Iul-Aug 2011-Hai Gogosika&Omibaba!Bv Mihutzas!(78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Multumesc Burtocika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Neatza fetele,
Off, sunt cam suparata. Am tot incercat sa gasesc un dr de la Filantropia sa faca cezariana si nu am gasit. Nimeni nu vrea, doar pentru ca am miopie, sa faca cezariana. Asa ca m-am reprofilat pe spitale particulare.
Ieri am fost la dr,un alt dr decat cel care ma monitorizeaza si mi-a zis ca baietelul meu este cu o sapt mai micut, ca si masutratori si ca nu crede ca mai sta pana in 39-40 saptamani.
Nici nu stiu dc e bine sau nu. A zis ca toate sunt bine dezvoltate, dar ca este pregatit sa iasa.

offf, nici nu stiu dc sa ma bucur sau nu, as fi preferat si o sa incerc sa stea pana la 39.
va pup si felicitari noilor mamici.
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Cory imi plac f mult numele alese pt pitici! Abia astept sa-i si vad!

Ireth dupa ce termini sez 5 si 6 la Grey's Anatomy...o sa te uiti la...sez 7 . Si din toamna la 8

Mihutzas felicitari ! Bine ai venit bebe Bianca Maria !!!

Noi ne pregatim sa ne ducem cu piticii la doctor ! Filip inca face febra!

Eu ma simt f obosita ! As avea nevoie de 3-4-5 ore de somn bune sa ma reincarc...dar slaabe sanse.
Petru doarme bine, dar se trezeste la 2 ore sa pape. Papa repede in max 10 min si se culca la loc...de fapt nici nu se trezeste .

La 6.30-7 se trezeste. Azi a gangurit pt prima data

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
Burtocika, Irina incepe in toamna clasa I ? Ce fetita mare ai!

Nuu, suntem abia in grupa mare ! Mai avem un pic pana la scoala ...

Irina (2006) si 38+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Buna dimineata burtici si mamici!

Apar si eu cu coada intre picioare dupa atata amar de vreme sa va spun ca am ajuns cu bine in saptamana 40 de sarcina, ca sunt programata la cezariana pe 01.08 si ca vom avea o fetita pe care o va chema Iarina Maria. Sarcina am dus-o foarte usor pana acum, sper ca si nasterea va fi la fel… desi sunt ingrozita de ce ma asteapta.

Imi pare rau ca nu am scris de atata vreme, dar vreau sa stiti cav-am urmarit cu sufletul la gura, de pe telefon ce-i drept si in pauza de masa cat apucam. Vreau sa felicit din tot sufletul mamicile care au nascut (nu as vrea sa nominalizez de frica sa nu uit pe cineva) sis a urez bafta tuturor burticilor care urmeaza!!!

39+

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

e prima noapte in care stau eu cu Gabriel si este ora 5.45 dim si eu nu am dormit nici un minut
cand doarme chitaie continuu..face ca un delfin ...ca un iedut si eu nu reusesc sa adorm...cand tace putin si reusesc si eu sa adorm in 10 min e ora de masa si se trezeste

sunt disperata nu stiu cum o sa rezist si zi si noapte de sapt viitoare cand o sa mearga sotul meu la munca...

aveam de cand sa iau bona dar acolo din nov -dec nu acum ..dar daca asa sta treaba nu cred ca o sa ma descurc singura si va trebui sa aut mai repede bona

Gabriel Constantin nascut in 06.07.2011

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

idem.
copilul meu ziua e super cuminte si noaptea dupa ora 1-2 il apuca chitaiala. orice i-as face, papa, schimbat, jucat...cum il las in pat, incepe sa chitaie ca un soarece, apoi scoate cate un tipat asa de nu stiu ce animal, apoi zici ca a adormit si ulterior incepe sa planga. si eu sunt la fel de exasperata ca tine dupa astfel de nopti.

facem carturi, o mai las pe mama sa piarda noaptea, mai pierd eu....e un cosmar.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:

e prima noapte in care stau eu cu Gabriel si este ora 5.45 dim si eu nu am dormit nici un minut
cand doarme chitaie continuu..face ca un delfin ...ca un iedut si eu nu reusesc sa adorm...cand tace putin si reusesc si eu sa adorm in 10 min e ora de masa si se trezeste

sunt disperata nu stiu cum o sa rezist si zi si noapte de sapt viitoare cand o sa mearga sotul meu la munca...Aveam de cand sa iau bona dar acolo din nov -dec nu acum ..dar daca asa sta treaba nu cred ca o sa ma descurc singura si va trebui sa aut mai repede bona
Ramona draga, ce e cu tine ca de fiecare data cand scrii se vede tot mai mult ca nu reusesti deloc sa te relaxezi in noua postura de mamica... Baietelul are deja 3 saptamani, si din cate ne-ai mai spus ii merge bine, nu-i asa? In plus esti norocoasa ca l-ai avut pe sotul tau disponibil 24/24 pt atatea saptamani, eu am fost singura din a doua saptamana (plus ca noptile nu m-a menajat nimeni - lucky you) si a trebuit sa ma descurc, ca atatea alte mamici...

