Iul-Aug 2011-Hai Gogosika&Omibaba!Bv Mihutzas!(78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

e prima noapte in care stau eu cu Gabriel si este ora 5.45 dim si eu nu am dormit nici un minut
cand doarme chitaie continuu..face ca un delfin ...ca un iedut si eu nu reusesc sa adorm...cand tace putin si reusesc si eu sa adorm in 10 min e ora de masa si se trezeste

sunt disperata nu stiu cum o sa rezist si zi si noapte de sapt viitoare cand o sa mearga sotul meu la munca...

aveam de cand sa iau bona dar acolo din nov -dec nu acum ..dar daca asa sta treaba nu cred ca o sa ma descurc singura si va trebui sa aut mai repede bona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

e prima noapte in care stau eu cu Gabriel si este ora 5.45 dim si eu nu am dormit nici un minut
cand doarme chitaie continuu..face ca un delfin ...ca un iedut si eu nu reusesc sa adorm...cand tace putin si reusesc si eu sa adorm in 10 min e ora de masa si se trezeste

sunt disperata nu stiu cum o sa rezist si zi si noapte de sapt viitoare cand o sa mearga sotul meu la munca...Aveam de cand sa iau bona dar acolo din nov -dec nu acum ..dar daca asa sta treaba nu cred ca o sa ma descurc singura si va trebui sa aut mai repede bona
Ramona draga, ce e cu tine ca de fiecare data cand scrii se vede tot mai mult ca nu reusesti deloc sa te relaxezi in noua postura de mamica... Baietelul are deja 3 saptamani, si din cate ne-ai mai spus ii merge bine, nu-i asa? In plus esti norocoasa ca l-ai avut pe sotul tau disponibil 24/24 pt atatea saptamani, eu am fost singura din a doua saptamana (plus ca noptile nu m-a menajat nimeni - lucky you) si a trebuit sa ma descurc, ca atatea alte mamici...

Mi-e teama ca esti intr-o stare de stres post-traumatic (google-este sa vezi cat e de comun post-partum la nasterile premature) din cauza venirii pe neasteptate pe lume a baietelului, pe care inteleg ca l-ati obtinut f greu, dar trebuie pt el sa-ti gasesti resurse sa te linistesti, sa iti regasesti increderea in tine si vei vedea ca totul va fi OK. Poate n-ar strica sa vorbesti cu cineva despre starile tale, care te impiedica sa te relaxezi si odihnesti macar cand ai posibilitatea... Nu exista sa nu te descurci, iar peste oboseala o sa treci, ca Dzeu ne da mai ales noua mamelor doar cat putem duce! Iar daca intri in panica si nu gasesti o cale sa devii mai zen, apeleaza pt linistea ta la orice ajutor poti gasi, fie ca e mama, sau alte rude sau chiar bona, desi inca o data iti spun ca sunt convinsa ca o sa te descurci de minune si singurica peste zi! As vrea sincer sa te ajut, caci mesajele tale nu "suna" bine, dar mai mult nu stiu cum sa o fac decat sa te incurajez sa te detasezi putin de situatia care pare ca te depaseste si sa te gandesti la cum poti surmonta singura sau cu ajutor din afara starea deloc benefica in care te afli acum. Sunt f sigura ca o sa fie bine, te rog nu-ti fi propriul inamic! Sa intri mai des sa ne spui cum esti si cum mai progreseaza bebe, bine mami?!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 36+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Neata
Rammy poate a avut o noapte mai agitata bebe
Krissy ai un dar nemaipomenit de a calma omul si de al linisti, pe mine una cand iti citesc mesajele ma relaxeaza la maxim.Dai dovata de un echilibru emotional extraordinar ! Felicitari
Mamutz, Cereline,Dya, Theo ce fac fetele???

35+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Fetele multumesc mult de sfaturi

Babyblue, folosesc scutece Pampers Premium Care m-am gandit ca ar putea fi si de la scutece, o sa incerc si Pampersul clasic.

de printesa Alexia Carla (28.06.2011)

roxi parca ma vad pe mine, excat asta am folosit si noi si le-am schimbat tot cand am cumparat si crema, aveam senzatia ca absoarbe prea bine kaki si ramanea lipit tare de fundulet, ma chinuiam sa-l spal de numa'. Am trecut la varianta clasica, si-am auzit multe mamici care "au patit-o" cu cei premium. Sper sa ii treaca .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ramyy o sa te descurci pentru ca nu sunt toate zilele la fel, sunt zile cand adorm imediat. zile cand nu dorm deloc .

Eu am fost singura singura de la inceput, sotul a stat o zi acasa iar mama venea o data la doua zile sa-mi faca papa, e greu, uneori simti ca clachezi si chiar atunci vine ziua cand doarme si iti reincarci bateriile si tot asa ; cel putin asa a fost la noi . Dar daca te vei simti foarte obosita atunci nu ezita sa iei bona, este important ca mama sa fie odihnita .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetele........dupa o lunga absenta....m-am vazut pe prima pagina si m-au luat emotiile
Noi suntem bine, am terminat cu reamenajarea, am facut bagajele, am cump carucior...pe 29 mergem la spital la control pe masa, daca e ceva ramanem, daca nu ne-a programat pe 4 sau 5 aug.
Acum apr 2 sapt bebe avea 2700 kg la eco si toate erau ffff bine, lichidul, placenta...

