Gravidutze si mamici de Cluj - 175
Raspunsuri - Pagina 26
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dariandra spune:
ANCA - In cazul tau, as proceda la fel.Deocamdata, in cazul copilasilor mai mici, cred ca asta-i cea mai buna solutie: sa-i desparta, sa stea in grupe diferite sau sa incerce educatoarea si ceva pedepse in cazul in care se bat. Sau poate ar fi bine sa le gaseasca ceva jocuri fascinante sau activitati pe care sa le faca impreuna si sa nu se mai bata.
Gabriela77 spune:
Anca, mie asta cu mutatul in alta grupa mi se pare solutia extrema si ultima la care ar trebui apelat. In primul rand, conflictele ar trebui prevenite, aplanate si rezolvate strict de educatoare. In niciun caz nu ar trebui sa se ajunga la bataie. Pot intelege un caz izolat, dar sistematic, nu concep. Conjugate, eforturile tuturor, educator, parinti, copii ar trebui rezolvata starea conflictuala dintre ei doi. Zic eu ca tine mult si de experienta si imaginatia educatoarei. Mult succes si sper sa rezolvati problema.
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Anca, Gabi a zis f frumos, eu o zic mai pe sleau : ce mama naibii face educatoarea??? inteleg ca-s multi copii in grupa, dar cand vede ca doi copii se bat ca si cocosii, nu-i desparte???? adica se bat zilnic si ea se uita la ei???
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca.b spune:
Am vorbit si cu educatoarele...au spus si ele ca si Gabi, ca nu e cazul sa mute copii in grupe diferite. problema e ca cei doi (plus inca unul, de care am aflat ieri) sunt foarte buni prieteni...adica se joaca tot timpul impreuna, maninca doar daca ii lasa sa stea impreuna la masa, etc. Ii apuca din senin sa se bata si, pina ajunge o educatoare linga ei, reusesc sa se loveasca bine de tot...primesc amindoi pedeapsa, stau la colt dupa care se joaca iar frumos.,..pina la urmatoarea tura de imbrinceli
deja m-am saturat sa am in fiecare zi aceeasi discutie cu stefan: ca nu e frumos sa se bata, ca prietenii nu se bat ci se joaca frumos unul cu altul, etc...
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
sal
ANDREEA ms mult ,cand stau mai bine cu timpul o sa intru pe site urile recomandate
ai dreptate H&M au lucruri f faine
ANCA si eu sunt de acord cu ce a scris GABI ,noi am trecut prin asa ceva ....T se certa cu cea mai buna prietena de a ei in fiecare zi ... se certau ,se impacau ,se pupau si uite tot asa pana cand mama fetitzei a hotarat sa si mute copilul la alta grupa pe motiv ca T o stresa....desigur d.p.meu de vedere a gresit pt ca lucuruile se puteau rezolva altfel... si acum mamarutele sunt tot impreuna in curtea gradinitei si se joaca si nici nu prea stau una fara cealalta ....povestea e mai delicata,o sa ti povestesc cand ne intalnim
Cu siguranta educatoarele ar trebui sa se implice putin mai mult decat pana acum si incearca sa vb si cu mama copilului sa vezi care e parerea ei legata de comportamentul baietelului
bafta
IOANA ti am raspuns la pm
KITZY sanatate multa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Alex multu de urari!
Eu is intoarsa pe dos, diana joi noaptea, vineri si sambata n-a avut febra si ieri am iesit un pic afara si aseara iar mi-a facut febra. Nurofenul i l-am dat totusi chiar daca n-a avut febra si face cam dupa 6 ore incepe sa fie iar calda. Ce saracie de virusi or fi si astia? Si acuma ne luptam cu mancarea, dimineata mananca destul de ok, dar la amiaz e jale, am ajuns la utltimatumuri, ceea ce nu faceam cu ea, refuza aboslut orice fara s-o doara nimic, mananca 2 lingurite si gata, nici mancarurile preferate si acuma vreau sa schimb si placa, sa-i dau mai multe fructe si legume ceea ce iarasi refuza cu incapatanare sa manance, dar nu mai stiu ce sa fac cu ea, ii tot explic ca fara ele organsimul nu are puterea sa lupte impotriva infectiei si o sa ajunga la spital s-o hraneasca acolo, dar nu se lipeste nimic de ea asa ca trec la masuri drastice, nu pot sa vad cum se usuca pe picioare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Raluca-imi pare rau, dar si eu sunt de parere ca din pacate pana-si face imunitate, asa va fi, asta insemnand cel putin pana-n primavara.Noi in primul an de gradi inclusiv vara eram maxim 6-8 zile la gradi pe luna si am facut vara inclusiv pneumonie...n-ai ce face...sanatate multa si rabdare, stiu cum e...Si lA MULTI ANI!!!!:)))
Anca-si eu zic ca e vina educatoarelor, adica sa fie mai atente si eu sincer i-as lua putin la rost, adica sa aiba mai multa grija, ca nu mi-ar conveni ca, copilul meu sa vina acasa de fiecare data cu vanatai.ca doar de asta-s acolo...
pup toate fetele!
noi bine, astept si eu bolile cu venirea toamnei,hihi, sper sa ne ocoleasca racelile grave, sa facem doar forme usoare! legat de problema mea, ma duc pe la jumatatea lunii sa fac operatia, cand imi vine ciclul...sper sa fie oki...
pup!!!!!!!!!!!
Meli