Cum determina dimensiunile bagajelor la aeroport?
Raspunsuri - Pagina 3
MoRo_K spune:
Eu cu bagajul de mana n-am probleme de obicei...iau doar geanta mea..
Stiti insa ce vreau sa va intreb:in geanta/bagajul de mana pot lua mancare gen pachet de biscuiti/sandwich-uri/chec ceva?stiu ca lichide nu da poate... ma gandesc ...poate te lasa cu mancare...zbor din Europa in Europa.
Si inca ceva a zburat cineva cu Jetairfly?poate aveti ceva tips...am vazut la terms ca tre sa fim cu 2 ore inainte la check-in...dar poate e si altceva ce mi-a scapat.
Mercic mult
crista-s spune:
biscuiti poti avea la tine, chiar si bucata aia de ciocolata stil snickers , banuiesc ca si chec sau altceva daca legile tarii respective nu te obliga sa nu ai la tine alimente ( rusii de exemplu si americanii sunt foarte stricti la intrerea in tara lor cu alimente ).
tips dar nu pentru compania de care intrebi caci pe ea nu o cunosc insa depinde de biletul tau daca poti sau nu sa iti aci check-in- ul on line inainte ( cu 23 ore) e indicat sa il faci, stai mai putin la ghiseu cind lasi valiza, poti avea chiar si un ghiseu special, mai rapid de lasat bagajele sau pur si simplu nu te trimite sa il faci in aeroport la aparate .
MoRo_K spune:
Merci mult pt raspuns Crista-s
Intre timp sunat si vorbit cu cineva de la biroul lor de aici care mi-a confirmat ca pot lua hrana uscata la mine cica numa dulceata sa nu iau
Inca o intrebare de la duty-free pot lua un vin ceva-o sa fie logic langa bagajele de mana...dc nu in bagajul de cala pot nu?(ma gandesc insa sa nu faca baie tsoalele in bautura:))
andacos spune:
Da,potzi lua bauturi alcoolice(in limita prevazuta de lege)ele fiind sigilate in pungi speciale!
Tot ce e lichid(parfum,bauturi alcoolice,rujuri...ma rog atit imi vine-n minte acum)sunt sigilate de lucratorii din duty free shop in pungi speciale!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
crista-s spune:
sticla cu bautura ( 1-2 ) poti avea si in bagajul de la cala, eu am avut mereu, sticla invelita bine de tot in plastic cu bule si legata cu scotch
am adus si sticla de plastic cu vin de tara inchis bine de tot dopul, apoi invelit cu scotch ca sa sigileze,, pusa in ziare si in mai multe pungi a ajuns intreaga .