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Apropo cate scutece ne trebuie?Eu am luat finet 6 matrii si ma gandesc sa fac 5 scutece de 1 m, si din metrul ramas sa fac 2 baticute, pentru ai pune pe cap dupa baita.

Mergi la inceput

maria daca am trai intr-o bula de sticla as dezinfecta tot, de fapt am luat si dezinfectant de obiecte asa paranoica sunt, insa nu i a distrug hainutele.. adik daca paturica e 85 % bbc , pe eticheta scrie max 40 grade cum sa o spal la 90 ? o distrug..
La fel si cu hainele, desi sunt 100 % bbc.. apoi le-am calcat cu aburi la temp pt bbc , insa tot m-i se pare insuficient, intre 2 spalari/calcari se depune praf pe ele...
Mai mult cei care nu au masina de spalat ce fac? ca sincer vad imposibila optiunea sa fierbi hainele?

Nu dati cu rosiii..., insa am stat si analizat si eu si asa cred ca e cat mai bine pt MINE/ NOI

Mergi la inceput

rach scutecele din magazine ( deja cusute) au 75/ 75.. eu am 4 de 75/75 si 2 de 90/90

Mergi la inceput