Super Pufi de ian-feb 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ruxi, bine ati revenit si va tin pumnii chiar sa reusiti cu ideea asta de mancare mai sanatoasa....si eu as vrea....cel putin la capitolu carne mai putina...si ma gandeam, uite, e vara, plin de fructe si legume si eu tot dintr-un snitzel rontai...

mi-am pus eu poza, parca as fi pe forumul teen-agers....nu la mamici si copii

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

ruxi, bine ati revenit si va tin pumnii chiar sa reusiti cu ideea asta de mancare mai sanatoasa....si eu as vrea....cel putin la capitolu carne mai putina...si ma gandeam, uite, e vara, plin de fructe si legume si eu tot dintr-un snitzel rontai...

_

Eu n-o vad.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Si cum ma plimbam eu asa pe bulevard, cot la cot cu Alex, tocmai o vad (ne-a vazut ea intai) pe tomaca si pe Tudorel. Tudorel un nazdravan, i-a studiat incaltarile lui Yannis, a zambit frumos, apoi inevitabil s-au luat toti 3 la hartza pe o jucarie si a trebuit sa ne despartim.

Ma gandeam, noi nu mergeam in veci pe straduta cu pricina, am intrat azi pe ea si am dat de tomaca.

_

]

Tomaca, tu nu esti la servici? Te plimbi cu TUdorel prin centru?
wow....ce viata.

ma rog, eu tocmai am fost la librarie si i-am cumparat o jucarie lu'fi-miu, ca mergem diseara la el, asta dupa ce mi-am spalat+coafat parul si dupa ce am intrat la accesorize ca aveau reduceri!!!!

acu cica lucru iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Si cum ma plimbam eu asa pe bulevard, cot la cot cu Alex, tocmai o vad (ne-a vazut ea intai) pe tomaca si pe Tudorel. Tudorel un nazdravan, i-a studiat incaltarile lui Yannis, a zambit frumos, apoi inevitabil s-au luat toti 3 la hartza pe o jucarie si a trebuit sa ne despartim.

Ma gandeam, noi nu mergeam in veci pe straduta cu pricina, am intrat azi pe ea si am dat de tomaca.

_

]

Tomaca, tu nu esti la servici? Te plimbi cu TUdorel prin centru?
wow....ce viata.

ma rog, eu tocmai am fost la librarie si i-am cumparat o jucarie lu'fi-miu, ca mergem diseara la el, asta dupa ce mi-am spalat+coafat parul si dupa ce am intrat la accesorize ca aveau reduceri!!!!

acu cica lucru iar.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Pai daca serviciul ei este in centru.

Sa-ti fie de bine coafatul!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

_

eu din pacate am venit de-acasa cu multe prejudecati si preconceptii cum ar fi ca ... sa zic numai una... barbatii vegetarieni sunt mai blegi de felul lor... acum mi-e si rusine de ce idei aveam...

bafta cu mancatul mai sanatos! vrei sa renunti doar la carne sau urmaresti un program anume???

mire evidet tinem strans pumnii sa va iasa plecatul la tzara... eu cand eram mica eram trimisa la toloaca (maidan) sa pasc bobocii... de fapt aveam multa treaba cu mai mult pasaret... deja m-am amarat...

sa aveti o zi buna!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

buna fetelor! salutari din Bucale... ajuns intr-un final acasa... si parca e bine si acasa!

dece, fain la tzara si mie imi plange buza dupa o buca de tzara dar n-avem... si am zis ca ne facem tzara noastra ... musai!

primo tempo vreau sa revolutionez felul nostru de a manca... asta dupa ce am citit mai multe chestii printre care cartea despre dieta Young dieta alcalinizanta care inseamna asa
carne mai putin sau deloc hai cel mult un piept de curcan la gratar peste oceanic somon sau pastrav paine coapta in casa fara aditivi drojdie din cereale integrale lapte de capra si branzeturi iarturi de casa legume gatite la aburi fara prajeli ulei de masline adaugat la final multa fara zahar (ceaiul fara zahar mi se parea ingrozitor un semn de mare saracie dar deja m-am obisnuit fara si parca e ok) fara patiserii dulciuri mezeluri conserve... cam atat pe scurt...

si multe alte chestii evident de schimbat cum ar fi fumatul meu ocazional si al sotului mai multa miscare poate o bicicleta dar cum ziceam musai un capat de tzara cu curticica unde sa petrecem mult timp in aer liber...