Mi-e teama ca esti intr-o stare de stres post-traumatic (google-este sa vezi cat e de comun post-partum la nasterile premature) din cauza venirii pe neasteptate pe lume a baietelului, pe care inteleg ca l-ati obtinut f greu, dar trebuie pt el sa-ti gasesti resurse sa te linistesti, sa iti regasesti increderea in tine si vei vedea ca totul va fi OK. Poate n-ar strica sa vorbesti cu cineva despre starile tale, care te impiedica sa te relaxezi si odihnesti macar cand ai posibilitatea... Nu exista sa nu te descurci, iar peste oboseala o sa treci, ca Dzeu ne da mai ales noua mamelor doar cat putem duce! Iar daca intri in panica si nu gasesti o cale sa devii mai zen, apeleaza pt linistea ta la orice ajutor poti gasi, fie ca e mama, sau alte rude sau chiar bona, desi inca o data iti spun ca sunt convinsa ca o sa te descurci de minune si singurica peste zi! As vrea sincer sa te ajut, caci mesajele tale nu "suna" bine, dar mai mult nu stiu cum sa o fac decat sa te incurajez sa te detasezi putin de situatia care pare ca te depaseste si sa te gandesti la cum poti surmonta singura sau cu ajutor din afara starea deloc benefica in care te afli acum. Sunt f sigura ca o sa fie bine, te rog nu-ti fi propriul inamic! Sa intri mai des sa ne spui cum esti si cum mai progreseaza bebe, bine mami?!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 36+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

cred ca si eu trec prin asta, pt ca eu dc as sta noapte de noapte cu el si n-as avea pe mama sa stea cu el, eu dimineata cand se crapa de ziua, incep sa fac crize de nervi, efectiv. urlu la toti, la barbati miu, ii trimit pe ai mei aks la cta, tip inclusiv cu copilul de fata uneori....parca sunt descreierata. si apoi dorm si ma calmez. fac foarte urat la privarea de somn, mai ales ca eu n-am dormit 2 luni cat am stat in spital.

acum m-am mai obisnuit si am lasat crizele, desi remarc ca dupa o vreme de chitaiala sau plans ale lui iustin,ma apuca nervii......:(

dar remarc cu tristete ca mi s-au inmuiat sanii, nu mai sunt deloc tari si plini de lapte ca zilele trecute, sunt moi fleasca si dupa alaptat le ia fff mult pana se umplu la loc, inainte in 2 ore maxim erau tari ca piatra la loc. prb pierd laptele de la nervii mei idioti....

plus ca de cand am venit din spital n-am mancat, de azi am inceput sa mananc. am baut doar lichide. nu puteam suporta mancarea. acum desi am mancat, imi vine sa vomit.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

iti recomand dr cu care l-am nascut pe Alex, la CF2 - se pare ca acolo in ultima vreme se practica cezariana fara probleme. Eu as vrea sa nasc tot natural asa ca... daca vrei mai multe detalii spune si-ti trim pe pm.

Pana atunci, nu te stresa, ca nu ai voie:)

Citat:
citat din mesajul lui dulcica27

Neatza fetele,
Off, sunt cam suparata. Am tot incercat sa gasesc un dr de la Filantropia sa faca cezariana si nu am gasit. Nimeni nu vrea, doar pentru ca am miopie, sa faca cezariana. Asa ca m-am reprofilat pe spitale particulare.
Ieri am fost la dr,un alt dr decat cel care ma monitorizeaza si mi-a zis ca baietelul meu este cu o sapt mai micut, ca si masutratori si ca nu crede ca mai sta pana in 39-40 saptamani.
Nici nu stiu dc e bine sau nu. A zis ca toate sunt bine dezvoltate, dar ca este pregatit sa iasa.

offf, nici nu stiu dc sa ma bucur sau nu, as fi preferat si o sa incerc sa stea pana la 39.
va pup si felicitari noilor mamici.
36+