O sg chestie ma streseaza, ca nu reusesc sa ma hot la nume....si ma apuca plansul...toata lumea ma streseaza, toata lumea isi da cu parerea......si nu stiu ce vreau.........

revin

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimineatza....Krissy mama scrii asa frumos....incat nu puteam sa nu scriu,cred ca le transmiti tare mult optimism la fete...

Ramy relaxeaza-te....treb neaparat sa fii mai relaxata,o sa te descurci...dar de ce chitaia?ai incercat cu suzeta?

Ramona mi se pare ca te descurci excelent...bravo tie,dupa cate ai patimit!

Pufi si in mesajele tale se citeste atat de mult optimism si voie buna!

Noi suntem bine...ma dor toate cele iar in ultimul timp ma trezesc noaptea si numai la nastere ma gandesc,of abia astept sa nasc sa il vad eu cu ochii mei ca e sanatos...am fost aseara la doc si sapt asta e plecata si mi-a zis sa ma imprietenesc cu patul....

Ireth ma uitam acum pe masuratorile de aseara...de ex eu am 35 de sapt si 2 zile, are capul si abdomenul de 36 sapt si 4 zile dar femurul e de 38 de sapt....eu sunt un pic ingrijorata,parca e prea lung....nu stiu ce sa zic,cu toate ca stiu ca masuratorile astea ecografice sunt relative....
aaaa si eu ma uit la Anatomia lui Grey....e a treia oara caand ma uit la el...eu am facute dvd-uri....ireth si e si sezonul 7 la grey's.

O zi frumoasa!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

Buna dimineata mamicilor,
Va dau de veste ca in data de 15.07.2011 s-a nascut minunea Bianca Maria, nastere cezariana, apgar 10, 50 cm.

Acum incercam sa ne obisnuim in formula asta atat de frumoasa.

Pentru fetele care discutau la un moment dat de cezariana si urmarile ei, vreau sa va zic urmatoarele:
Eu treb sa nasc natural dar pe 15 aveam 40 sapt si 4 zile si fetita mea avea cordonul agatat o data de gat si de doua ori in jurul unei manute si nici un simptom de travaliu astfel am hotarat sa fac cezariana.
Mi-am revenit f repede dupa cezariana, ma simt f bine si sunt total impacata cu gandul ca asa a fost mai bine pentru amandoua.

38+ Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

sunt disperata nu stiu cum o sa rezist si zi si noapte de sapt viitoare cand o sa mearga sotul meu la munca...

aveam de cand sa iau bona dar acolo din nov -dec nu acum ..dar daca asa sta treaba nu cred ca o sa ma descurc singura si va trebui sa aut mai repede bona

Gabriel Constantin nascut in 06.07.2011

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Si al meu chitaie, mormaie si scoate tot felul de sunete ciudate..si eu la fel in prima saptamana cum scotea un sunet eram langa el..a doua saptamana am ramas singuri si mi-era groaza ..a fost un picut greu dar usor usor ne obisnuim unul cu altul si incep sa ii inteleg "pasareasca" lui si mi-am dat seama ca trebuie sa fi tu calma si odihnita in primul rand ca altfel nu il linistesti si pe el..Deci ..multa rabdare si calm si ai sa vezi ca o sa faci fata..si daca te simti mai in siguranta cu o bona ia si o bona de ce nu?

Mihutzas felicitari !! Bine ai venit bebelusa Bianca Maria!!
Sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe mami si tati!!

mami fericita de strumf Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata si de la noi!

Krissy MIe una nu-mi ma vine sa zic nimic dupa tine...tu le spui asa de bine !!!

Lissa imi pare rau ca Ana a fost bolnavioara ! Sper ca este mai bine !

Filip este un frumos !

Eu sincer nu stiu ce sa va spun despre dormitul prea mult sau prea putin .

Ai mei, nici unul nu a dormit asa mult ca sa ma sperii, iar sa stea noaptea cu ochii pe pereti,pana acum, doar Filip a avut o perioada cand statea treaz de la 5 la 7 dimineata.

Roxi, probabil ca Alexia doarme prea bine afara.
Imi pare rau pt iritatie. Daca nu-i trece nici cu ultima crema pe care i-ai luat-o , incearca si cu Triderm. Si noi il folosim cu succes la orice iritatie (ne-a fost recomandat din maternitate).

Ruxii ,poate ca bebitza este intr-un puseu de crestere.

Rammy , de ce nu incerci sa nu mai fi asa stresata ! Imi imaginez ca poate ti-e greu, dar asa nu ajungi nicaieri ! Sa vezi ca daca incerci sa te relaxezi, nu o sa ti se mai para asa greu!

Hai curaj si capul sus, ca se poate ! E greu, mai ales cand oboseala e la cote maxime, dar se poate!

Felicia , hai ca mai ai puuuuutin !

Uite cateva motate pt Ana-Maria, poate-si face curaj si iese!

Hai Ana-Maria !ca expira contractul

Apropo, am vazut ca ai schimbat de la Anamaria la Ana-Maria. Sa stii ca din punctul meu de vedere,de Anamaria legat este mai bine pt ca mereu, mereu la acte si alte chestii trebuie sa specific: Anamaria legat, fara liniuta, Maria cu M mic...etc. si multi se uita ca la felul 7.

imi place Maria muuuult...si acum am realizat ca de fapt si eu sunt o Marie

Burtocika, Irina incepe in toamna clasa I ? Ce fetita mare ai!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput