Iul-Aug 2011-Hai Gogosika&Omibaba!Bv Mihutzas!(78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Stai ca acum mi-a picat fisa dna corry ca tu ti-ai sters albumul cu poze, sper sa nu ne privezi de placerea de a ii vedea pe mugurel si strugurel .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Nu, voi pune poze cu ei.
Albumul, l-am sters ca nu sunt de acord cu anumite chestii.....
P.S.Apropo, arati super super bine.
Nici nu zici ca ai nascut recent
Iar de falcosul ala mic, care rade smechereste, intr-o parte, sunt topita dupa el

36+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Multumesc de sfaturi privind serialele dar... le-am vazut pe toate enumerate sunt la zi cu Dr.House, Modern Family si multe multe altele. A, sunt fan Hugh Laurie, deci stiu cam tot ce a scos, inclusiv muzica lui
Noi in general papam seara uitandu-ne la cate un episod (doua, trei...) dintr-un serial
Daca mai aveti sfaturi, mai bagati!

Babyblue, ma bucur ca totul e ok, intuiam eu, asa cum iti ziceam si la telefon.

Fetelor, legat de povesti... chiar discutam zilele trecute cu Alex ca noi suntem generatia povestilor "pe disc", a diafilmelor, a povestilor nemuritoare, fratii grimm, etc. Apropos, eu inca mai am diafilme si nu le arunc, chiar vreau sa le pastrez pentru fi-miu, pentru ca pe mine tare m-au incantat cand eram mica.
Pufi, incearca si Cenusareasa ca e la fel de clasica ca si Alba ca zapada.

Corry, chiar ca ai baieti mari! abia asteptam sa-i vedem!

Al meu de cantat n-o sa ii cante, dar cum la noi e muzica non stop, de la clasica pana la cel mai dur black metal... deja Alex face planuri ca la anu sa mergem la festivalurile de muzica rock cu copilul dupa noi, si deci, pana atunci, trebuie sa-l "cultive" (men!)

Ma duc sa pap si sa ma uit la INCA un episod (doua, trei...) din grey's anatomy.

va pup!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

La 33 -37 de saptamani e normal sa nu iti doresti sa iasa mai devreme...

Dar cand esti la termen, burta imensa, nu te poti misca de pe o parte pe alta ca simti ca te rupi in 2, dureri atroce in toate directiile si mai ales nu poti nici sa dormi din vari-motive, incluzand arsuri de gradul 4 in gat, crede-ma ca nu mai ai chef sa fii 2 in 1.

Parca nici la primul nu mi-a fost asa de greu, mobilitatea nu era o problema, insa acum... tot ce vreau e sa se termine o data si sa redevin mobila (nu mobila de bucatarie cum sunt acum ), activa, sa imi pot misca pana la bucatarie fara sa ma vaicaresc.

Si daca astea n-ar fi motive suficiente...mai sunt celelalte care ma fac sa ma simt inutila si nu ma pot juca cu al meu copil asa cum suntem obisnuiti, si ma doare.

Felicia,de (Gabriel) si 39+ cu bulina Ana-Maria AMR 7 zile!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Cam da: Matei (este cel cuminte) si Iustin (cel nazdravan, care si-o are promisa)

P.S. Sper sa nu te deranjeze, dar imi place si mie muuult, numele Iustin!

36+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Frumoase nume!

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

felicia "sunam" asa aiurea saptamanile trecute de zici ca acum par mai bine???????? nu de alta, da' acum sunt panicata rau de tot cu dani, bb nu imi pare (MIE) a lua f bine in greutate (desi doarme), nu prea am dormit (alex inca doarme beton, sper sa nu il deochi, dar dani s-a tot trezit cu febra asta) si mie mi se pare ca eram mai ok zilele trecute

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Sincer pareai mai disperata atunci, acum chiar mult mai relaxata. Asta a fost parerea mea

Insa stii si tu cand ti-e copilul bolnav intodeauna te ingrijorezi, ca-i cel mare, ca-i cel mic. Te trezesti la cel mai mic zgomot.

Apropos, voi unde il tineti pe Alex? cu voi sau doarme in aceasi camera cu Dani?

Eu am de gand primele cateva luni sa tin copilul cu noi in camera si cand are un program de somn bine stabilit o sa stea cu matza.
Stiu ca deocamdata astea sunt planuri...sa vedem atunci.