Ionela 34+ mami de Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:

sunt disperata nu stiu cum o sa rezist si zi si noapte de sapt viitoare cand o sa mearga sotul meu la munca...Aveam de cand sa iau bona dar acolo din nov -dec nu acum ..dar daca asa sta treaba nu cred ca o sa ma descurc singura si va trebui sa aut mai repede bona
Ramona draga, ce e cu tine ca de fiecare data cand scrii se vede tot mai mult ca nu reusesti deloc sa te relaxezi in noua postura de mamica... Baietelul are deja 3 saptamani, si din cate ne-ai mai spus ii merge bine, nu-i asa? In plus esti norocoasa ca l-ai avut pe sotul tau disponibil 24/24 pt atatea saptamani, eu am fost singura din a doua saptamana (plus ca noptile nu m-a menajat nimeni - lucky you) si a trebuit sa ma descurc, ca atatea alte mamici...

Mi-e teama ca esti intr-o stare de stres post-traumatic (google-este sa vezi cat e de comun post-partum la nasterile premature) din cauza venirii pe neasteptate pe lume a baietelului, pe care inteleg ca l-ati obtinut f greu, dar trebuie pt el sa-ti gasesti resurse sa te linistesti, sa iti regasesti increderea in tine si vei vedea ca totul va fi OK. Poate n-ar strica sa vorbesti cu cineva despre starile tale, care te impiedica sa te relaxezi si odihnesti macar cand ai posibilitatea... Nu exista sa nu te descurci, iar peste oboseala o sa treci, ca Dzeu ne da mai ales noua mamelor doar cat putem duce! Iar daca intri in panica si nu gasesti o cale sa devii mai zen, apeleaza pt linistea ta la orice ajutor poti gasi, fie ca e mama, sau alte rude sau chiar bona, desi inca o data iti spun ca sunt convinsa ca o sa te descurci de minune si singurica peste zi! As vrea sincer sa te ajut, caci mesajele tale nu "suna" bine, dar mai mult nu stiu cum sa o fac decat sa te incurajez sa te detasezi putin de situatia care pare ca te depaseste si sa te gandesti la cum poti surmonta singura sau cu ajutor din afara starea deloc benefica in care te afli acum. Sunt f sigura ca o sa fie bine, te rog nu-ti fi propriul inamic! Sa intri mai des sa ne spui cum esti si cum mai progreseaza bebe, bine mami?!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 36+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

cred ca si eu trec prin asta, pt ca eu dc as sta noapte de noapte cu el si n-as avea pe mama sa stea cu el, eu dimineata cand se crapa de ziua, incep sa fac crize de nervi, efectiv. urlu la toti, la barbati miu, ii trimit pe ai mei aks la cta, tip inclusiv cu copilul de fata uneori....parca sunt descreierata. si apoi dorm si ma calmez. fac foarte urat la privarea de somn, mai ales ca eu n-am dormit 2 luni cat am stat in spital.

acum m-am mai obisnuit si am lasat crizele, desi remarc ca dupa o vreme de chitaiala sau plans ale lui iustin,ma apuca nervii......:(

dar remarc cu tristete ca mi s-au inmuiat sanii, nu mai sunt deloc tari si plini de lapte ca zilele trecute, sunt moi fleasca si dupa alaptat le ia fff mult pana se umplu la loc, inainte in 2 ore maxim erau tari ca piatra la loc. prb pierd laptele de la nervii mei idioti....

plus ca de cand am venit din spital n-am mancat, de azi am inceput sa mananc. am baut doar lichide. nu puteam suporta mancarea. acum desi am mancat, imi vine sa vomit.

_

asa am patit si eu cu sanii da cica e normal, si drept e ca bebele inca mnanca bine, a ajuns la 4,4 kg... deci lapte este, doar ca dispare senzatia de plin

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Am intrat scurt sa va salutam si sa ne cerem iertare ca am disparut iar. M-au podidit lacrimile si emotiile de tot felul cand am vazut motzatele in dreptul numelui meu...Va multumesc ca va ganditi la mine.
Am avut ceva pb.familiale - nu foarte grave, dar mancatoare de timp si nervi...in fine, tin cu dintii de starea mea de zen.
Suntem inca 2in1 si ne pregatim sa fugim la dr.pt.ultimul tns si stabilirea orei pt. intalnirea de maine.
Va pupam pe toti-toti fara exceptie si va tinem la curent cu ce urmeaza.
PS: nu am apucat sa citesc din urma, asa ca va rog sa ma iertati daca mi-ati adresat vreo intrebare si ati ramas cu ea in aer.
Revenim cand putem.
Multa sanatate tuturor si Doamne-ajuta!

Cristina G.
38+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput