Super Pufi de ian-feb 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

deja fac spam...cum imi schimb si eu poza?!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

google e plin de imagini elocvente

_

Am lamurit-o.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

deja fac spam...cum imi schimb si eu poza?!

_

poale in brau contra poza

Te duci la Contul meu
Profil personal
Editare profil
si la informatii despre tine ai acolo optiune sa iti incarci poza cu browse

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Citat:

.... ce-s alea poale-n brau? ...si......sunt singura care nu stie ce sunt? si...in apararea mea: daca nu au ciocolata nu ma mira ca nu stiu ce sunt

de Yannis

poale-n brau le zice la niste placinte cu branza. de ce le cheama asa?...pai imagineaza-ti cum e sa-ti ridici poalele unei fuste/rochii la brau, cam asta e miscarea cu care se fac placintele, dupa ce ai pus umplutura de branza. ca niste cosulete prinse la varf..ce va de genu.......si-s taaaari buni!!!

_

dulci, sarate? vad reteta ca zice ceva de rom (google), pui branza dulce?

de Yannis

daca tot am imceput, macar sa dezvoltam subiectu...pai in principiu umplutura clasica e cu branza dulce de vaci, ou, zahar si eventual esenta de rom, dar parca se pot pune si stafide&stuff.....limita e doar imaginatia ta! calde si proaspete, atunci sunt bune....cred ca merge si varianta sarata, de ce nu..dar e pacat!

_

Mergi la inceput

Citat:

.... ce-s alea poale-n brau? ...si......sunt singura care nu stie ce sunt? si...in apararea mea: daca nu au ciocolata nu ma mira ca nu stiu ce sunt

de Yannis

F tare aia cu ciocolata! Eu zic ca atunci cand va intoarceti din vacanta sa-l iei pe tati de Yannis si sa trageti o plimbare prin Moldova, sa le degusti pe cele autentice.

Asta daca nu-si face dece mila de noi si pune de-o tava candva....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

google e plin de imagini elocvente

_

Am lamurit-o.

_

da da cu imagini elocvente

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

buna fetelor! salutari din Bucale... ajuns intr-un final acasa... si parca e bine si acasa!

dece, fain la tzara si mie imi plange buza dupa o buca de tzara dar n-avem... si am zis ca ne facem tzara noastra ... musai!

primo tempo vreau sa revolutionez felul nostru de a manca... asta dupa ce am citit mai multe chestii printre care cartea despre dieta Young dieta alcalinizanta care inseamna asa
carne mai putin sau deloc hai cel mult un piept de curcan la gratar peste oceanic somon sau pastrav paine coapta in casa fara aditivi drojdie din cereale integrale lapte de capra si branzeturi iarturi de casa legume gatite la aburi fara prajeli ulei de masline adaugat la final multa fara zahar (ceaiul fara zahar mi se parea ingrozitor un semn de mare saracie dar deja m-am obisnuit fara si parca e ok) fara patiserii dulciuri mezeluri conserve... cam atat pe scurt...

si multe alte chestii evident de schimbat cum ar fi fumatul meu ocazional si al sotului mai multa miscare poate o bicicleta dar cum ziceam musai un capat de tzara cu curticica unde sa petrecem mult timp in aer liber...

si m-am investigat pe toate partile si sunt sanatoasa tun... doar ca ma simt prost cred ca trec pe medicatie serioasa ca sa scap odata si odata de tulburarile astea de anxietate si panica...

ca tot vorbiti de suplimente si vitamine... vi le-a recomandat vreun medic sau asa v-ati gandit voi ca e bine? am citit intamplator despre excesele de vitamine si minerale si nici astea nu sunt in regula pot da diverse simptome...

dar sa pun si poze...

si asa ciuda mi-a fost cand in ziua in care am plecat marea numai bine s-a linistit, doar ca mie imi venise ciclul si n-am putut intra la apa... nu m-am saturat de mare mai vreau! (nu-mi merge tasta cu virgula si scriu fluviu poate se intelege si asa)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Si cum ma plimbam eu asa pe bulevard, cot la cot cu Alex, tocmai o vad (ne-a vazut ea intai) pe tomaca si pe Tudorel. Tudorel un nazdravan, i-a studiat incaltarile lui Yannis, a zambit frumos, apoi inevitabil s-au luat toti 3 la hartza pe o jucarie si a trebuit sa ne despartim.

Ma gandeam, noi nu mergeam in veci pe straduta cu pricina, am intrat azi pe ea si am dat de tomaca.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

buna fetelor! salutari din Bucale... ajuns intr-un final acasa... si parca e bine si acasa!

dece, fain la tzara si mie imi plange buza dupa o buca de tzara dar n-avem... si am zis ca ne facem tzara noastra ... musai!

primo tempo vreau sa revolutionez felul nostru de a manca... asta dupa ce am citit mai multe chestii printre care cartea despre dieta Young dieta alcalinizanta care inseamna asa
carne mai putin sau deloc hai cel mult un piept de curcan la gratar peste oceanic somon sau pastrav paine coapta in casa fara aditivi drojdie din cereale integrale lapte de capra si branzeturi iarturi de casa legume gatite la aburi fara prajeli ulei de masline adaugat la final multa fara zahar (ceaiul fara zahar mi se parea ingrozitor un semn de mare saracie dar deja m-am obisnuit fara si parca e ok) fara patiserii dulciuri mezeluri conserve... cam atat pe scurt...

si multe alte chestii evident de schimbat cum ar fi fumatul meu ocazional si al sotului mai multa miscare poate o bicicleta dar cum ziceam musai un capat de tzara cu curticica unde sa petrecem mult timp in aer liber...

si m-am investigat pe toate partile si sunt sanatoasa tun... doar ca ma simt prost cred ca trec pe medicatie serioasa ca sa scap odata si odata de tulburarile astea de anxietate si panica...

ca tot vorbiti de suplimente si vitamine... vi le-a recomandat vreun medic sau asa v-ati gandit voi ca e bine? am citit intamplator despre excesele de vitamine si minerale si nici astea nu sunt in regula pot da diverse simptome...

dar sa pun si poze...

si asa ciuda mi-a fost cand in ziua in care am plecat marea numai bine s-a linistit, doar ca mie imi venise ciclul si n-am putut intra la apa... nu m-am saturat de mare mai vreau! (nu-mi merge tasta cu virgula si scriu fluviu poate se intelege si asa)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

WB! Poate reusiti sa mai trageti o fuga vara asta. Si eu am venit de la munte setata pe curte, iarba....din fericire noi avem 2 locuri de mers la tara, doar ca nu am mers pana acum. Tot fac lobby pe langa al meu sa tragem o fuga la Bz, sa stau si eu in livada pe iarba si sa chem puii cu Mara.

Tineti-mi pumnii, poate imi iese!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

de Yannis

deci esti tare. nu gasesc emoticonul ala de se tavaleste de ras.....dar eu asta fac.

nu stii ce-s alea poale-n brau!!!!
nu-ti zic!!!
sa povesteasca dece.

Mergi la inceput