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Vin si eu sa salvez vestul.

Declar 37sapt si se pare ca au trecut zilele bune, adica de cand am inceput sa ma dilat ma misc mai greu si durerile sunt mai intense, ma cere patul si incerc sa o iau mai usor-cat se poate. M-a jucat piticul asta in w-e ca niciodata-is curioasa sa-l vad azi in ce pozitie il gasesc. Lunea era deobicei cu capul in jos.

Mie picioarele nu mi s-au umflat deloc in schimb degetele...si ce ma enerveaza cel mai tare transpir de nu mai pot.

Vad ca mamicile au inceput numaratoarea inversa a kg- fie-va mila de noi acesta care inca nu am nascut, la noi inca da cu +.

Imi pare rau de copilasii bolnaviori si exemplarul meu inca tuseste spre eliberarea mea ca nu trebuie sa ne deplasam la piscina. Mi-e mila de junior dar saracul rezista cu stoicism in casa.

Eu copiilor le-am cantat cat au fost mici. Sunt cea mai afoana din casa-sotul a facut clasele 5-8 la liceul de muzica, vocea mea s-a ingrosat de atata cantat-foarte bine intr-un fel ca sa imi pot exercita mai bine rolul de capitan al casei. Conteaza sa le vorbiti/ cantati orice doar sa va auda vocea. La un moment dat le mai si citeam subtitrarile de la seriale.

Restul am uitat.

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Salutare!
Stati relax...ca eu nu mi's suparata

imi place Iustin, chiar cunosc un baietel aici...foooooarte activ si neastamparat, deci Corry, buna alegere.

Intreba cienva de Casian, mie una imi place mult. E foarte aparte.

La fel ca si Laura, nu aveam probleme cu noapte/zi din aceleasi motive expuse de ea. Ana topaie si canta toata ziua langa Filip si el doarme bustean...dar nu e somnul profund ca si cel de noapte.

Azi noapte am dormit si eu mai bine, s-a culcat la 11(23.00)- s-a trezit la 3.30-6-9. Noroc ca nu sta mult la papa si apuc sa dorm si eu.
Eu un dragut, pe zi ce rtece e mai mare si mai frumos. Ana il iubeste si spune la toata lumea ca e fratiorul ei mai mic, l-ar pupa intruna.

va pupam!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Multumim corry esti o draguta, si eu sunt topita, mai ales ca de cateva zile rade in fiecare dimineata cand ne vede .

Kg mele sunt acolo......n-am dat mare lucru jos dar nici nu ma streseaza aspectul......inca .

Fug ca l-am lasat pe bubu la cocoselul gol dupa care iesim afara.

Pup .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ai de mine cu arteziana am eu in casa, iar mi-a facut-o! M-a udat toata

Si eu am pierdut vreo 10 kg, dar avand in vedere ca F a avut 4 kg+, adaugand placenta, lichidul...deci am slabit vreo 3 kg. Adevarata lupta cu kg incepe de acum.

Eu mi-am revenit complet cu epiziotomia, nu ma mai doare nik, picioarele umflate le-am avut si eu vreo 3 zile dupa nastere.
Filip a facut o forma usoara de icter, a tinut vreo 4 zile, acum e si el mai rozaliu.

Am ajuns si eu la zi cu pozele de pe contul comun. Krissy, toata admiratia ca ai vreme si ca ne menajezi.

FEtele care alapteaza, voi manacati ciocolata??? Eu sufar dupa ea

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

si iustin a avut o iritatie la fundulet, i-a disparut asa: de cate ori il schimb, il spal cu ceai de musetel concentrat, facut in apa sfintinta (mi-a adus fina mea o sticla de 2 litri, cu busuioc in ea). il las sa se usuce cu musetelul ala pe el, adika nu l sterg imediat, apoi il dau cu bepanthene acolo. si am vazut ca i-a trecut in 2 zile.

dc e prea grav, eu zic sa mergi la medic, totusi....

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

[/quote]

Babyblue numai cu bephantene o dau la fundulet,nu folosesc altceva si am incercat si cu ceai de musetel dar tot nimic.Nu este iritata decat de 2 zile dar imi este frica sa nu se agraveze.Am luat crema de care spunea Pufi mi-a preparat-o farmacista pe loc,sper sa aiba efect!

Mergi la inceput