si m-am investigat pe toate partile si sunt sanatoasa tun... doar ca ma simt prost cred ca trec pe medicatie serioasa ca sa scap odata si odata de tulburarile astea de anxietate si panica...

ca tot vorbiti de suplimente si vitamine... vi le-a recomandat vreun medic sau asa v-ati gandit voi ca e bine? am citit intamplator despre excesele de vitamine si minerale si nici astea nu sunt in regula pot da diverse simptome...

dar sa pun si poze...

si asa ciuda mi-a fost cand in ziua in care am plecat marea numai bine s-a linistit, doar ca mie imi venise ciclul si n-am putut intra la apa... nu m-am saturat de mare mai vreau! (nu-mi merge tasta cu virgula si scriu fluviu poate se intelege si asa)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

dieta...e o dieta anume? adica noi mancam pui, curcan, peste, mai niciodata porc, mediu spre rar vita, ulei de masline (doar de care altul? doar sunt maritata cu un grec), da se adauga mai spre sfarsit sa nu caleasca cu toate cele isi pastreaza aroma si mancarea nu e asa...grea, uleioasa etc....la dulciuri am renuntat mai de tot o perioada (mai ales sotul) iar eu print-un singur dulce pe zi numesc ca am renuntat . Cafeaua o bem oricum fara zahar. De fumat insa fumam pe rupte...5-10 tigari pe zi eu si 1-2 pachete pe zi el

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

_

Daaaaaa! Mare bucurie pe mine sa o vad pe Tomaca in sfarsit, am ratat-o la intalneala de mai demult. Si ce sa zic...Tomaca arata ca un copil mai inalt asa , de statura unui adult are o alura copilaroasa, o fata placuta, un zambet frumos , tare dulci si ea si buturelul. Buturelul seamana cu mami si are falcute si e maricel, inaltut, frumusel, rosior in obrajori, aum am spus ca un copil frumos din cartile cu povesti de cand eram eu mica.
Foarte sociabil , imediat a sarit la schimb de impresii despre sandale cu Yannis. Tomaca cred ca o sa se acomodeza grozav la gradi, este un copil tare sociabil si incantat sa vada alti copii de varsta lui. mare pacat ca nu stati mai aproape sa ne vedem mai des!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Alexutzza, spunei tu ceva de niste vitamine bune pe care i le-ai dat lui Yannis. Cum se numeau?

din mirifica colectie Child Life distribuita de SECOM http://www.secom.ro/multivitamine-pentru-copii--childlife--minerale-pentru-copii--vitamine--antibioterapie-0

Iti ajung cam ptr 2-3 luni daca nu uiti sa ii dai ... cam 5=10 ml pe zi e doza (1/2 lingurite zic ei, eu ii dadeam intr-o zi una intr-o zi doua, mai uitam...ideea e ca e singurul medicament/vitamina dupa care ajunsese innebunit, mai spre final lua sticla sa bea din ea asa mult ii placea la gust, la inceput a fost mai sceptic cu gustul pana s-a convins ca nu-l otravesc, deh asa e Yannis...chiar daca e ceva bun sau ceva care ii place e sceptic la inceput.

Chiar se vede rezultatul. dar tu de ce intrebi? Tudor mi se pare frumos si sanatos ca o floare si e atat de scump!!! m-am indragostit de el, arata ca un baietel din cartile cu povesti de cand eram eu mica

de Yannis

Merci; nu e pentru Tudor ca el e la cura . E pentru prietena lui de alaturi (a se citi shtoarfa ) care e un fel de molista din categoria Iris (adica ii dadeau bibe numai pacalita in somn).

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

.... ce-s alea poale-n brau? ...si......sunt singura care nu stie ce sunt? si...in apararea mea: daca nu au ciocolata nu ma mira ca nu stiu ce sunt

de Yannis

deci esti tare. nu gasesc emoticonul ala de se tavaleste de ras.....dar eu asta fac.

nu stii ce-s alea poale-n brau!!!!
nu-ti zic!!!
sa povesteasca dece.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

mi-au zis deja alte fete mai saritoare sac!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

_

mie imi place f mult poza ta, chiar ti-am admirat-o
E sugestiva si prietenoasa.

de Yannis

Mergi la inceput